Ιωάννης Απέργης: Δεν μπορούσα να βγάλω τον μήνα, η γυναίκα μου ήταν ο χορηγός και με συντηρούσε

Μεγάλα ονόματα καλλιτεχνών μπορούσαν να με βοηθήσουν οικονομικά, δεν με ρώτησαν ποτέ αν έχω να φάω, πρόσθεσε 

Ο Ιωάννης Απέργης έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε, τον ρατσισμό, αλλά και το #metoo.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Δύο στις 10» κι αρχικά, ανέφερε για τον ρόλο του «Έλτον» στη σειρά «Παρουσιάστε»: «Τον ρόλο τον αγάπησα. Μετά, μου τα έφερε όλα στρωτά. Φυσικά και μετά, μου ζητάγαν να κάνω τον ίδιο ρόλο σε άλλες σειρές, αλλά εγώ κράτησα τη συμβουλή του κυρίου Μπέζου, που μου είπε να μην ξανακάνω ποτέ τον ίδιο ρόλο».


Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη δυσκολία που αντιμετώπισε μία περίοδο στο να βρει δουλειά ως ηθοποιός.

«Όταν δεν μπορούσα να βρω δουλειά ως ηθοποιός, είπα στον εαυτό μου ότι τελείωσε. Οι οντισιόν στην Ελλάδα γίνονται για διαφημιστικούς λόγους. Δεν έβρισκα δουλειά ως ηθοποιός και στράφηκα στα μπουζούκια. Ένας συνθέτης μου είπε ότι έχω καλή φωνή, αλλά δεν μπορεί να με προσλάβει, γιατί θα επισκιάσω το πρώτο όνομα», εξήγησε.


Για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε, είπε: «Δεν μπορούσα να βγάλω τον μήνα, η γυναίκα μου ήταν ο χορηγός και με συντηρούσε μέχρι να πληρωθώ. Μεγάλα ονόματα καλλιτεχνών μπορούσαν να με βοηθήσουν οικονομικά, δεν με ρώτησαν ποτέ αν έχω να φάω».

Ο ηθοποιός μίλησε επίσης, για το κίνημα #metoo. «Έκανε μεγάλο καλό, αλλά έχουμε την τάση να φτάνουμε τις καταστάσεις στα άκρα. Υπήρχε μια αυτοκρατορία ανδρών στο θέατρο που παρενοχλούσε τις γυναίκες και εκείνες δεν μπορούσαν να δουλέψουν», εξήγησε.


Τέλος, αναφέρθηκε στον ρατσισμό που έχει δεχτεί, αλλά και για την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. «Είμαστε εν δυνάμει ρατσιστές. Έχω δεχτεί μπούλινγκ για την καταγωγή μου. Ο λόγος που κρατάω τη σημαία των ΛΟΑΤΚΙ στην παράσταση είναι για να φάνε στη μάπα κάποιοι τη διαφορετικότητα», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Η Στρόρμι Ντάνιελς θέλει να δει τον Τραμπ πίσω από τα κάγκελα - «Αισθάνομαι δικαιωμένη»

«Ο Μπάιντεν είναι η μόνη μας ελπίδα» - Χιλιάδες διαδηλωτές στο Ισραήλ απαίτησαν συμφωνία για τους ομήρους

Στο Λονδίνο ο Ροντινέι για να στηρίξει τον φίλο του, Βινίσιους - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr