Άντζελα Δημητρίου: Το μήνυμα στο Instagram και η αντίδραση της Όλγας Κιουρτσάκη

Τι σχολίασε η κόρη της τραγουδίστριας στην ανάρτησή της

Η Άντζελα Δημητρίου και η κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη φαίνεται πως αποκατέστησαν τις σχέσεις τους. Tο βράδυ της Δευτέρας 3 Ιουνίου η τραγουδίστρια έκανε μια ανάρτηση στο Insstagram, αναρτώντας δύο φωτογραφίες της. Στη λεζάντα έγραψε: «Γύρισα τη σελίδα μου… κι άλλαξα το πλευρό μου».

Η κόρη της σχολίασε από τους πρώτους τη δημοσίευση της μητέρας της και συγκεκριμένα. Χωρίς να γράψει κάτι, η Όλγα Κιουρτσάκη άφησε στην Άντζελα Δημητρίου μια σειρά από emoji με κόκκινες καρδιές.

Η ανάρτηση και το σχόλιο




Η Άντζελα Δημητρίου δήλωσε πρόσφατα ότι «με την οικογένειά μου είναι όλα τέλεια» με την παρεξήγηση ανάμεσα στην ίδια και την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη να έχει λυθεί.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια δεν ξέχασε όσα είπε ο κουμπάρος της κόρης της για την ίδια, όταν μαινόταν η οικογενειακή ρήξη ανάμεσα σε μητέρα και κόρη, πριν λίγο καιρό.

Δείτε το βίντεο

Η δικηγόρος της Άντζελας Δημητρίου επιβεβαίωσε ότι οι σχέσεις της με την κόρη της έχουν αποκατασταθεί. Ειδικότερα για τη μήνυση, η δικηγόρος είπε στο «Πρωινό ΣουΣου», ότι η Άντζελα Δημητρίου έκανε αγωγή στον Γρηγόρη Εκμαλιάν, «μόνο για το κομμάτι της δήθεν αμοιβής που έλαβε για τη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ!» όπου η Άντζελα Δημητρίου περιέγραφε τι συνέβη στην Αμερική και τσακώθηκε με την κόρη και τον γαμπρό της.




Ειδήσεις σήμερα:

Σε τρεις κατευθύνσεις η έρευνα για τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας στη Μαγνησία

Ξεκινά διήμερο ζέστης και αφρικανικής σκόνης - Πότε υποχωρεί η θερμοκρασία

Σάλος στην Ιταλία για τον γαμπρό που έκανε μπάτσελορ ντυμένος Χριστός - Του έβαλαν πρόστιμο 200 ευρώ για βλασφημία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr