Ιωάννα Μαλέσκου για το πρόωρο τέλος του ριάλιτι που παρουσιάζει: Θα ήθελα να κρατήσει ακόμα περισσότερο

Ιωάννα Μαλέσκου για το πρόωρο τέλος του ριάλιτι που παρουσιάζει: Θα ήθελα να κρατήσει ακόμα περισσότερο

Τώρα που ζεστάθηκε, θα θέλαμε και κάτι παραπάνω, δήλωσε η παρουσιάστρια του TV Queen

ioanna_maleskou_2
Λίγο πριν από τον τελικό του TV Queen στα μέσα Ιουνίου, η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στο «Πρωινό Σουσού» για τα συναισθήματά της για το πρόωρο τέλος του ριάλιτι.

«Αισθάνομαι ότι ολοκληρώνεται ένα πολύ όμορφο project πιο γρήγορα από ό, τι περιμέναμε. Θα είναι μια πολύ ιδιαίτερη βραδιά αυτή του τελικού», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, πρόσθεσε ότι θα ήθελε να διαρκέσει περισσότερο το ριάλιτι, σεβόμενη, ωστόσο, την απόφαση που έχει παρθεί: «Θα ήθελα να κρατήσει ακόμα περισσότερο. Τώρα που ζεστάθηκε και οι κοπέλες είναι πιο στοχευμένο και επαγγελματικό το αποτέλεσμα και είναι πιο σαφής η εικόνα που έχουν να μοιραστούν με τον κόσμο, θα έλεγα ότι θα θελαμε και κάτι παραπάνω.Από την άλλη όμως Ακριβώς επειδή στέκομαι στο ότι κάποια πράγματα έτσι πρέπει να γίνονται στην τηλεόραση, εναρμονίζομαι και εγώ και σου λέω ότι είναι γλυκιά η αίσθηση».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1q9qyt81rkh)
Κλείσιμο

Για τον λόγο που το ριάλιτι ρίχνει αυλαία πριν από το τέλος του, η Ιωάννα Μαλέσκου σημείωσε: «Αυτό δεν το γνωρίζω, δεν μπορώ να το απαντήσω, δεν είναι στη δικαιοδοσία μου. Από τη στιγμή που ελήφθη η απόφαση, εφαρμόζεται, τη σεβόμαστε όλοι και λειτουργούμε με αυτή τη γραμμή, αυτή τη λογική».

Σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που συγκέντρωσε, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Λες να με μάτιασαν; Εγώ μιλάω για καθετί που βρίσκομαι και το οποίο υπηρετώ με λόγια εγκωμιαστικά, επειδή έχω μάθει να σέβομαι τις συνεργασίες μου αλλά και επειδή για να είμαι κάπου σημαίνει ότι το επέλεξα» είπε.

Επιπλέον, έπειτα από ερώτηση η Ιωάννα Μαλέσκου τοποθετήθηκε ως προς την κριτική της Αφροδίτης Γραμμέλη για το σόου.

Τέλος, η γνωστή παρουσιάστρια δήλωσε για το κομμάτι της αυτοαναφορικότητας στην τηλεόραση: «Όταν καταθέτεις την προσωπική σου αλήθεια είναι σημαντικό και για τον τηλεθεατή να γίνεται και αυτό χωρίς να μας καταπίνει αυτή η σφαίρα του πώς βλέπουμε εμείς τον εαυτό μας, χωρίς να μην υπάρχει κάτι άλλο γύρω μας. Δεν πρέπει να γίνεται επαναλαμβανόμενα, πρέπει να κρατήσουμε την ισορροπία».

Ειδήσεις σήμερα:

Μυστήριο με τη σορό που βρέθηκε με βαρίδι στη θάλασσα του Σχοινιά - Τι εξετάζουν οι αρχές

Εκκενώθηκε κατάληψη από το στέκι Primavera στο ΑΠΘ - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Αιματηρό επεισόδιο σε καφετέρια με ναργιλέδες στον Άγιο Παντελεήμονα - Τραυματίστηκε 37χρονος από τη Συρία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης