Δημήτρης Ουγγαρέζος για Καινούργιου - Σκορδά: Οι μεσάζοντες έπαιξαν ρόλο σε αυτή την κόντρα

Μπήκαν λόγια, πρόσθεσε 

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σχολίασε την κόντρα μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και της Φαίης Σκορδά.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ ρωτήθηκε πρόσφατα, για το τηλεοπτικό της μέλλον και συγκεκριμένα, για το αν θα βρεθεί στον ΑΝΤ1 και απάντησε με ένα υπονοούμενο, που αφορούσε την Κατερίνα Καινούργιου.

«Για μένα οι ανακοινώσεις θα γίνουν από άλλες παρουσιάστριες που ξέρουν καλύτερα», απάντησε η Φαίη Σκορδά και τότε, ξεκίνησε μία «διαμάχη» μεταξύ τους, με την Κατερίνα Καινούργιου να της «επιτίθεται» μέσα από την εκπομπή της.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» κι αρχικά, αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό του μέλλον: «Η συμφωνία με το Mega υπάρχει και υφίσταται. Δεν έχει γίνει ακόμη συνάντηση για το τηλεοπτικό μου μέλλον. Είμαι ανοιχτότατος και διάπλατος να παρουσιάσω κάτι δικό μου».


Στη συνέχεια, αναφορικά με την κόντρα ανάμεσα στις δύο παρουσιάστριες, δήλωσε: «Ήταν μια παρεξήγηση η κόντρα ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τη Φαίη Σκορδά, όπου έπαιξαν ρόλο οι μεσάζοντες. Μπήκαν λόγια. Έχει συμβεί και σε μένα να μπουν λόγια. Ή τους τα γράφω ή τους παίρνω τηλέφωνο ή τους μπλοκάρω. Την ξέρετε την ακολουθία».

Για τον Γιώργο Λιάγκα και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τις εκπομπές που θα αναλάβουν, ανέφερε: «Εννοείται ότι σε ένα κανάλι μπορούν να σταθούν δύο εκπομπές με αντίστοιχο περιεχόμενο. Τις εκπομπές τις κάνουν οι άνθρωποι. Φέτος υπήρχαν 14 ομοειδείς εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση. Θα ήταν μια ωραία πρόταση να κάνουν βραδινό show εναλλάξ, όπως γίνεται με το Saturday Night Live».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Είναι δύο άνθρωποι που έχουν διαγράψει την ιστορία τους στην τηλεόραση και μέχρι ένα σημείο, δικαιούνται να έχουν παραξενιές. Δεν ξέρω ποιον εννοεί ο Γρηγόρης, όταν λέει ότι υπήρχαν διευθυντές που δεν το ήθελαν. Όποτε έχω βρεθεί με τον Γρηγόρη στο ίδιο κανάλι, πάντα αυτός έπαιρνε τις εκπομπές».

Οι δηλώσεις της Καινούργιου

Όταν προβλήθηκε το απόσπασμα με τις δηλώσεις της Φαίης Σκορδά για το τηλεοπτικό της μέλλον στην εκπομπή Super Κατερίνα, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε: «Εγώ έχω ένα καλό όμως, τα λέω όλα μπροστά. Δεν παίρνω τηλέφωνα από πίσω να πω σε διευθυντικά στελέχη και διοικήσεις να πω "αυτή δεν κάνει, πώς το επιτρέεπετε αυτό;". Τέλος πάντων, μην μπούμε σε αυτή τη διαδικασία, είναι κάτι που με στενοχωρεί».


Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είμαι ένας άνθρωπος που και να πω τη μπούρδα μου, θα την πω και μετά θα πάω να ζητήσω συγγνώμη δημόσια. Εμένα δεν μου αρέσουν τα από πίσω, γενικότερα το λέω. Έχω πάντως όλα αυτά τα είπα για καλό. Το ότι μια παρουσιάστρια έχει προτάσεις και από άλλα κανάλια και μάλιστα, είπα ότι είναι επιθυμία του ίδιου του ιδιοκτήτη του Θοδωρή Κυριακού και έχουν μια καλή σχέση. Τιμητικό είναι να λες ότι έχει πρόταση. Από το Mega, που ό,τι κι αν έχει γίνει με εμένα και τη Δανάη Μπάρκα, είναι μια παρουσιάστρια που κάνει το 9-12 και πάει καλά. Και πάλι, ακόμα και από εκεί έχει πρόταση η Φαίη, κατάλαβες;».

Εξήγησε παρακάτω, ότι μεταφέρθηκε από την ομάδα της Φαίης Σκορδά ότι η «σπόντα» αυτή πήγαινε για την ίδια. «Μου μετέφεραν από την ομάδα της Φαίης ότι το είπε για εμένα κι ήταν ενοχλημένη και στενοχωρημένη. Ενοχλημένη ενώ λέμε καλά πράγματα; Και για μένα στον ΑΝΤ1, όταν ήταν η Φαίη με τον Γιώργο έλεγαν χίλια δυο. Ότι θα μείνω χωρίς δουλειά», τόνισε κλείνοντας.

Τέλος, ευχήθηκε στη Φαίη Σκορφά ό,τι καλύτερο κι αποκάλυψε ότι άτομα από την ομάδα της έχουν ήδη κλείσει συνεργασία με άλλα μέσα.


Ειδήσεις σήμερα:

Η Στρόρμι Ντάνιελς θέλει να δει τον Τραμπ πίσω από τα κάγκελα - «Αισθάνομαι δικαιωμένη»

«Ο Μπάιντεν είναι η μόνη μας ελπίδα» - Χιλιάδες διαδηλωτές στο Ισραήλ απαίτησαν συμφωνία για τους ομήρους

Στο Λονδίνο ο Ροντινέι για να στηρίξει τον φίλο του, Βινίσιους - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr