Δημήτρης Παπανώτας για Μπέττυ Μαγγίρα και Δημήτρη Μακαλιά: Πρέπει κάποιος να τους μάθει τη δεοντολογία

Είναι από τους ανθρώπους που δεν θα έκανα ποτέ παρέα, είπε για την παρουσιάστρια

Ο Δημήτρης Παπανώτας έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στα τηλεοπτικά πρόσωπα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «After Dark» και αναφέρθηκε στην Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά.

«Είναι πολλοί άνθρωποι που δεν το ανέχονται, που θεωρούν ότι είμαι πανελίστας. Δεν είμαι ένας πανελίστας, είμαι μια προσωπικότητα των media καταξιωμένη κι αυτό ενοχλεί κάποιους αλεξιπτωτιστές που θυμούνται στα 50 να κάνουν καριέρα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέεχεια, πρόσθεσε: «Δεν είναι εύκολο με υστερίες on camera να κοντύνεις κάποιον άλλο δίπλα σου. Κάποια στιγμή με συμβούλευσαν πολλοί δικηγόροι ότι αν κάνω μηνύσεις, θα πάρω δύο πολυκατοικίες, με την κακοποίηση των δηλώσεών μου. Βγήκαν διάφορες κυρίες κι έλεγαν για κρυμμένο "μισογυνισμό'. Ποια είναι η κάθε κυρία που θα μιλήσει για μένα έτσι και τι πορεία έχει η ίδια;».

Σε άλλο σημείο, αναφέρθηκε στη Μπέττυ Μαγγίρα, λέγοντας: «Είναι από τους ανθρώπους που δεν θα έκανα ποτέ παρέα. Δεν θα είχα τίποτα να συζητήσω, είμαστε τελείως διαφορετικοί άνθρωποι».

Τέλος, πρόσθεσε: «Και στη Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά πρέπει κάποιος να τους μάθει τη δεοντολογία. Από εκεί ξεκίνησε το κακό από αυτή την εκπομπή, δεν θέλω να σχολιάζω ανθρώπους που σου βάζουν στο στόμα σου μια δήλωση που δεν έχεις κάνει ποτέ».


Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε σε ηλικία 86 ετών η μητέρα της Μισέλ Ομπάμα

24 ώρες μετά την καταδίκη του ο Τραμπ συγκέντρωσε πάνω από 50 εκατ. δολάρια για την προεκλογική του
εκστρατεία

Δεν έχουν τέλος οι δολοφονίες υποψηφίων στις δημοτικές εκλογές του Μεξικού - Στους 25 ο αριθμός των νεκρών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr