Έμινεμ: Δίχασε το κοινό ο στίχος του για τον πυροβολισμό που είχε δεχτεί η Megan Thee Stallion

Έμινεμ: Δίχασε το κοινό ο στίχος του για τον πυροβολισμό που είχε δεχτεί η Megan Thee Stallion

Άλλος ένας άντρας που γελάει με το τραύμα μιας γυναίκας, γράφουν στο Twitter - Άλλοι τον υποστηρίζουν λέγοντας πως η ράπερ έχει πει ψέματα για το περιστατικό

eminem__1_
Ένας στίχος που συμπεριέλαβε ο Έμινεμ στο νέο του τραγούδι «Houdini» κι απευθύνεται στη Megan Thee Stallion, προκάλεσε αντιδράσεις στο κοινό.

Στο νέο του κομμάτι που αποτελεί το πρώτο single του επερχόμενου άλμπουμ του «The Death of Slim Shady», ο ράπερ αναφέρθηκε στον πυροβολισμό που είχε δεχτεί η Stallion στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, λέει: «Αν ζητούσα από τη Megan Thee Stallion να συνεργαστεί μαζί μου, θα έτρωγα σφαίρα;». Η αναφορά του σχετίζεται με ένα περιστατικό του 2020, όταν ο Tory Lanez πυροβόλησε τη ράπερ στο πόδι της.

Κλείσιμο

Όπως ήταν αναμενόμενο, το κοινό αντέδρασε με αυτόν τον στίχο, καθώς θεώρησε πως η εμπειρία της Megan ήταν τραυματική για εκείνη και τόνισε σε αναρτήσεις του στο Twitter πως ο Έμινεμ δεν θα έπρεπε να την είχε συμπεριλάβει στο κομμάτι.

«Άλλος ένας άντρας που γελάει με το τραύμα μιας γυναίκας», γράφει κάποιος, ενώ ένας άλλος αναφέρει πως χρησιμοποιεί το περιστατικό για να ωφεληθεί. 

εμιενμ
εμινεμ2
εμινεμ3

Από την άλλη μεριά βέβαια, υπάρχουν κι εκείνοι που υπερασπίστηκαν τον ράπερ, λέγοντας πως η Megan Thee Stallion έχει πει ψέματα για τον πυροβολισμό της, για να εκμεταλλευτεί τη φήμη του Tory Lanez και να γίνει διάσημη. 

megg
megkan

Η κατάθεση της Megan Thee Stallion

Η Megan Thee Stallion, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Μέγκαν Πιτ, κατέθεσε κατά τη διάρκεια της δίκης το 2022, ότι ο ράπερ Tory Lanez, την πυροβόλησε το καλοκαίρι του 2020 με ένα πιστόλι στο πίσω μέρος των ποδιών της και της φώναξε να χορέψει, καθώς έφευγε με ένα όχημα. Η ίδια χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση, για να αφαιρεθούν θραύσματα της σφαίρας από τα πόδια της.

Όπως σημείωσε η τραγουδίστρια οι δυο τους είχαν εμπλακεί σε μία διαμάχη, η οποία πήρε απροσδόκητη τροπή, όταν εκείνη άρχισε να προσβάλλει τη μουσική του.

Ο δικηγόρος του Lanez, George Mgdesyan, υποστήριξε ότι οι πυροβολισμοί προκλήθηκαν από τη φίλη της Μέγκαν, Κέλσι Χάρις, σε έναν καβγά ζυλοτυπίας για τον Lanez, ο οποίος μάλιστα προσπάθησε να σταματήσει τον πυροβολισμό. Επιπλέον, η υπερασπιστική γραμμή του ράπερ στηρίχθηκε στο ότι η τραγουδίστρια επινόησε μια αφήγηση, βαραίνοντας τον Tory Lanez με έναν πυροβολισμό.

«Η Μέγκαν Πιτ είναι ψεύτρα. Είπε ψέματα για τα πάντα σε αυτή την υπόθεση από την αρχή. Είπε ενόρκως ψέματα εδώ» τόνιζε ο δικηγόρος του 30χρονου ράπερ, χωρίς όμως αποτέλεσμα, δεδομένης της απόφασης του δικαστηρίου.

tory_lanez__2_
Ο Tory Lanez άρχισε να κυκλοφορεί κομμάτια το 2009 και σταδιακά διέγραψε μία ανοδική πορεία στη βιομηχανία της μουσικής, προχωρώντας στη δημιουργία άλμπουμ από μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες. Τα δύο τελευταία του άλμπουμ έφτασαν στο Top 10 στα charts του Billboard.

Η Megan Thee Stallion θεωρείται από πολλούς το ανερχόμενο αστέρι της χιπ-χοπ μουσικής. Έχει κερδίσει μεταξύ άλλων Grammy για τον καλύτερο νέο καλλιτέχνη το 2021 και είχε το Νο1 σινγκλ στο Billboard Hot 100 με το κομμάτι «Savage». Έχει συνεργαστεί με τη Μπιγιονσέ και με την Cardi B στο κομμάτι WAP.
Megan

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε σε ηλικία 86 ετών η μητέρα της Μισέλ Ομπάμα

24 ώρες μετά την καταδίκη του ο Τραμπ συγκέντρωσε πάνω από 50 εκατ. δολάρια για την προεκλογική του
εκστρατεία

Δεν έχουν τέλος οι δολοφονίες υποψηφίων στις δημοτικές εκλογές του Μεξικού - Στους 25 ο αριθμός των νεκρών

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης