Σταύρος Σβήγκος: Είχαν γράψει πως καταστράφηκα οικονομικά μετά το τέλος του «Έρωτα Φυγά», έστειλα εξώδικο

Δεν τους νοιάζει αν θα το διαβάσει κάποιος πατέρας που μπορεί να είναι στα πρόθυρα καρδιακής προσβολής, πρόσθεσε ο ηθοποιός

Ο Σταύρος Σβήγκος έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί για εκείνον, τα παιδικά του χρόνια, αλλά και τον γιο του.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και αρχικά, αναφέρθηκε στην ενασχόλησή του στο παρελθόν, με το μπαλέτο.

«Ακολούθησα τα βήματα της αδερφής μου που έκανε μπαλέτο και πήγε σε μουσικό σχολείο, ενώ ταυτόχρονα δούλευα στο συνεργείο του πατέρα μου. Το μπαλέτο και το συνεργείο αυτοκινήτων δεν είναι καθόλου διαφορετικοί κόσμοι, εμείς τα έχουμε χωρίσει», είπε χαρακτηριστικά.


Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ο πατέρας μου όταν έκανα μπαλέτο, μου έλεγε "στο ποδόσφαιρο θα ξεφύγεις τώρα, πας να κάνεις το πιο αυστηρό πράγμα, σκέψου τι θα κάνεις μέσα στο γήπεδο". Ακόμα και τώρα, αγόρια που κάνουν μπαλέτο στοχοποιούνται. Δεν έχει φύγει η αρρώστια από αυτή την κοινωνία, έχει πολλή δουλειά».

Ο ηθοποιός μίλησε επίσης, για τα δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί για εκείνον, αλλά και για το πώς χειρίστηκε μια περίπτωση.

«Τα media δεν μου έχουν φερθεί καλά. Κάποιοι άνθρωποι είναι άξεστοι και κρύβονται πίσω από πληκτρολόγια. Αυτοί οι άνθρωποι πατάνε επί πτωμάτων, δεν είναι δημοσιογράφοι. Είχαν γράψει πως έπαθα οικονομική καταστροφή μετά το τέλος του "Έρωτα Φυγά". Δεν τους νοιάζει αν θα το διαβάσει κάποιος πατέρας που μπορεί να είναι στα πρόθυρα καρδιακής προσβολής. Τους δημοσιογράφους αυτούς, τους αφορά τα 700 ευρώ που θα πάρουν και το γλείψιμο που θα κάνουν στον αρχισυντάκτη τους. Αυτοί οι άνθρωποι για εμένα είναι χειρότεροι από τα αφεντικά. Έχω στείλει εξώδικο», αποκάλυψε.

Ανέφερε επιπλέον: «Όταν πήγαιναν κι έλεγαν στη μάνα μου πως για να έχω αυτές τις απόψεις, είμαι ομοφυλόφιλος, γελούσαμε. Δεν με νοιάζει να ξέρει ο κύκλος μου τη σεξουαλικότητά μου. Και ομοφυλόφιλος να ήμουν, η οικογένειά μου μια χαρά θα ήταν».

Τέλος, μίλησε για τον γιο του και τις δυσκολίες που πέρασε. «Η μεγαλύτερη δυσκολία ήταν όταν είχε γεννηθεί ο γιος μου κι έκατσε περίπου δύο μήνες στην εντατική και δεν ξέραμε αν θα τα καταφέρει. Ο ένας δρόμος ήταν της θλίψης και της αυτοκαταστροφής κι ο άλλος να του δίνω τη θετική μου ενέργεια και να του λέω "αν θέλεις, είμαστε εδώ και σε περιμένουμε"», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Η Στρόρμι Ντάνιελς θέλει να δει τον Τραμπ πίσω από τα κάγκελα - «Αισθάνομαι δικαιωμένη»

«Ο Μπάιντεν είναι η μόνη μας ελπίδα» - Χιλιάδες διαδηλωτές στο Ισραήλ απαίτησαν συμφωνία για τους ομήρους

Στο Λονδίνο ο Ροντινέι για να στηρίξει τον φίλο του, Βινίσιους - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr