Μάριος Αθανασίου για Μαρία Σολωμού: Προσπαθήσαμε να βρούμε τις ισορροπίες μας και το πετύχαμε

Αισθάνομαι λίγο αμήχανα να μιλάω για αυτή, είναι μια σχέση που έχει τελειώσει εδώ και 18 χρόνια, πρόσθεσε

Ο Μάριος Αθανασίου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την καριέρα του, ενώ αναφέρθηκε επίσης, στη Μαρία Σολωμού.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» κι αρχικά, αναφέρθηκε στην πρώην του και μητέρα του παιδιού του.

«Είναι ένας άνθρωπος που ποτέ δεν φοβάται να εκφράσει την άποψή του. Έτσι τη θυμάμαι κι έτσι ήταν πάντα. Αισθάνομαι λίγο αμήχανα να μιλάω για αυτή, είναι μια σχέση που έχει τελειώσει εδώ και 18 χρόνια. Νιώθω ότι δεν έχω τη δικαιοδοσία να μιλάω για τη Μαρία, καθώς μιλάει η ίδια για τον εαυτό της και το κάνει ωραία κι έντονα», είπε χαρακτηριστικά.


Στη συνέχεια, μίλησε για τη φροντίδα του γιου τους. «Πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε για σουηδικό μοντέλο και να το ονομάσουμε ελληνικό. Αν στην Ελλάδα θεωρούμε ότι είναι μοντέλο ζωής, δύο χωρισμένοι γονείς να πλακώνονται στο ξύλο για το παιδί τους, τότε ας το χαρούν αυτοί που το κάνουν. Στη δική μας περίπτωση δεν λύνουμε τις διαφορές μας πίνοντας σαμπάνια και τρώγοντας σολομό. Θέλει αγώνα και διπλωματία. Δε γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη, υπάρχει μια δυσκολία. Προσπαθήσαμε να βρούμε τις ισορροπίες μας και το πετύχαμε», εξήγησε.

Τέλος, μίλησε για την καριέρα του στην υποκριτική. «Έχω περάσει ένα διάστημα που νόμιζα ότι μου αξίζουν τα πάντα. Ένιωθα ότι ήμουν κάτι διαφορετικό από τους υπόλοιπους. Υπήρξε μια εποχή που νόμιζα ότι είχα κάτι από Χόλιγουντ. Μου πήρε μια διετία να το ξεπεράσω. Στη ζωή μου έχω πιάσει πάτο τρεις φορές. Δεν θεωρώ ότι είμαι πάντα στα καλύτερά μου, είναι ελάχιστες οι φορές που νιώθω καλά. Παλεύω με τις δυσκολίες μου και μέσα μου κι έξω μου», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε σε ηλικία 86 ετών η μητέρα της Μισέλ Ομπάμα

24 ώρες μετά την καταδίκη του ο Τραμπ συγκέντρωσε πάνω από 50 εκατ. δολάρια για την προεκλογική του
εκστρατεία

Δεν έχουν τέλος οι δολοφονίες υποψηφίων στις δημοτικές εκλογές του Μεξικού - Στους 25 ο αριθμός των νεκρών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr