Μίνα Αρναούτη για το τροχαίο με τον Παντελίδη: Ιερόδουλη να ήμουν, δεν δικαιούμαι αποζημίωση εφόσον μπήκα σε ένα αμάξι;

Μίνα Αρναούτη για το τροχαίο με τον Παντελίδη: Ιερόδουλη να ήμουν, δεν δικαιούμαι αποζημίωση εφόσον μπήκα σε ένα αμάξι;

Αυτό που λέω και δεν το πιστεύει κανείς είναι ότι ο Παντελής δεν φαινόταν μεθυσμένος, δήλωσε

arnaouti
Η Μίνα Αρναούτη μίλησε για τη ζωή της μετά το τροχαίο δυστύχημα που προκάλεσε τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, για την οικογένεια του τραγουδιστή, αλλά και για την αποζημίωση που διεκδικεί, σε εμφάνισή της στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου».

Ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του στις 8.20 το πρωί της Πέμπτης, 18 Φεβρουαρίου 2016, σε τροχαίο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 18, στο ύψος του Ελληνικού, όταν το Ι.Χ τύπου τζιπ που οδηγούσε, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες. Στο ίδιο αμάξι βρισκόταν η Μίνα Αρναούτη και μία ακόμη φίλη του τραγουδιστή, η Ευφροσύνη Κυριακού.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1q9coixreld)

Κλείσιμο
Η Μίνα Αρναούτη στη συνέντευξή της στην εκπομπή, αναφέρθηκε και στην κατάσταση της υγείας της, η οποία ακόμα δεν έχει επανέλθει πλήρως, τονίζοντας της σημασία της χρηματικής αποζημίωσης που διεκδικεί. Όπως είπε: «Η υγεία μου δεν μπορεί να αποκατασταθεί και να γίνει η ζωή μου όπως πριν. Μετά από 17 χειρουργεία παίρνω παυσίπονα πολλά βράδια για να κοιμηθώ. Στο ΚΕΠΑ μου έβγαλαν 43% αναπηρία».

Επιπλέον, επεκτάθηκε πάνω στο θέμα της αποζημίωσης: «Έχω αγωνία για την αποζημίωση. Δεν θέλω τα χρήματα για να κάνω διακοπές. Το δικαστήριο μου επιδίκασε λιγότερα από 90.000 ευρώ, δεν φτάνουν για τα 17 χειρουργεία που έχω κάνει». Συγχρόνως, ανέλυσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει μέχρι σήμερα στην καθημερινότητά της: «Εμένα καταστράφηκε η ζωή μου. Δεν πούλησα στα media το πρόβλημα που μου προκάλεσε το ατύχημα. Δέχομαι μέχρι και σήμερα απειλές για τη ζωή μου. Δεν έχω καταφέρει να σβήσω από το μυαλό μου την ημέρα του δυστυχήματος. Έχω μετατραυματικό στρες και φοβάμαι να ταξιδέψω».

Όπως αποκάλυψε, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, μέχρι και σήμερα δέχεται απειλές στα social media ακόμα και για την ίδια της τη ζωή.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Μίνα Αρναούτη αποκάλυψε ότι δεν βρίσκεται σε επικοινωνία με την οικογένεια του εκλιπόντος τραγουδιστή. «Δεν έχω μιλήσει ποτέ με την οικογένεια του Παντελή, δεν ήρθαν ποτέ να με συναντήσουν. Εγώ δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ από αυτή την ιστορία, ενώ η οικογένεια Παντελίδη έχει πάρει από μένα 11.500 ευρώ, δικαίως τα πήρε, γιατί έτσι έβγαλε το δικαστήριο. Έχω κάνει αγωγή στην οικογένεια Παντελίδη για συκοφαντική δυσφήμιση, για δικές τους αναρτήσεις, κάτι κρεμάλες που έβαζε η μητέρα του Παντελή», ανέφερε.
arnaouti-mina
Επίσης, έπειτα από σχετική ερώτηση η Μίνα Αρναούτη είπε πως «αν ήξερα τι θα μου συμβεί δεν θα έμπαινα στο αυτοκίνητο, με τις συνθήκες που ήταν θα ξαναέμπαινα».

Τέλος, τόνισε: «Αυτό που λέω και δεν το πιστεύει κανείς είναι ότι ο Παντελής δεν φαινόταν μεθυσμένος. Αν δεν μείνω ευχαριστημένη από την απόφαση του δικαστηρίου, θα πάω στον Άρειο Πάγο και δεν θα δεχτώ με τίποτα για τον Γολγοθά που πέρασα να μην αποζημιωθώ γιατί έφαγα και τρομερό bullying - το μεγαλύτερο που έφαγα στη χώρα - μετά το δυστύχημα και μέχρι σήμερα. Ιερόδουλη να ήμουν δεν δικαιούμαι εφόσον μπήκα σε ένα αμάξι αποζημίωση;».


Ειδήσεις σήμερα:

Μυστήριο με τη σορό που βρέθηκε με βαρίδι στη θάλασσα του Σχοινιά - Τι εξετάζουν οι αρχές

Εκκενώθηκε κατάληψη από το στέκι Primavera στο ΑΠΘ - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Αιματηρό επεισόδιο σε καφετέρια με ναργιλέδες στον Άγιο Παντελεήμονα - Τραυματίστηκε 37χρονος από τη Συρία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης