Τζιανκάρλο Εσποσίτο: Η αυτοβιογραφία του προκάλεσε «πόλεμο» προσφορών

Τζιανκάρλο Εσποσίτο: Η αυτοβιογραφία του προκάλεσε «πόλεμο» προσφορών

Ο ηθοποιός του Breaking Bad έχει αποκαλύψει ότι μια εποχή ήταν τόσο απένταρος που σκεφτόταν να οργανώσει τη δολοφονία του, προκειμένου τα παιδιά του να ζήσουν με τα χρήματα της ασφάλειας ζωής του

Giancarlo_Esposito
Ο Τζιανκάρλο Εσποσίτο είναι έτοιμος να διηγηθεί την ιστορία της ζωής του.

Μετά από έναν πόλεμο προσφορών ο εκδοτικός όμιλος Crown Publishing Group, σε συνεργασία με την Sugar23 Books, θα κυκλοφορήσουν την αυτοβιογραφία του σταρ της επικής σειράς «Breaking Bad».

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή: «Το βιβλίο θα αποκαλύψει τη μοναδική ιστορία του δεύτερου παιδιού ενός Ιταλού σκηνογράφου και μιας μαύρης Αμερικανίδας τραγουδίστριας όπερας. Γεννημένος στην Ευρώπη στα τέλη της δεκαετίας του ΄50 και αναγνωρίζοντας την ιταλική του καταγωγή, δεν βίωσε κανένα ρατσισμό μέχρι που οι γονείς του μετακόμισαν στο Έλμσφορντ της Νέας ΥόρκηςΜέσα από μια τραγική εξέλιξη σε ηλικία οκτώ ετών ο ηθοποιός γίνεται το μοναδικό μέλος που συντηρεί τη οικογένεια του, καθώς συμμετέχει σε ένα μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ. Μετά από εκατοντάδες ρόλους και βραβεία, βρίσκεται χρεοκοπημένος, ζώντας σε έναν αχυρώνα, χωρισμένος και ανήμπορος να συντηρήσει τις τέσσερις κόρες του. Τότε ήρθε το τηλεφώνημα που του άλλαξε τη ζωή... "Breaking Bad"».
Κλείσιμο
Σε πρόσφατη εμφάνισή του σε τηλεοπτική εκπομπή για την προώθηση της νέας δραματικής σειράς του AMC «Parish» ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι ήταν τόσο απένταρος εκείνη την εποχή που σκεφτόταν να οργανώσει τη δολοφονία του, έτσι ώστε τα παιδιά του να έχουν κάποια οικονομική βοήθεια χάρη στα χρήματα της ασφάλειας ζωής του.

Σύμφωνα με το Variety, o Richard Pine της InkWell Management και ο μακροχρόνιος μάνατζερ του, Josh Kesselman της Sugar23 βοήθησαν στην επίτευξη της συμφωνίας.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Το twitter βάζει φρένο στο πορνογραφικό και βίαιο περιεχόμενο για τους κάτω των 18 - Οι αλλαγές στην πλατφόρμα

Αυτά είναι τα θέματα που έπεσαν σήμερα σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία

Ένα μυστηριώδες χειρόγραφο του «Ξένου» του Καμύ βγαίνει σήμερα στο σφυρί - Η παράξενη ιστορία του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης