Γιώργος Ματαράγκας για Νίκο Φώσκολο: Ήταν 15 χρόνια ένσημα, χρήματα, δημοσιότητα, τα πάντα, είναι δυνατόν να πω κάτι κακό;

Γιώργος Ματαράγκας για Νίκο Φώσκολο: Ήταν 15 χρόνια ένσημα, χρήματα, δημοσιότητα, τα πάντα, είναι δυνατόν να πω κάτι κακό;

Συνεργάστηκα 15 χρόνια με τον Νίκο Φώσκολο, είναι δυνατόν να μην βγάζω εκτίμηση; πρόσθεσε

giorgos-mataragkas
Ο Γιώργος Ματαράγκας έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τη συνεργασία του με τον Νίκο Φώσκολο, αλλά και την Επίδαυρο, που έχει γίνει όπως είπε «το σπίτι όλων των τηλεοπτικών ηθοποιών».

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «I Love ΣουΚού», δήλωσε για τη συνεργασία του με τον Φώσκολο: «Νιώθω ακόμα νέος, γιατί η αγάπη του κόσμου είναι ακόμα ίδια όπως παλιά. Συνεργάστηκα 15 χρόνια με τον Νίκο Φώσκολο, είναι δυνατόν να μην βγάζω εκτίμηση;».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1ojh8z0afvd)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ήταν 15 χρόνια ένσημα, χρήματα, δημοσιότητα, τα πάντα. Είναι δυνατόν να πω κάτι κακό για αυτά τα 15 χρόνια; Είναι ελάχιστοι αυτοί που είπαν ότι μετά τον Νίκο Φώσκολο δεν μπορούσαν να βρουν δουλειά».

Ο ηθοποιός μίλησε επίσης, για την Επίδαυρο και τους ηθοποιούς που παίζουν εκεί. «Όσοι ηθοποιοί έλεγαν ότι δεν θα παίξουν στην τηλεόραση, επειδή ήταν της Επιδαύρου, τελικά έπαιξαν. Και ξαφνικά η Επίδαυρος έχει γίνει το σπίτι όλων των τηλεοπτικών ηθοποιών. Δεν είναι κακό, θα έπρεπε από χρόνια να πηγαίνουν», τόνισε.

Τέλος, αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη. Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Δεν το "ακούω" ότι θα αναλάβει καλλιτεχνικός διευθυντής σε θέατρο. Δεν μπορούμε να εκφέρουμε άποψη, υπάρχει το δικαστήριο και θα τον κρίνει ο κόσμος».


Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε σε ηλικία 86 ετών η μητέρα της Μισέλ Ομπάμα

24 ώρες μετά την καταδίκη του ο Τραμπ συγκέντρωσε πάνω από 50 εκατ. δολάρια για την προεκλογική του
εκστρατεία

Δεν έχουν τέλος οι δολοφονίες υποψηφίων στις δημοτικές εκλογές του Μεξικού - Στους 25 ο αριθμός των νεκρών

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης