Ελισάβετ Σπανού για τη γέννηση της κόρης της: Δεν υπάρχουν λέξεις, δεν μεταφέρεται αυτό το συναίσθημα

Τώρα που την έχω στα χέρια μου είναι πραγματικά απίστευτο, πρόσθεσε

Η Ελισάβετ Σπανού προχώρησε στις πρώτες της δηλώσεις ως μητέρα, αφού στις 31 Μαΐου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Ανάμεσα σε όσα είπε στο «Πρωινό» περιέγραψε τα συναισθήματά της και τις πρώτες μέρες με την κόρη της στο σπίτι.

«Τι να πω τώρα, πραγματικά. Δεν υπάρχουν λέξεις. Ξέρεις, μου έρχεται πολύ συχνά στο μυαλό το ότι προσπαθούσαν και μου έλεγαν, θα δεις θα είναι ό,τι πιο σημαντικό και δεν το καταλάβαινα. Και τώρα που την έχω στα χέρια μου, είναι πραγματικά απίστευτο και δεν μεταφέρεται αυτό το συναίσθημα που νιώθει μια μαμά κρατώντας το μωρό στα χέρια της. Δεν περιγράφεται» ανέφερε η τραγουδίστρια.

Δείτε το βίντεο

Στην πορεία, η Ελισάβετ Σπανού τόνισε ότι είχε μια καλή εγκυμοσύνη. «Για μένα, που είχα και μια εγκυμοσύνη χωρίς προβλήματα και έναν τοκετό χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και μανούλες οι οποίες περνάνε δύσκολα και πιθανόν και οι πρώτες ώρες με το παιδί να μην είναι πάντα» δήλωσε.

Για το μωρό πρόσθεσε ότι ζυγίζει σχεδόν τρία κιλά, ενώ έκανε και μια αναφορά στα ταμπού σχετικά με τη γέννα. «Γεννήθηκε σχεδόν τρία κιλά. Είναι δίδυμος, αυτό θα πω μόνο. Γελάω, δεν μπορώ και να γελάσω. Είναι υπέροχη, είναι πολύ συνεργάσιμη και σαν την κουκουβάγια κι εγώ τη μάνα, τη βλέπω πανέμορφη. Είχα την τύχη να μπορώ να θηλάσω αμέσως. Δημιουργείται αίσθημα μωρέ, ακόμη μεγαλύτερο. Βέβαια, εντάξει, υπάρχουν και πάρα πολλά ταμπού με όλα αυτά τα πράγματα. Να γεννήσεις φυσιολογικά, μη γεννήσεις με καισαρική, να θηλάσεις, μη τυχόν και δε θηλάσεις... Απλά εγώ έτυχε να έχω τη χαρά, να μπορώ να τη θηλάσω από την πρώτη στιγμή, έτυχε» είπε η Ελισάβετ Σπανού.



Ειδήσεις σήμερα:

Μυστήριο με τη σορό που βρέθηκε με βαρίδι στη θάλασσα του Σχοινιά - Τι εξετάζουν οι αρχές

Εκκενώθηκε κατάληψη από το στέκι Primavera στο ΑΠΘ - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Αιματηρό επεισόδιο σε καφετέρια με ναργιλέδες στον Άγιο Παντελεήμονα - Τραυματίστηκε 37χρονος από τη Συρία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr