Στεφανία Γουλιώτη: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του Maestro για την ηθοποιό - Η ανάρτηση του Παπακαλιάτη

Προσωπικά πιστεύω ότι είναι μία από τις καλύτερες ηθοποιούς της Ευρώπης σήμερα, έγραψε μεταξύ άλλων, ο δημιουργός του Maestro

Τα γυρίσματα του Maestro έφτασαν στο τέλος τους για τη Στεφανία Γουλιώτη, όπως αποκάλυψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Με μία ανάρτησή του στο Instagram, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης που υποδύεται τον «Ορέστη» στη σειρά, αποκάλυψε πως ο ρόλος της «Αλεξάνδρας» ολοκληρώνεται στην επόμενη σεζόν.

Ο ίδιος δημοσίευσε μια σειρά κοινών φωτογραφιών τους στον προσωπικό του λογαριασμό και στην ανάρτησή του αναφέρθηκε όχι μόνο στον ρόλο της Στεφανίας Γουλιώτη και το ταλέντο της, αλλά και στη φιλία που τους συνδέει.

Συγκεκριμένα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έγραψε: «Χθες το τελευταίο γύρισμα για την γεμάτη τραύματα "Αλεξάνδρα", που όσο ακραία και επιθετική είναι σαν ρόλος, τόσο γλυκιά και ανθρώπινη είναι η Στεφανία Γουλιώτη που την υποδύεται. Δεν χωράει σε ένα post η εκτίμηση και αγάπη που έχω για αυτή την γυναίκα. Μου λείπει ήδη να γράφω για την ιδιαίτερη σχέση της Αλεξάνδρας και του Ορέστη και να φωτίζουμε πτυχές ζευγαριών που δύσκολα παρουσιάζονται σε μια τηλεοπτική σειρά🎬🎬🎬».

Συνεχίζει γράφοντας: «Το εξαιρετικό ταλέντο της και η μοναδική της φιγούρα, έδωσαν στον χαρακτήρα μια βαθιά και ανθρώπινη πτυχή. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι μία από τις καλύτερες ηθοποιούς της Ευρώπης σήμερα και νιώθω τόσο τυχερός που δουλεύω μαζί της και που είμαι φίλος της».

Δείτε τη δημοσίευση:





Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε σε ηλικία 86 ετών η μητέρα της Μισέλ Ομπάμα

24 ώρες μετά την καταδίκη του ο Τραμπ συγκέντρωσε πάνω από 50 εκατ. δολάρια για την προεκλογική του
εκστρατεία

Δεν έχουν τέλος οι δολοφονίες υποψηφίων στις δημοτικές εκλογές του Μεξικού - Στους 25 ο αριθμός των νεκρών

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr