Θοδωρής Ρακιντζής για Νεφέλη Μεγκ: Είχε πάντα μια έπαρση και τώρα έχει ξεφύγει τελείως

Οι πρόσφατες δηλώσεις της YouTuber προκάλεσαν αρνητικές αντιδράσεις και συζητήθηκαν στις τηλεοπτικές εκπομπές

Η YouTuber, Νεφέλη Μεγκ, τόνισε σε πρόσφατες δηλώσεις της ότι η τηλεόραση δεν δίνει ευκαιρίες σε νέα πρόσωπα και σε αναφορά της για την Ελίνα Παπίλα, είπε ότι δεν έχουν επαφές εξηγώντας ότι ήταν πολύ κακό το κλίμα στην εκπομπή της «Είμαστε μαζί».

Η YouTuber, που είχε πάρει συνέντευξη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εισέπραξε αρνητικά σχόλια επειδή είπε, μεταξύ άλλων: «Μετά τη συνέντευξη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάποιοι εκεί μέσα δεν μπορούσαν να ξεπεράσουν το σοκ ότι την έκανε κάποιος άλλος. Έβγαλε λίγο περίεργα vibes. Αν δεν μπορείς να αντιληφθείς μια επιτυχία, δικό σου πρόβλημα».

Οι δηλώσεις της σχολιάστηκαν στις εκπομπές που προβλήθηκαν τη Δευτέρα 3 Ιουνίου. Στο πλατό του «Πρωινό Σου σου» ο Θοδωρής Ρακιντζής έκανε λόγο για έπαρση από την πλευρά της YouTuber. «Η Ελίνα Παπίλα ήταν πάρα πολύ καλή στις δηλώσεις της, δεν είχε έπαρση σε αντίθεση με τη Νεφέλη Μεγκ που είχε πάντα μία έπαρση και τώρα έχει ξεφύγει τελείως» σχολίασε.

Δείτε το βίντεο

Για τη Νεφέλη Μεγκ μίλησαν και στο «Breakfast@star» και η Μαίρη Αργυριάδου από το πάνελ εναντιώθηκε σε όσα είπε η YouTuber. Πιο συγκεκριμένα, η Μαίρη Αργυριάδου είπε στους συνεργάτες της: «Εγώ προσωπικά έχω γίνει έξαλλη με τις δηλώσεις που έκανε η Νεφέλη Μεγκ. Αλήθεια το λέω. Δεν την παρακολουθώ στενά, αλλά είναι η πρώτη της τηλεοπτική προσπάθεια και αισθάνομαι ξεκάθαρα με αυτές τις δηλώσεις ότι τη ψώνισε τελείως. Συγχαρητήρια που έκανες τον πρωθυπουργό, είναι μεγάλη επιτυχία, αλλά ρε παιδιά συγγνώμη οποιαδήποτε επιτυχία κι αν κάνεις βγες και λες ότι με ζήλευαν; Κάπου όπα! Της δόθηκε τηλεοπτικό βήμα. Δεν είδες έπαρση στα λόγια της;».

Από την άλλη, ο Γιώργος Λάγιος, με τον οποίο η Νεφέλη Μεγκ συνεργαζόταν στην εκπομπή, τόνισε στο «Πρωινό Σου σου» ότι πρέπει να υπάρχει σεβασμός στο πρόσωπό της. Αναλυτικά, δήλωσε: «Η Νεφέλη είναι φίλη. Σεβασμός σε έναν άνθρωπο που στα 25 του κάνει συνέντευξη από πρωθυπουργό. Ποιος άλλος το έχει κάνει στα 25 του; Εγώ δεν ξέρω κάποιον. Από εκεί και πέρα πρέπει να υπάρχει σεβασμός σε αυτό. Μερικές φορές ακουγόμαστε ότι έχουμε έπαρση όταν μιλάμε για τέτοια θέματα, δεν είναι έπαρση, είναι γεγονός. Οπότε, σε αυτό καλό θα ήταν να παίρνουν μια απόσταση και να λένε μπράβο».

Στην πορεία, τόνισε τις αστοχίες της εκπομπής με την Ελίνα Παπίλα. Ο Γιώργος Λάγιος ανέφερε σχετικά με αυτό: «Τη συγκεκριμένη συνέντευξη δεν την εκμεταλλευτήκαμε σωστά στην εκπομπή. Από τη δική μου εμπειρία, επειδή ήμουν εκεί, έπρεπε αυτή τη συνέντευξη εμείς να την ξεζουμίσουμε, να τη ρωτήσουμε χίλια πράγματα, αλλά δεν το κάναμε. Αυτό ήταν μια τεράστια αποτυχία της εκπομπής. Θεωρώ ότι και η Ελίνα ίσως είχε μία πίεση από πιο πάνω για το πώς να συζητήσει το θέμα. Δεν ήταν ελεύθερη κι εκείνη να το εκμεταλλευτεί. Τότε δεν εκμεταλλευτήκαμε το θέμα όπως θα έπρεπε, αλλά δεν σημαίνει ότι φταίει η Παπίλα».

Οι δηλώσεις της Νεφέλης Μεγκ
Μιλώντας στην εκπομπή «Γεια σου», η YouTuber δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Δεν μου πάει η τηλεόραση. Θα έκανα ένα πολιτικό talk show, αυτό που θέλω!».

Τέλος, μίλησε για την εκπομπή «Είμαστε μαζί», από την οποία και πέρασε, δίπλα στην Ελίνα Παπίλα, αλλά και τους πρώην συνεργάτες της. «Μιλάω με τον Ανδρέα Λάγιο και τον Αντώνη Βλοντάκη πού και πού. Με την Ελίνα όχι, φαινόταν το πράγμα από την αρχή, ήταν κακό κλίμα. Ξεκινούσε διαφορετικά και κάθε εβδομάδα ήταν διαφορετική εκπομπή. Μετά τη συνέντευξη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάποιοι εκεί μέσα δεν μπορούσαν να ξεπεράσουν το σοκ ότι την έκανε κάποιος άλλος. Έβγαλε λίγο περίεργα vibes. Αν δεν μπορείς να αντιληφθείς μια επιτυχία, δικό σου πρόβλημα», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Μυστήριο με τη σορό που βρέθηκε με βαρίδι στη θάλασσα του Σχοινιά - Τι εξετάζουν οι αρχές

Εκκενώθηκε κατάληψη από το στέκι Primavera στο ΑΠΘ - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Αιματηρό επεισόδιο σε καφετέρια με ναργιλέδες στον Άγιο Παντελεήμονα - Τραυματίστηκε 37χρονος από τη Συρία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr