My Style Rocks - Έβελυν Καζαντζόγλου σε Casablanca: Και οι αδύνατες κοπέλες δέχονται bullying, μην κρύβεις το σώμα σου

My Style Rocks - Έβελυν Καζαντζόγλου σε Casablanca: Και οι αδύνατες κοπέλες δέχονται bullying, μην κρύβεις το σώμα σου

Πρέπει εσύ ειδικά αυτό να το αγκαλιάσεις και να δείξεις στα νέα κορίτσια τι πρέπει να βάλουν, πρόσθεσε 

my-style-rocks__3_
Η Έβελυν Καζαντζόγλου θέλησε να δώσει μια συμβουλή στην Casablanca, με αφορμή τη σημερινή της εμφάνιση στο My Style Rocks.

Η κριτής του διαγωνισμού μίλησε για το φόρεμα που έβαλε η παίκτρια και της ήταν αρκετά φαρδύ. Όπως είπε, πρέπει να συμβουλεύσει τα νέα κορίτσια που είναι αρκετά αδύνατα, για το τι να φορέσουν, προκειμένου να νιώθουν άνετα με το σώμα τους.

Ανέφερε επίσης, πως και οι αδύνατες κοπέλες δέχονται bullying, στο οποίο δεν έχει δοθεί η απαραίτητη σημασία.

Αρχικά, της είπε: «Casablanca μου, θυμάσαι τι συζητούσαμε την προηγούμενη φορά; Για το φόρεμα και το σακάκι. Που τραβούσες το φόρεμα κάτω από το σακάκι και δεν χρειαζόταν και σήμερα αντί να φέρεις ένα φόρεμα που πηγαίνει με το σακάκι, έφερες το αντίθετο. Έχεις διαλέξει ένα σακάκι που δεν του ταιριάζει. Εσύ δεν πρέπει να φοράς τέτοια φορέματα. Ή πρέπει να είναι όλα τσίτα πάνω σου ή με ένα λάστιχο ή με έναν τρόπο που διαγράφει το υπέροχο σώμα σου ή να είναι πιο μακριά και πιο φαρδιά. Αυτό το φόρεμα πάνω σου δεν σε κολακεύει. Το ότι έχεις χάσει κιλά και το λες και το ξανασυζητάμε, επειδή υπάρχουν κορίτσια που συνδέονται μαζί σου, θα το πω».

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1qf3nntzbcp)

Στη συνέχεια, η κριτής πρόσθεσε: «Υπάρχει bullying εκεί έξω και υπάρχει για τα σώματα γενικά. Και οι αδύνατες κοπέλες για κάποιον λόγο, θεωρείται πολύ οκ να τους κάνουν bullying και να τους λένε ό,τι θέλουν. Είναι μια ευκαιρία να περάσεις ένα δικό σου μήνυμα σε αυτά τα κορίτσια που δεν έχουν ιδέες και φοράνε 15 παντελόνια για να μην τρώνει bullying. Μου στέλνουν μηνύματα κοπέλες που λένε ότι φοράνε κολάν στο κολάν, για να βάλουν ένα τζιν και να μη φάνε bullying στο σχολείο. Εσύ έχεις αυτή την υποχρέωση. Όλες οι αδύνατες έχουμε περάσει από αυτές τις φάσεις. Γιατί μπορεί να μη λένε άλλες λέξεις, αλλά το "αδύνατη" και το "σκελετούλα" το βρίσκουν οκ να το λένε».

Κατέληξε λέγοντας: «Πρέπει εσύ ειδικά αυτό να το αγκαλιάσεις και να δείξεις στα νέα κορίτσια τι πρέπει να βάλουν. Γιατί κανείς άνθρωπος δεν πρέπει να νιώθει τύψεις για το σώμα του».


Ειδήσεις σήμερα:

Μυστήριο με τη σορό που βρέθηκε με βαρίδι στη θάλασσα του Σχοινιά - Τι εξετάζουν οι αρχές

Εκκενώθηκε κατάληψη από το στέκι Primavera στο ΑΠΘ - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Αιματηρό επεισόδιο σε καφετέρια με ναργιλέδες στον Άγιο Παντελεήμονα - Τραυματίστηκε 37χρονος από τη Συρία

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης