Survivor 2024: Τραυματίστηκε η Δαλάκα, αλλαγές ανακοίνωσε ο Λιανός - Δείτε βίντεο

Survivor 2024: Τραυματίστηκε η Δαλάκα, αλλαγές ανακοίνωσε ο Λιανός - Δείτε βίντεο

Η τουρκική μονομαχία αποχώρησης, τα... συγκοινωνούντα δοχεία και ο πρώτος του ελληνικού τάκου γι’ αυτή την εβδομάδα

MixCollage-03-Jun-2024-02-02-AM-5036
Με τους Κόκκινους να γνωρίζουν την ήττα και να ρίχνουν στον τάκο για ακόμα μια φορά τον Χριστόφορο Ταξίδη, αλλά και τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει αλλαγές στις μονομαχίες και στην περίπτωση που κάποιος παίκτης αποφασίζει να μην αγωνιστεί χωρίς να υπάρχει άδεια από τον γιατρό μπήκε η 22η εβδομάδα στο Survivor 2024.

Το επεισόδιο της Κυριακής (2/6) ξεκίνησε με την μονομαχία αποχώρηση του τουρκικού Survivor All Star με την Ντάμλα να αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο σε τελικό με τον Οσγκούρ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1pqdtfmsbx5)


Κλείσιμο
Στη συνέχεια μίλησαν στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ οι Έλληνες παίκτες που μονομάχησαν για την παραμονή τους όπως η Δώρα Νικολή, ο Χριστόφορος Ταξίδης και ο Ντάνιελ Νούρκα, ενώ σχολιάστηκε και η αποχώρηση του Γιώργου Παπαχαραλάμπους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1pr700wjveh)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1prathsa4nt)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1prw2qiomoh)


Πριν την έναρξη του αγώνα για την 1η ασυλία της εβδομάδας ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους 7 πλέον survivors για τις νέες αλλαγές στο παιχνίδι, καθώς απομένουν τρεις αποχωρήσεις μέχρι τον ημιτελικό και είναι οι πιο κρίσιμες της χρονιάς.

«Πριν ξεκινήσουμε τον αγώνα, έχω να σας κάνω κάποιες πολύ σημαντικές ανακοινώσεις. Επειδή το παιχνίδι βρίσκεται στην τελική ευθεία, είστε μόλις επτά, ξέρετε πολύ καλά ότι θα έχουμε άλλες τρεις αποχωρήσεις για να φτάσουμε στην τετράδα των live της Αθήνας. Εκεί είναι ο στόχος όλων και ξέρετε καλά ότι αυτές οι αποχωρήσεις είναι πάρα πολύ σημαντικές, ίσως οι πιο σημαντικές της χρονιάς», ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής του Survivor.

«Από εδώ και στο εξής λοιπόν, επειδή η συμμετοχή όλων των παικτών πλέον θεωρείται απαραίτητοι στους αγώνες που απομένουν και είναι ένας τρόπος για να αποδείξετε την αξία σας, όχι ότι δεν το έχετε δείξει μέχρι στιγμής αλλά τα τελευταία μέτρα πάντα είναι τα πιο σημαντικά, όποιος δεν είναι δικαιολογημένος από γιατρό και δεν συμμετέχει είτε για δικούς του προσωπικούς λόγους είτε για λόγους στρατηγικής σε κάποιον αγώνα, αν βρεθεί μονομάχος, τότε θα πρέπει να κάνει βολές από την μεγαλύτερη απόσταση», εξήγησε και συνέχισε.

«Ένα σημαντικό μειονέκτημα το οποίο σίγουρα θα πρέπει να αποφύγετε για να συνεχίσετε στο παιχνίδι. Οι αριθμοί πλέον είναι μικροί, είστε μόλις επτά, οπότε είναι πολύ πιθανό να φτάσουμε σε ισοψηφία σε κάποιο συμβούλιο. Αν προκύψει λοιπόν ισοψηφία ανάμεσα σε δυο άτομα, βγαίνουν και οι δύο μονομάχοι αλλά μόνο ένας θα πάει στην τελική μονομαχία. Αυτό θα γίνει γιατί την επόμενη ημέρα ακριβώς, μετά το συμβούλιο, στον αγώνα θα δώσουν αυτοί οι δυο παίκτες έναν αγώνα μεταξύ τους. Όποιος κερδίσει, απευθείας απαλλάσσεται από την υποψηφιότητα του» κατέληξε ο Γιώργος Λιανός απευθυνόμενος προς τους εναπομείναντες παίκτες των δυο ομάδων.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1pry82ggkqx)


Ο αγώνας ξεκίνησε με flag race ανάμεσα στους κόκκινους και τους μπλε, με τον Ντάνιελ να δίνει στην ομάδα του το δικαίωμα να επιλέξει πρώτη από τους survivors του All Star. Τα πρώτα ματσαρίσματα έκλεισαν στο 4-3 υπέρ των μπλε, ενώ οι Τούρκοι παίκτες αποχώρησαν στο 10-6 πάλι υπέρ των μπλε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1ptd6whov9l)


Ωστόσο στον επόμενο αγώνα η Κατερίνα Δαλάκα παρότι κατάφερε να μειώσει σε 10-7 αποχώρησε με πόνους στο χέρι, με την παίκτρια των Κόκκινων να επιστρέφει στο πάγκο της ομάδας της με πάγο στον ώμο και να λέει πως πονάει.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1pthl896voh)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1ptjxnlua2p)


Η μπλε ομάδα κέρδισε τον αγώνα της 1ης ασυλίας με τελικό σκορ 12-7 από τον Σταμάτη Ταλαδιανό εναντίον του Γιώργου Γκιουλέκα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1ptqqenjir5)


Μετά το τέλος του αγώνα η Κατερίνα εκτίμησε πως έχει πάθει θλάση στον ώμο λέγοντας πως δεν μπορεί να σηκώσει το χέρι της.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1ptw1fdcgqx)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1pu6h4r8s0h)


Στην καλύβα των Κόκκινων η Κατερίνα επέτρεψε με δεμένο το χέρι της, ενώ στο συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός σχολίασε το γεγονός ότι μαζί με την Δαλάκα πονούσε και η Δώρα Νικολή, με την παίκτρια των Μπλε να εξηγεί ότι έχει και εκείνη πρόβλημα στον ώμο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1puh605459l)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1pv03snx1ip)


Η σχέση της Δώρας με την Κατερίνα σχολιάστηκε για ακόμα μια φορά από τους συμπαίκτες της στην Μπλε ομάδα, με τον Φάνη Μπολέτση να θεωρεί πως είναι πιθανό να μην μπαίνει δυνατά στους αγώνες «ίσως υποσυνείδητα», αλλά δήλωσε πως σε γενικές γραμμές την εμπιστεύεται.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1pv1rnvky69)


Οι κόκκινοι πέρασαν στην ψηφοφορία και για άλλη μια φορά ψήφισαν τον Χριστόφορο Ταξίδη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1pv42hsni09)


«Την έχω συνηθίσει τη διαδικασία κάθε εβδομάδα», δήλωσε ο 1ος υποψήφιος για αποχώρηση για τις μονομαχίες της Πέμπτης 6/6.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1pqd3uev0e1)




Ειδήσεις σήμερα:

Κυκλοφορούσε με Chrysler, είχε οπλοστάσιο και απειλούσε πολιτικούς - Ο βίος και η πολιτεία του 61χρονου που συνελήφθη στο Κερατσίνι


Χειροπέδες σε δύο Αιγύπτιους για σεξουαλική παρενόχληση κοπέλας στο Λαύριο

Μητσοτάκης: Γιατί δεν καταθέτει το πόθεν έσχες του ο Κασσελάκης; - Δύο δισ. ευρώ για νέο πρόγραμμα «Σπίτι μου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης