Κωνσταντίνος Αργυρός: Η σύντροφός του στην απονομή του διαμαντένιου δίσκου του

Η Αλεξάνδρα Νίκα χειροκρότησε τον τραγουδιστή - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν το τιμώμενο πρόσωπο σε εκδήλωση στο Ζάππειο, με αφορμή την απονομή του διαμαντένιου δίσκου του.

Παρόντες ήταν η οικογένεια, οι φίλοι, αλλά και η σύντροφος του τραγουδιστή, Αλεξάνδρα Νίκα, η οποία απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους που βρίσκονταν εκεί.

Με ένα λαμπερό μίνι φόρεμα και τα μαλλιά της μισά πιασμένα σε κοτσίδα, η Αλεξάνδρα Νίκα χειροκρότησε τον σύντροφό της. 

Δείτε τα στιγμιότυπα
Αλεξάνδρα Νίκα
Κωνσταντίνος Αργυρός - Γιώργος Αρσενάκος

Σε δηλώσεις του στις κάμερες των εκπομπών, ο Κωνσταντίνος Αργυρός είπε αρχικά: «Δεν φανταζόμουν ποτέ από όταν ξεκίνησα 5-6 χρονών με τα πρώτα βήματα σ το πιάνο, ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή». Στη συνέχεια, τόνισε ότι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή για εκείνον, είναι η δημιουργία οικογένειας. «Η δημιουργία της οικογένειας είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή. Είναι ένα κίνητρο στο να ολοκληρώνεται ένας άνθρωπος βιολογικά και ψυχικά» ανέφερε.

Δείτε το βίντεο


Ποια είναι η Αλεξάνδρα Νίκα

Η Αλεξάνδρα Νίκα είναι 25 ετών και πρόκειται για την κόρη του Έλληνα επιχειρηματία Γιώργου Νίκα με την εταιρεία αλλαντικών. Μητέρα της είναι η Μιράντα Πατέρα, της γνωστής οικογένειας εφοπλιστών.  Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στην Καλιφόρνια και είναι jet setter. Διατηρεί λογαριασμό στο Instagram με πάνω από 60 χιλιάδες ακόλουθους και αναρτά συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Ωστόσο, η σχέση της με τον τραγουδιστή είναι διακριτική και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε φωτογραφίες της Αλεξάνδρας Νίκα

Εκτός από Instagram, η Αλεξάνδρα Νίκα διατηρεί λογαριασμό στο TikTok, μέσα από τον οποίο δίνει συμβουλές σχετικά με το μακιγιάζ και το styling. Μιλώντας στα αγγλικά, ή έχοντας απλά χρησιμοποιήσει τραγούδια για να «ντύσει» τα βίντεό της, η Αλεξάνδρα Νίκα δείχνει στο κοινό της πλατφόρμας, τον τρόπο που βάφεται και μοιράζεται μερικά τιπ για το στιλ.

Δείτε μερικά βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr