Κατερίνα Γερονικολού: Φυσικά και με έχει απασχολήσει ο ρόλος της μητέρας, αγαπώ τα παιδιά

«Τα αγαπώ τα παιδιά, όχι ως μητέρα, τουλάχιστον ακόμα, αλλά μέσα από άλλους συσχετισμούς», λέει η ηθοποιός

Με αφορμή τη συμμετοχή της στην καθημερινή σειρά «Σαν ψέμα» η Κατερίνα Γερονικολού έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και μίλησε τόσο για το πώς διαχειρίζεται το ψέμα όσο και το θέμα της μητρότητας και αν την έχει απασχολήσει σε προσωπικό επίπεδο.

Στην ερώτηση πως αντιδρά αν βρεθεί αντιμέτωπη με το ψέμα η ηθοποιός απαντά: «Αυτό είναι το θέμα. Στην πραγματική ζωή το ψέμα μπορεί να καταστρέψει τα πάντα, γιατί πηγαίνει χέρι - χέρι με τη διαταραχή της εμπιστοσύνης. που για μένα είναι ιερή, χτίζεται πολύ δύσκολα και γκρεμίζεται πολύ εύκολα. Προσωπικά, δεν τα πάω καλά με το ψέμα. Mιλάω για τα σοβαρά ψέματα. Με τα αθώα, μικρούλια ψέματα, τα κατά συνθήκην, τα πάω καλά. Σε μια σχέση ζωής, όμως, σε μια οικογενειακή σχέση, τα ψέματα δεν μπορούν να λειτουργήσουν ούτε να φέρουν την ευτυχία. Ειδικά τα μακροχρόνια μαρτυρούν ότι δεν υπάρχει σωστή βάση σε μια σχέση. Γενικά είμαι υπέρμαχος του «καλύτερα μια σκληρή αλήθεια παρά ένα γλυκό ψέμα».

Η ηθοποιός ρωτήθηκε αν την απασχολεί το θέμα της μητρότητας: «Φυσικά και με έχει απασχολήσει, γιατί υπάρχουν πολλά παιδιά στη ζωή μου. Έχω δυο βαφτιστήρια, την κόρη του Γιάννη, πολλά «τηλεοπτικά» παιδιά, με αρκετά από τα οποία συνεχίζω να έχω επαφή και τα παιδιά των φίλων μου, που τα θεωρώ και αυτά οικογένεια μου. Τα αγαπώ τα παιδιά, όχι ως μητέρα, τουλάχιστον ακόμα, αλλά μέσα από άλλους συσχετισμούς».

Ειδήσεις σήμερα:

Η Στρόρμι Ντάνιελς θέλει να δει τον Τραμπ πίσω από τα κάγκελα - «Αισθάνομαι δικαιωμένη»

«Ο Μπάιντεν είναι η μόνη μας ελπίδα» - Χιλιάδες διαδηλωτές στο Ισραήλ απαίτησαν συμφωνία για τους ομήρους

Στο Λονδίνο ο Ροντινέι για να στηρίξει τον φίλο του, Βινίσιους - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr