TV Queen: Εκνευρίστηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με σχόλιο παίκτριας - Είναι απόλυτα ρατσιστικό, είπε

Είναι ανεπίτρεπτο να αρθρώνεται μέσα σε μία εκπομπή που τη βλέπει κόσμος, είπε για τη δήλωση της Αναστασίας

Μία διαμάχη ξέσπασε ανάμεσα στην Αναστασία και την Τζένη στο χθεσινό επεισόδιο του TV Queen.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μάλιστα, ήταν εκείνος που τοποθετήθηκε σχετικά, καθώς εκνευρίστηκε με μία φράση που είπε η Αναστασία.

«Άκουσα την Αναστασία να λέει "την ψηφίζω λόγω της προσωπικότητας και της φυσιογνωμίας της". Το "της φυσιογνωμίας της" είναι από υφέρπων μέχρι ακραίος ρατσισμός. Τι πάει να πει "την ψηφίζω λόγω της φυσιογνωμίας;". Ότι αυτή δηλαδή, η φυσιογνωμία δεν μπορεί να λειτουργήσει; Για μένα είναι απόλυτα ρατσιστικό και είναι ανεπίτρεπτο να αρθρώνεται μέσα σε μία εκπομπή που τη βλέπει κόσμος», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Θα έλεγα όμως, για να μην αδικήσω κανέναν ότι μπορεί και στην Αναστασία εν τη ρύμη του λόγου, να της ξέφυγε αυτό. Θα το έλεγα, θα της το έδινα αυτό το δικαιολογητικό και θα της έλεγα "όταν λες ότι την ψηφίζεις λόγω φυσιογνωμίας, έχει ρατσιστικές ενδείξεις, επειδή είναι Ασιάτισσα ή επειδή είναι διαφορετική". Δεν είναι σωστό να αρθρώνουμε έτσι. Είναι σαν να λες "τον ψηφίζω γιατί έχει αυτή την σεξουαλική ταυτότητα" ή "τον ψηφίζω γιατί είναι μεγάλος στην ηλικία". Όλα αυτά είναι ηλικιακός ρατσισμός ή ρατσισμός για οτιδήποτε».

Τόνισε επιπλέον, πως κάποια στερεότυπα που κυριαρχούν στην κοινωνία θα έπρεπε να έχουν αλλάξει, ειδικά όταν είναι ρατσιστικά προς κάποιους.

«Βαθιά μέσα μου, γιατί είμαι μεγαλωμένος στον προηγούμενο αιώνα κι όταν άλλαξε αυτός, ήμουν ήδη 40-45 ετών, έχω στοιχεία εκ των πραγμάτων εκείνης της κοινωνίας κι ιδεολογικά ξεπερνάω ό,τι πάνε να με κάνουν τους ομοφυλόφιλους να πρέπει να τους δω ομότιμους, να ψηφίζω υπέρ τους, να το διαλαλήσω. Βαθιά μέσα μου υπάρχει το ρατσιστικό, γιατί μεγάλωσα με αυτό και οι κοινωνίες για να το αποτινάξουν πρέπει να αλλάξουμε πολλές γενιές. Για αυτό είνααι επιτακτικό να μην αφήνουμε, εν προκειμένω για θέματα εξέλιξης ρατσισμού και υπόλοιπων δικαιωμάτων, να πέφτει κάτω ούτε ένας τόνος», σημείωσε.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Ο ρατσισμός δεν είναι μόνο σε λογύδρια. Είναι και από κάτω, υφέρπων, σε τρώει μέσα σου και είναι στοιχειωμένος μέσα σου από τις παραδόσεις».


Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε σε ηλικία 86 ετών η μητέρα της Μισέλ Ομπάμα

24 ώρες μετά την καταδίκη του ο Τραμπ συγκέντρωσε πάνω από 50 εκατ. δολάρια για την προεκλογική του
εκστρατεία

Δεν έχουν τέλος οι δολοφονίες υποψηφίων στις δημοτικές εκλογές του Μεξικού - Στους 25 ο αριθμός των νεκρών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr