Γιάννης Σπαλιάρας: Με όλη αυτήν την εμπειρία που έχω αποκομίσει τόσα χρόνια στην τηλεόραση, θα μου άρεσε να βρεθώ σε κάποια κριτική επιτροπή

Γιάννης Σπαλιάρας: Με όλη αυτήν την εμπειρία που έχω αποκομίσει τόσα χρόνια στην τηλεόραση, θα μου άρεσε να βρεθώ σε κάποια κριτική επιτροπή

Μου έχουν γίνει προτάσεις για πάνελ, πρόσθεσε

spaliaras_1222
Ο Γιάννης Σπαλιάρας έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες σε εκδήλωση όπου βρέθηκε και σχολίασε το τηλεοπτικό του μέλλον.

Για το αν θα ήθελε να συμμετάσχει σε πάνελ, ο Γιάννης Σπαλιάρας σχολίασε: «Μου έχουν γίνει προτάσεις για πάνελ, το έχω κάνει στο παρελθόν, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να λειτουργήσω καλά. Ίσως έναν πιο ειδικό ρόλο, με κάποια θέματα που να έχουν να κάνουν με αθλητισμό ίσως. Αλλά για να είμαι σε ένα πάνελ και να σχολιάζω γενικά, δεν μου είναι εύκολο».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1q4xqrokh0p)

Κλείσιμο
Σε ερώτηση για το αν θα έβλεπε τον εαυτό του να διδάξει σε ένα πρότζεκτ σαν το «TV Queen», ο πρώην παίκτης του «Survivor» απάντησε: «Θα μπορούσα να διδάσκω. Με όλη αυτή την εμπειρία που έχω αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια από όλα αυτά που έχω κάνει στην τηλεόραση και γενικά στη δουλειά μου, θα μου άρεσε να βρεθώ σε κάποια κριτική επιτροπή».

Όταν τον ενημέρωσαν ότι το «TV Queen» ολοκληρώνεται πρόωρα, ο ηθοποιός ανέφερε: «Ναι; Άρα δεν πήγε καλά, ε; Εντάξει, τι να πούμε;».

Ειδήσεις σήμερα:

Μυστήριο με τη σορό που βρέθηκε με βαρίδι στη θάλασσα του Σχοινιά - Τι εξετάζουν οι αρχές

Εκκενώθηκε κατάληψη από το στέκι Primavera στο ΑΠΘ - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Αιματηρό επεισόδιο σε καφετέρια με ναργιλέδες στον Άγιο Παντελεήμονα - Τραυματίστηκε 37χρονος από τη Συρία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης