Super Κική: Στην Ευελπίδων για τα ασφαλιστικά μέτρα από τον Μαυρικίου - Βρείτε μια κανονική δουλειά, είπε στους ρεπόρτερ

Super Κική: Στην Ευελπίδων για τα ασφαλιστικά μέτρα από τον Μαυρικίου - Βρείτε μια κανονική δουλειά, είπε στους ρεπόρτερ

Τι ζητά ο Μαυρικίου από την instagrammer για να λήξει η διαμάχη τους

superkiki3233
Τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου κατά της Super Κικής εκδικάζονται σήμερα, Τρίτη 4 Ιουνίου στην Ευελπίδων. Αφορμή στάθηκε ένα χιουμοριστικό βίντεο της instagrammer στα social media πριν μήνες, που κατά τον ενάγοντα, αμφισβητεί ότι η σύζυγός του, Ιλάειρα Ζήση είναι έγκυος στο παιδί του.

Ρεπόρτερ από τηλεοπτικές εκπομπές πλησίασαν την instagrammer για δηλώσεις, έξω από την Ευελπίδων και η αντίδρασή της ήταν να τους πει: «Ρε είστε τρελοί; Είστε παλαβοί όλοι;» με μια δημοσιογράφο να απαντά ότι κάνουν τη δουλειά τους. Τότε τους είπε: «Κανονική δουλειά δεν μπορείτε να βρείτε;».

Δείτε το βίντεο του «Super Κατερίνα»
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1r2ety355c1)

Νωρίτερα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου»,  εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να κινηθεί νομικά και αποκάλυψε, τι ζητά από την Κική Λιτσάκη, όπως είναι το όνομα της instagrammer.

«Είμαι αναγκασμένος να κινηθώ νομικά»
Αρχικά, ανέφερε ότι η instagrammer έχει δημιουργήσει προβλήματα στον ίδιο και τη γυναίκα του. Πιο αναλυτικά, τόνισε: «Είναι απαράδεκτο κάποιος να ανοίγει το στόμα του και να λέει ότι θέλει για έναν άλλο άνθρωπο. Αναγκάστηκα να κινηθώ νομικά γιατί δεν το δέχομαι αυτό. Η δήλωσή της ότι θα με σχολιάζει μέχρι να πεθάνει είναι απάνθρωπη και είμαι αναγκασμένος να κινηθώ νομικά για να διασφαλίσω εμένα, τη γυναίκα μου και το παιδί μου. Έχουμε που έχουμε τα θέματά μας με την εγκυμοσύνη της Ιλάειρας, γιατί είναι μια δύσκολη εγκυμοσύνη, αλλά κάποια πράγματα είναι αδιανόητα. Αυτή η κοπέλα πρέπει να σταματήσει να δημιουργεί πρόβλημα σε εμένα και σε άλλους ανθρώπους».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1r21q1cuhrt)
Κλείσιμο

Στην πορεία, απάντησε στο κάλεσμα που του έκανε η Super Κική στη διαδικτυακή της εκπομπή, λέγοντας: «Με κάλεσε στην εκπομπή της αλλά εγώ δεν μπορώ να πάω σε μια εκπομπή που δεν έχει κανένα μέτρο, που φτύνουν και βρίζουν. Μου δεσμεύτηκε εξωδικαστικά ότι θα κατεβάζει τα βίντεο και τελικά δεν τα κατέβασε. Δεν μπορώ να συνεννοηθώ μαζί της. Δεν φτάνει που ανέχομαι όλο αυτό που γίνεται, αλλά να είναι και αισχροκέρδεια πάνω στην πλάτη μου και στο αγέννητο παιδί μου».

Τέλος, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου συμπλήρωσε: «Εγώ δεν ζητάω κάτι από τη Super Κική, ούτε λεφτά, εγώ αυτό που ζητάω είναι να σταματήσει να αναφέρεται στο όνομά μου και να σβήσει αυτά τα αισχρά βίντεο, τα οποία θα αντιμετωπίσει τα παιδί μου σε πέντε χρόνια που θα πάει στο σχολείο. Όλο αυτό δεν είναι σάτιρα».

Το βίντεο της Super Κικής που ενόχλησε τον Μαυρίκιο Μαυρικίου
Πριν από λίγους μήνες, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση αποκάλυψαν το φύλο του μωρού που περιμένουν. Το ζευγάρι μέσα από ένα πάρτι ανακάλυψε μαζί με τους καλεσμένους στο πάρτι που διοργάνωσαν, ότι θα αποκτήσει κόρη.

Από το πάρτι αναρτήθηκαν πολλά βίντεο στα social media και η Super Κική έκανε μια σχετική ανάρτηση στο TikTok, χιουμοριστικού, ωστόσο, περιεχομένου. Η instagrammer ανέβασε ένα κλιπ με τους δυο μέλλοντες γονείς να μαντεύουν, το φύλο του μωρού, λίγο πριν το μάθουν.

Το βίντεό της όμως, ενόχλησε τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, ο οποίος το βρήκε ειρωνικό προς τον ίδιο και τη σύζυγό του. 

«Μου έστειλαν πάρα πολλοί αυτό το χυδαίο TikTok που ανέβασε, όπου ειρωνεύεται ένα ζευγάρι που πριν μερικούς μήνες έχασε ένα μωράκι και τώρα περιμένει με την ευλογία του Θεού ξανά ένα μωράκι, θα έπρεπε η ίδια να ξέρει πώς είναι αυτό το συναίσθημα, μάλλον το ξέχασε. Θα της ευχηθώ ολόψυχα να το ξανανιώσει πολύ σύντομα, για να συνειδητοποιήσει ότι δεν χωράνε ειρωνείες με τη χαρά ενός ζαγαριού που περιμένει το μωράκι του. Να σαι καλά, την αγάπη μας» είπε σε story του στο Instagram ο Μαυρικίου.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czcdknx6xsxd)



Ειδήσεις σήμερα:

Το twitter βάζει φρένο στο πορνογραφικό και βίαιο περιεχόμενο για τους κάτω των 18 - Οι αλλαγές στην πλατφόρμα

Αυτά είναι τα θέματα που έπεσαν σήμερα σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία

Ένα μυστηριώδες χειρόγραφο του «Ξένου» του Καμύ βγαίνει σήμερα στο σφυρί - Η παράξενη ιστορία του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης