Νίκι Μινάζ: Η συναυλία της στο Άμστερνταμ ακυρώθηκε μετά τη σύλληψή της για ναρκωτικά

Νίκι Μινάζ: Η συναυλία της στο Άμστερνταμ ακυρώθηκε μετά τη σύλληψή της για ναρκωτικά

Το περιστατικό ανάγκασε τη ράπερ να αναβάλει και την εμφάνισή της στο Μάντσεστερ 

minaj_221
Η συναυλία της Νίκι Μινάζ στο Άμστερνταμ ακυρώθηκε, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή (31/05) η διοργανώτρια αρχή, αφότου η ράπερ συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα στο αεροδρόμιο της πόλης για κατοχή ναρκωτικών.

Η ολλανδική αστυνομία είχε δηλώσει στο NBC News ότι «συνέλαβε μια 41χρονη Αμερικανίδα στο αεροδρόμιο Σίπχολ», αλλά η γυναίκα δεν κατονομάστηκε. «Μετά από διαβούλευση με την Εισαγγελία, η ύποπτη τιμωρήθηκε με πρόστιμο και μπορεί να συνεχίσει το ταξίδι της», συνέχισε η ανακοίνωση.
Το περιστατικό φαίνεται ότι ανάγκασε τη Μινάζ να αναβάλει την τελευταία στιγμή τη συναυλία της στο Μάντσεστερ της Αγγλίας το βράδυ του Σαββάτου. Όπως έγινε γνωστό τώρα, η συναυλία της την Κυριακή 2 Ιουνίου στο Άμστερνταμ έχει ακυρωθεί. Το BBC ανέφερε ότι η σταρ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 350 ευρώ για το αδίκημα.

Κλείσιμο
Η σταρ της μουσικής, η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια περιοδεία της «Pink Friday 2», κατέγραψε τη σύλληψή της και τις συνομιλίες της με τους αστυνομικούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Μινάζ δήλωσε αργότερα σε ένα live-stream: «Το να μην μπορώ να πάω στο Μάντσεστερ, δεν ξέρω πότε ήταν η τελευταία φορά που βρέθηκα τόσο χαμηλά ψυχολογικά, καταλαβαίνετε; Και όχι μόνο αυτό, αλλά και το να γνωρίζεις ότι κάτι σου γίνεται επίτηδες. Είσαι μια άλλη φυλή με αυτοπεποίθηση, καταλαβαίνεις;».

Και πρόσθεσε: «Αλλά δεν πρόκειται να μπω σε αυτή τη συζήτηση και να σας πω τη χαρά που πήραν από αυτό, ακόμα και όταν ήμουν εκεί. Αλλά ξέρετε κάτι; Υπήρχε μια κυρία εκεί -όλοι οι υπόλοιποι ήταν άντρες - και μπορούσα να πω ότι είχε καρδιά. Αλλά η μεταχείριση ήταν απλά αηδιαστική. Και δεν θα το ευχόμουν αυτό σε κανέναν».

Η συγγνώμη της ράπερ
Η 
Νίκι Μινάζ ζήτησε πριν μερικές ημέρες συγγνώμη από τους θαυμαστές του σε μια σειρά από tweets που μοιράστηκε μέσω του X/Twitter«Σας ευχαριστώ όλους όσους προσευχήθηκαν για μένα σήμερα. Είθε ο Θεός να σας καλύψει εσάς και όλους όσοι συνδέονται μαζί σας. Είθε να είστε ευλογημένοι πέρα από τη φαντασία σας», εξήγησε η Μινάζ σε μια μακροσκελή δήλωση σχετικά με τη σύλληψη, σημειώνοντας ότι έχει «τόσες τόσες τόσες πολλές αποδείξεις από βίντεο», καθώς βιντεοσκόπησε την εμπειρία της σε πραγματικό χρόνο.

«Θα βάλω τους δικηγόρους και τον Θεό να το αναλάβουν από εδώ και πέρα. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ, δεχτείτε τη βαθύτατη και ειλικρινή συγγνώμη μου. Σίγουρα ήξεραν ακριβώς πώς να με πληγώσουν σήμερα, αλλά και αυτό θα περάσει», 
είπε κατά τη διάρκεια του βίντεο. 

Κάποια στιγμή, μοιράστηκε επίσης το όνομα του ξενοδοχείου της στο Μάντσεστερ και κάλεσε τους θαυμαστές της να έρθουν να τη δουν.


Φωτογραφία: EPA

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Δεν μπλοφάρουμε για τα πυρηνικά, λέει ο Μεντβέντεφ - Πιθανός ο γενικευμένος πόλεμος με τη Δύση

Στην Ελλάδα τα οστά οχτώ αγνοούμενων πεσόντων Ελλήνων στρατιωτών στην Κύπρο - Δείτε φωτογραφίες

Στις 8 Ιουλίου η δίκη σε δεύτερο βαθμό για το Μάτι - Στο εδώλιο ξανά οι 21 κατηγορούμενοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης