Survivor - Φάνης για Γκιουλέκα: Με αποκάλεσε κενό συναισθηματικά, μάλλον δεν έχει την ενσυναίσθηση να καταλάβει

Προφανώς και με πείραξε, κάποιοι άνθρωποι εκφράζονται διαφορετικά ή δεν εκφράζουν τα συναισθήματά τους, πρόσθεσε ο παίκτης

Ο Φάνης Μπολέτσης μίλησε για την υποψηφιότητα του Χριστόφορου προς αποχώρηση, από την ομάδα των Κόκκινων, ενώ αναφέρθηκε και στη φράση του Γκιουλέκα που τον ενόχλησε.

Αν και οι δύο παίκτες του Survivor κάποτε ήταν κοντά, πλέον δεν έχουν καλές σχέσεις, ενώ στο χθεσινό επεισόδιο ο Γκιουλέκας ανέφερε πως «δεν έχει δει άλλον παίκτη στο Survivor τόσο κενό συναισθηματικά όσο τον Φάνη».

Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, ο Φάνης Μπολέτσης αρχικά, ανέφερε για την υποψηφιότητα του Χριστόφορου πως ήταν κάτι αναμενόμενο.


Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Xθες στο συμβούλιο έγινε το αναμενόμενο, βγήκε υποψήφιος ο Χριστόφορος. Αγωνιστικά αν το δεις, στέκει, από την άλλη έχει πάει σε πολλές μονομαχίες, η Κατερίνα χτύπησε, ο Γιώργος δεν νομίζω να ψηφιστεί πρώτος, οπότε βγάζει λογική».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη φράση του Γκιουλέκα που τον ενόχλησε. «Όσον αφορά τη συζήτηση που κάναμε με τον Γιώργο και με αποκάλεσε κενό συναισθηματικά, μάλλον δεν έχει την ενσυναίσθηση να καταλάβει ότι κάποιοι άνθρωποι εκφράζονται διαφορετικά ή δεν εκφράζουν τα συναισθήματά τους μπροστά σε άλλους ή οτιδήποτε», είπε.

Τέλος, πρόσθεσε πως δεν πρόκειται να παρακαλέσει κανέναν να είναι στη ζωή του, ενώ δήλωσε πως «οι δρόμοι τους έχουν πλέον χωριστεί».

«Προφανώς και με πείραξε, όπως κι άλλοι χαρακτηρισμοί που με έχει αποκαλέσει, ενώ κάναμε παρέα και τον έχω στηρίξει. Αλλά, πλέον αυτή είναι η κατάσταση, δεν θα αλλάξει και για να πω την αλήθεια, δεν θέλω να αλλάξει. Είμαι 27 χρονών στα 28, νομίζω ότι όποιος θέλει να είναι στη ζωή μου θα είναι, δεν πρόκειται να παρακαλέσω κανέναν. Οι δρόμοι μας έχουν χωριστεί, εγώ πάω δεξιά και αυτός αριστερά», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Μυστήριο με τη σορό που βρέθηκε με βαρίδι στη θάλασσα του Σχοινιά - Τι εξετάζουν οι αρχές

Εκκενώθηκε κατάληψη από το στέκι Primavera στο ΑΠΘ - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Αιματηρό επεισόδιο σε καφετέρια με ναργιλέδες στον Άγιο Παντελεήμονα - Τραυματίστηκε 37χρονος από τη Συρία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr