Δήμητρα Βαμβακούση: Περνούσαμε πάρα πολύ δύσκολα συναισθηματικά, αλλά ήταν εύκολη εγκυμοσύνη

Νομίζω ότι ο Θεός έβαλε το χέρι του και πήγαν όλα καλά, πρόσθεσε

Η Δήμητρα Βαμβακούση μίλησε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον ερχομό της κόρης τους και τη μητρότητα.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μπαμπά-δες», η πρώην παίκτρια του Survivor, αρχικά ανέφερε: «Η εμπειρία της εγκυμοσύνης είχε ποικιλία συναισθημάτων, δεν ήταν μόνο θετικά. Περνούσαμε πάρα πολύ δύσκολα, αλλά ήταν εύκολη εγκυμοσύνη, συναισθηματικά ήταν η δυσκολία μου εμένα, αλλά πήγα όλα καλά».


Στη συνέχεια, ανέφερε: «Στενοχωριόμουν, γιατί ήξερα πως ό,τι βιώνω εγώ, το βιώνει και το έμβρυο, αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Δεν έκανα τίποτα άλλο, έκανα μόνο προσευχή. Ούτε ήθελα να ξεφύγω. Είναι μέρος της ζωής, καλώς ή κακώς συνέπεσαν μαζί, αλλά πήγαν όλα καλά και φαίνεται και στον χαρακτήρα της. Χαμογελάει. Νομίζω ότι ο Θεός έβαλε το χέρι του και πήγαν όλα καλά».

Όσο για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τη σχέση τους, είπε: «Είμαι κτητική με τον Γιώργο, δικός μου είναι. Τι να κάνουμε; Δεν ήξερα από την αρχή ότι θα είναι ο άντρας της ζωής μου. Είχαμε συναντηθεί και δεν υπήρχε κάτι πονηρό στο μυαλό μου, όταν βλέπεις κάτι ωραίο, λες "ωραίο αυτό". Υπήρξε φλερτ, αλλά όχι από την πρώτη στιγμή».


Συμπλήρωσε μάλιστα, πως θα ήθελε να είχε φέρει στη ζωή αγόρι για να το αναθρέψει ο σύζυγός της με τις ίδιες αξίες. «Ήθελα αγόρι γιατί θα μου άρεσε η ιδέα να μεγαλώνει ο Γιώργος ένα αγόρι που να του μοιάζει, γιατί είμαι ερωτευμένη, οπότε θα ήμουν διπλά. Η σχέση μας δεν περνάει πάνω - κάτω τώρα που ήρθε το παιδί, γιατί το κυρίως θέμα είναι το παιδί. Μέχρι να βρούμε το σωστό και το λάθος...», σημείωσε.


Τέλος, μίλησε για μία δύσκολη στιγμή που έχει βιώσει στη ζωή της. «Όταν ήμουν 7 χρονών έχασα τη μικρή μου αδερφή και έπρεπε να διαχειριστώ την έννοια του θανάτου, μου φαίνονταν όλα μάταια αλλά δούλεψε αντίστροφα τύπου "χαμογελάμε και ζούμε το τώρα"», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Η Στρόρμι Ντάνιελς θέλει να δει τον Τραμπ πίσω από τα κάγκελα - «Αισθάνομαι δικαιωμένη»

«Ο Μπάιντεν είναι η μόνη μας ελπίδα» - Χιλιάδες διαδηλωτές στο Ισραήλ απαίτησαν συμφωνία για τους ομήρους

Στο Λονδίνο ο Ροντινέι για να στηρίξει τον φίλο του, Βινίσιους - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr