Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον Γιώργο Λιάγκα, ενώ αναφέρθηκε στη σχέση που είχε με τον Στάθη Σχίζα.
Η γνωστή Instagrammer μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» κι αρχικά, ανέφερε για τον Γιώργο Λιάγκα: «Πέρυσι είχαμε συζητήσει για συνεργασία».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1pf4ofdyqpl)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν ευδοκιμούν πάντα οι συζητήσεις. Δεν συμφωνείς πάντα. Είμαι ένας άνθρωπος πολύ τελειομανής, οπότε οι ικανότητές μου δεν φτάνουν μόνο στα εμπορικά».
Τέλος, αναφέρθηκε στον πρώην σύντροφό της, Στάθη Σχίζα και τη σχέση που διατηρούν σήμερα. «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Στάθη. Όταν τον δω, θα μιλήσουμε. Αν ραγίσει το γυαλί, στο τέλος σπάει ολοκληρωτικά», είπε κλείνοντας.
Με κάθε συλλογή, με κάθε κομμάτι, με κάθε πρωτοβουλία, η H&M αλλάζει το παρόν και το μέλλον της μόδας, σταθερά, αποφασιστικά και εμπνευσμένα, εδώ και 78 χρόνια.
Με τη νέα της πρωτοβουλία, η Κωτσόβολος εξασφαλίζει για δύο ώρες ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αγορών, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.
Με ανάμεικτες αντιδράσεις έγιναν δεκτά τα δύο νέα σχέδια δράσης της Κομισιόν για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας.