Ο Λιάγκας σε one man show και η διάψευση του Open

Ο Λιάγκας σε one man show και η διάψευση του Open

Πρωτότυπες ανακοινώσεις για ανανεώσεις αλλά και για διαψεύσεις

liagkas-tv
Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που ένας σταθμός επιλέγει να δημοσιεύσει δελτίο Τύπου για ανανέωση συνεργασίας με δύο δημοσιογράφους μόνο και μόνο για να διαψεύσει τις αποκλειστικάρες που ακούστηκαν σε εκπομπές. Ο λόγος για το Open, που έσπευσε το πρωί να δημοσιοποιήσει εσπευσμένα την ανακοίνωση ανανέωσης της συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Στάθη και τον Νίκο Στραβελάκη. Ο λόγος ήταν τα σενάρια που ακούστηκαν και αφορούσαν τον πρώτο συνάδελφο τον οποίο πληροφορίες ήθελαν να γίνεται συμπαρουσιαστής του Γιώργου Παπαδάκη. Τελικά, απ’ ότι καταλάβαμε δεν θα γίνει. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι συνάδελφοι έκαναν τραγικό λάθος. Ισως υπήρχε η πρόθεση και η συζήτηση αλλά τελικά δεν «έκατσε». Μην τρελαθούμε κιόλας. Πολλά συζητιούνται στην τηλεόραση ειδικά αυτή την περίοδο. Οι συνάδελφοι κατά την γνώμη μου καλώς μετέφεραν το ρεπορτάζ τους. Από κει και πέρα κάθε επαγγελματίας, ζυγίζει τις προτάσεις και επιλέγει που θα συνεχίσει.

Ο Γιώργος Λιάγκας πάλι, για να μην αφήσει την φημολογία να οργιάζει πήρε μόνος του την πρωτοβουλία και ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1. Παγκόσμιες πατέντες. Για να σταματήσουν και οι διαρροές επιστημονικής φαντασίας με δήθεν τάχα μου «σπάσιμο» της εκπομπής σε δύο κομμάτια…

Θέμα χρόνου οι τελευταίες λεπτομέρειες για την νέα πρωινή εκπομπή του Mega με την Φαίη Σκορδά. Οι συνεργάτες πίσω από τις κάμερες έχουν ήδη κλείσει. Μένει το πάνελ με ελάχιστες εκπλήξεις… μπορεί και καμία.

fay-skorda
Κλείσιμο
Την περασμένη Τρίτη έγινε η πρώτη σύσκεψη για αλλαγές τη «Super Κατερίνα». Ολοι συμφώνησαν σε πρόσωπα που θα συζητήσουν για τις θέσεις μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν και τα ραντεβού. Με το καλό.

Πάντως, για να δώσουμε και ένα «τυράκι», η έκπληξη η μεγάλη θα έρθει από εκεί που κανείς δεν το περιμένει και κανείς δεν το έχει πει και δεν το έχει γράψει μέχρι σήμερα. Πολύ σύντομα θα αποκαλυφθεί.

Λευκός καπνός από τις οντισιόν του «Deal». Ανδρας παρουσιαστής επελέγη και θα ανακοινωθεί με δόξα και τιμή πολύ σύντομα.

Η συνεργασία Μουτσινά με Alpha δεν πρόκειται να προχωρήσει. Οι συζητήσεις του παρουσιαστή συνεχίζονται με άλλο κανάλι για Σαββατοκύριακο.
nikos-moutsinas
Τρία κουίζ για σήμερα 
Ποια εντυπωσιακή πανελίστρια δέχθηκε πρόταση για εκπομπή Σαββατοκύριακου;

Ποια παρουσιάστρια αντί να συζητήσει ανανέωση σκοπεύει να «δραπετεύσει»;

Ποια τηλεπερσόνα αυτοπροτάθηκε για τρίτη φορά φέτος;

Φωτογραφίες: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Μυστήριο με τη σορό που βρέθηκε με βαρίδι στη θάλασσα του Σχοινιά - Τι εξετάζουν οι αρχές

Εκκενώθηκε κατάληψη από το στέκι Primavera στο ΑΠΘ - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Αιματηρό επεισόδιο σε καφετέρια με ναργιλέδες στον Άγιο Παντελεήμονα - Τραυματίστηκε 37χρονος από τη Συρία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης