Αθηναϊκή νύχτα: Η επιστροφή του Αργυρού, ο... σαρωτικός Οικονομόπουλος και τα σχήματα του καλοκαιριού

Αθηναϊκή νύχτα: Η επιστροφή του Αργυρού, ο... σαρωτικός Οικονομόπουλος και τα σχήματα του καλοκαιριού

Οι νικητές του χειμώνα, η απογοήτευση της χρονιάς και η «μάχη» των σχημάτων του καλοκαιριού που μόλις άρχισε

oikonomopoulos-argiros-vissi-arthrou
Ήταν αρκετά ιδιαίτερος ο χειμώνας που πέρασε για την αθηναϊκή νύχτα που γνώρισε ξανά πρωτόγνωρες πιένες με μαγαζιά ασφυκτικά γεμάτα, δυνατά σχήματα αλλά και μοναχικούς πρωταγωνιστές που το πήραν πάνω τους και θριάμβευσαν.

Ο πιο πολυσυζητημένος ήταν αναμφίβολα ο Νίκος Οικονομόπουλος, που ευτύχησε να πει ένα εμβληματικό ζεϊμπέκικο από αυτά που γράφονται για να μείνουν, το οποίο έγινε σουξέ μέσα σε ένα 24ωρο, κάτι αρκετά σπάνιο για τραγούδι τις εποχές που διάγουμε, πόσο μάλλον λαϊκό.

Ο «Έκπτωτος Άγγελος» που του έγραψαν ο Γιώργος Σαμπάνης και ο Νίκος Γρίτσης έδωσε ακόμη περισσότερη ώθηση στον «ψυχολόγο της καρδιάς» όπως λένε τον δημοφιλή ερμηνευτή, προσωνύμιο που έχει κερδίσει επειδή τα τραγούδια του μιλάνε κυρίως για χωρισμό.

Από το φθινόπωρο και μέχρι τέλος Απριλίου, όταν ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στη «Fantasia» του Κώστα Μπερτάκη, δεν έπεφτε καρφίτσα, προστέθηκαν τριήμερα και ο Οικονομόπουλος τραγούδαγε για κάτι παραπάνω από 3,5 ώρες κάθε βράδυ με το κοινό του να παραληρεί.
Κλείσιμο
5407_NIKOS_IKONOMOPOYLOS_2932024
Ένα κοινό που ήξερε κάθε τραγούδι του απ’ έξω, ενώ ειδικά κάποια παλιά του όπως το «Έχω μια τρύπα στην καρδιά» και το «Ένα χρόνο ακριβώς» παίζουν σε όλα τα μπαρ και κλαμπ που κάνουν πάρτι με ελληνικά.

Εξαιρετική σεζόν-αναμφίβολα η καλύτερή του από τότε που πήγε στο NOX των Μαροσούλη και Κοτταρίδη-έκανε ο Αντώνης Ρέμος, έχοντας δίπλα του την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα ενώ οι Κυριακές του μνημονεύτηκαν δεόντως.
8050_ELENI_FOYREIRA_ANTONIS_REMOS_1132024
Οπλισμένος με καινούργια τραγούδια μετά από αρκετό καιρό, ο δημοφιλής ερμηνευτής έζησε μεγάλα βράδια με τα λουλούδια πολλές φορές να τον σκεπάζουν από τη μέση και πάνω ενώ τραγούδαγε μέχρι το πρωί.

Τόσο αυτός -έχει ήδη ξεκινήσει σε Γερμανία και ΗΠΑ- όσο και ο Οικονομόπουλος θα δώσουν συναυλίες στην Ελλάδα, πριν χαλαρώσουν με τις απαραίτητες διακοπές.

Το φετινό καλοκαίρι σημαδεύεται πρωτίστως από την επιστροφή του Κωνσταντίνου Αργυρού στην Αθήνα -τον χειμώνα ήταν στη Θεσσαλονίκη- ο οποίος ξεκίνησε με φόρα στην Fantasia έχοντας δίπλα του την Λένα Ζευγαρά και ήδη οι πρώτες εμφανίσεις του χαρισματικού τραγουδιστή ήταν sold out.
1D8A7000
Οι νύχτες του χειμώνα

Η σύμπραξη του Σάκη Ρουβά με τις «Μέλισσες» στο «Έναστρο» του Κώστα Ματσίκα ήταν το πιο cool σχήμα της χειμερινής σεζόν και αυτό που «τράβηξε» πολύ γνωστούς γόνους και τις πιο νεαρές ηλικίες.

Η χημεία τους ήταν εξαιρετική και το μαγαζί πίτα, ενώ ο Χρήστος Μάστορας εξακολουθεί να ακροβατεί ερμηνευτικά λέγοντας πολύ καλά από Παντελίδη μέχρι Βέρτη.
201903021926060_6U8A9475
Λίγο πιο δίπλα στην «Ακτή Πειραιώς» η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιάννης Κακοσαίος έκαναν το back to back για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν βαδίζοντας στον ίδιο δρόμο.

Το πρόγραμμα ξεκίναγε νωρίς και τέλειωνε νωρίς με την Θεοδωρίδου που μόλις κυκλοφόρησε δίσκο με διασκευές αγαπημένων ελληνικών τραγουδιών να παραμένει η καλύτερη λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της.
8129_NATASA_THEODORIDOY_20102023
Τρομερή σεζόν που ολοκληρώθηκε η Άννα Βίσση στο «Hotel Ermou» του Γιάννη Μωράκη από όπου πέρασε όλη η Αθήνα σε ένα one woman show, που ειδικά τα Σάββατα τελείωνε μετά τις επτά το πρωί.

Αεικίνητη, με μια φωνή κρύσταλλο όργωνε την πίστα αποδεικνύοντας ότι παραμένει σταθερή αξία στο αθηναϊκό nightlife που τα τρία τελευταία χρόνια ζει μεγάλες στιγμές.
3211_ANA_VISI_15122023_2
Για την Μαρινέλλα τα λόγια είναι περιττά όπως λέει και μια από τις τεράστιες επιτυχίες της, αφού στα 85 της χρόνια εξακολουθεί να είναι απίστευτη στην σκηνή.

Οι εμφανίσεις της με την Μπέτυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου στο NOX τις Τετάρτες που τέλειωσαν πρόσφατα, προσέλκυσαν μέχρι και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με τη σύζυγό του Μαρέβα, ο οποίος δεν συνηθίζει τέτοιες εξόδους.
9962_MARINELA_1332024
Ο Γιάννης Πλούταρχος επέστρεψε τον Μάρτιο στη νυχτερινή Αθήνα και εμφανίζεται στο «Anodos», κουβαλώντας μια δυναμική δεκαετιών στον χώρο και μια φωνή η οποία παραμένει πολύ καλή.
AS2A7383
Πολύ καλά πήγαν ο Γιώργος Σαμπάνης με την Δέσποινα Βανδή στον «Βοτανικό» με την τραγουδίστρια να είναι στα καλύτερά της, ενώ τον επόμενο χειμώνα θα συμπράξει με τον Ρέμο.
0H6A3626
Η σεζόν που πέρασε δεν ήταν καλή κατά γενική ομολογία για τον Γιώργο Μαζωνάκη ο οποίος μετά από δύο θριαμβευτικές χρονιές στο «Κέντρο Αθηνών» μετακόμισε στο «Φωταέριο» του Γιώργου Πετρογιάννη και συζητήθηκε για όλους τους λάθος λόγους.

Δεν ήταν ο Μαζώ που όλοι περίμεναν κάτι που φάνηκε πολύ γρήγορα με εκατοντάδες βίντεο να ανεβαίνουν στο Ticktock και σχόλια του τύπου «Όταν είσαι χάλια και πας στον Μαζωνάκη, αλλά αυτός είναι πιο χάλια από σένα».

Ακύρωσε τρεις βραδιές πριν εμφανιστεί για τελευταία φορά στο μαγαζί και το βασικό ερώτημα είναι πότε θα ανασυνταχθεί ώστε να κάνει ένα δυνατό come back στη νύχτα από αυτά που έχτισαν το μύθο του.
9938_GIORGOS_MAZONAKIS_1862023
Καλοκαιρινές πενιές

Ο Νίκος Βέρτης εξακολουθεί να εμφανίζεται στο YTON, μετά απο μια καλή σεζόν αν και οι Κυριακές του τα δύο τελευταία χρόνια δεν είχαν την δυναμική προηγούμενων ετών, παρά την προσθήκη guest καλεσμένων.
9754_NIKOS_VERTIS_13052024
Από τα πιο δυνατά σχήματα του θέρους είναι αυτό στο οποίο συμπράττουν εδώ και δύο εβδομάδες περίπου ο Θοδωρής Φέρρης και ο Νίκος Απέργης στο «Ποσειδώνιο», ιδιοκτησίας του Βασίλη Κοντόπουλου, το οποίο τρέχει ομάδα συνεργατών του Τάκη Γιγουρτάκη.

Και οι δύο είναι στα πάνω τους, ενώ έχουν στήσει ένα πρόγραμμα χωρίς «κοιλιά» όπου ερμηνεύουν και πολλές επιτυχίες συναδέλφων τους.
AS2A0733
Στο «Vogue Athens» -είναι το πρώην Frangeliko- ο Κώστας Μπερτάκης έβαλε τον Πέτρο Ιακωβίδη με την Ρία Ελληνίδου, ενώ ο Πάνος Κιάμος που εμφανίζεται στο «Club 22» έχει ένα δικό του κοινό που τον ακολουθεί πιστά εδώ και χρόνια.

Ο αεικίνητος Λευτέρης Πανταζής με την Έλλη Κοκκίνου βρίσκονται εδώ και λίγες εβδομάδες στο «Romeo» σε ένα σχήμα που θα περάσεις καλά, μετά από έναν καλό χειμώνα που είχαν στο «Barbarella» της Ερμού.

Η Κατερίνα Λιόλιου μετά την Θεσσαλονίκη κατηφόρισε στην Αθήνα και το «Lux stage», ερχόμενη με φόρα και σουξέ όπως το περίφημο «Νοικιάστηκε» που έγινε viral μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League, που διεξήχθη στην έδρα της ΑΕΚ.
9726_KATERINA_LIOLIOY_152023
Τέλος η Καίτη Γαρμπή θα είναι με τον ανερχόμενο Γιώργο Λιβάνη στο καλοκαιρινό Lav Stage στην παραλιακή, σε μια μίξη του παλιού με το νέο και ένα ρεπερτόριο όπου και οι δυο το κατέχουν καλά.
1D8A9895
Ειδήσεις σήμερα:

Η Στρόρμι Ντάνιελς θέλει να δει τον Τραμπ πίσω από τα κάγκελα - «Αισθάνομαι δικαιωμένη»

«Ο Μπάιντεν είναι η μόνη μας ελπίδα» - Χιλιάδες διαδηλωτές στο Ισραήλ απαίτησαν συμφωνία για τους ομήρους

Στο Λονδίνο ο Ροντινέι για να στηρίξει τον φίλο του, Βινίσιους - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης