Η Κατερίνα Στανίση αντικατέστησε την Άντζελα Δημητρίου στο κέντρο που εμφανίζεται: Πιστεύω ότι και εκείνη το ίδιο θα έκανε, είπε

Η Άντζελα Δημητρίου αρρώστησε με πνευμονία και η συνάδελφος της εμφανίστηκε στη θέση της

Η Κατερίνα Στανίση αντικατέστησε την Άντζελα Δημητρίου στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται, καθώς η δεύτερη αρρώστησε με πνευμονία. 

Σε δηλώσεις που έκανε σχετικά με αυτό, η Κατερίνα Στανίνση είπε ότι δέχτηκε τηλεφώνημα από την Έλντα Πανοπούλου που συνεργάζεται με την Άντζελα Δημητρίου και ενώ αρχικά αγχώθηκε, ειδοποίησε αμέσως τους μουσικούς της για να αναλάβει το πρόγραμμα.

Δείτε το βίντεο


Πιο αναλυτικά, ανέφερε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ότι: «Αρρωσταίνουμε κι εμείς οι καλλιτέχνες, αυτό είναι ανθρώπινο. Θα ένιωθα άσχημα αν δεν πήγαινα, δεν έπρεπε να κλείσει το μαγαζί. Σκέφτηκα τους ανθρώπους εκεί που δουλεύουν να μην μείνουν χωρίς μεροκάματο. Με πήρε η Πανοπούλου γύρω στις 11 το βράδυ, τελευταία στιγμή. Εγώ αγχώθηκα πάρα πολύ, δεν ήξερα τι μου έλεγε. Μέσα σε μια ώρα έπρεπε να ειδοποιήσω τους μουσικούς μου. Μου είπε ότι η Άντζελα έπαθε πνευμονία. Πιστεύω ότι και εκείνη το ίδιο θα έκανε. Πρέπει να υπάρχει μια αλληλεγγύη».


Ειδήσεις σήμερα:

Μυστήριο με τη σορό που βρέθηκε με βαρίδι στη θάλασσα του Σχοινιά - Τι εξετάζουν οι αρχές

Εκκενώθηκε κατάληψη από το στέκι Primavera στο ΑΠΘ - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Αιματηρό επεισόδιο σε καφετέρια με ναργιλέδες στον Άγιο Παντελεήμονα - Τραυματίστηκε 37χρονος από τη Συρία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr