Δημήτρης Σταρόβας: Είναι όλα πολύ νωπά, προσπαθούμε σκληρά για την αποθεραπεία του, λέει η σύντροφός του

Δημήτρης Σταρόβας: Είναι όλα πολύ νωπά, προσπαθούμε σκληρά για την αποθεραπεία του, λέει η σύντροφός του

Η Άννα Σταθάκη τόνισε ότι ο μουσικός είναι συνεργάσιμος και ακολουθεί τις οδηγίες των γιατρών

starovas-stathaki
Ο Δημήτρης Σταρόβας βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες στο σπίτι του, μετά την πολυήμερη νοσηλεία του στο Τζάνειο, λόγω του εγκεφαλικού επεισοδίου που υπέστη νωρίτερα, τον Μάιο.

Η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη, ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του μουσικού στην εκπομπή «Fay’s time» επισημαίνοντας ότι ο Δημήτρης Σταρόβας ακολουθεί πιστά τις οδηγίες των γιατρών.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1r4qy8n8ni1)

Η Άννα Σταθάκη δήλωσε για τον Δημήτρη Σταρόβα: «Τα νέα δεδομένα στη ζωή μας, η ειδική φροντίδα που χρειάζεται ο Δημήτρης όπως και η επιστροφή στην εργασία μου, η οποία είναι ιδιαίτερα απαιτητική αυτές τις μέρες, δε μου αφήνουν περιθώρια για να εμπλακώ στα τηλεοπτικά δρώμενα. Είναι όλα πολύ νωπά, προσπαθούμε σκληρά για την αποθεραπεία του Δημήτρη και πιστεύω ότι θα έχω την κατανόησή σας. Ο Δημήτρης είναι απόλυτα συνεργάσιμος στις οδηγίες των γιατρών, πρόθυμος σε όλα όσα χρειάζεται να κάνει, χαρούμενος με την απώλεια αρκετών από τα κιλά του και αποφασισμένος να συνεχίσει έναν τρόπο ζωής που θα τον ωφελεί στην υγεία του. Ο λόγος του, αργά μεν, επανέρχεται. Κάθε μέρα και λίγο καλύτερα. Σας ευχαριστώ ειλικρινά για το ενδιαφέρον, την αγάπη για τον Δημήτρη και τη διακριτικότητά σας. Να είστε όλοι καλά».


Η συγκίνηση του Δημήτρη Σταρόβα όταν βγήκε από το νοσοκομείο
Ο Δημήτρης Σταρόβας πήρε εξιτήριο από το Τζάνειο νοσοκομείο, στις 29 Μαΐου, δύο εβδομάδες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1m4zxo3alrd)
Κλείσιμο

Με δάκρυα στα μάτια, ο Δημήτρης Σταρόβας απαθανατίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο από τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν επί ώρες έξω από το νοσοκομείο, ενώ δεν σταμάτησε να ευχαριστεί τον κόσμο για τη συμπαράσταση που έλαβε σε αυτή τη δύσκολη περιπέτεια της υγείας του. Στη συνέχεια αρνήθηκε ευγενικά να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση και αποχώρησε με το αυτοκίνητο ενός φίλου του.

Δείτε φωτογραφίες
20240529150301_6Z3A5758__3_
20240529150255_6Z3A5743
20240529150309_6Z3A5780

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε πιο πριν, από την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», ο Δημήτρης Σταρόβας εμφανίστηκε στο παράθυρο του δωματίου του στο νοσοκομείο, λίγο πριν πάρει εξιτήριο. Φορώντας μία μπλούζα με το συμβολικό μήνυμα «Don’t Quit» (Μην τα παρατάς), ο καλλιτέχνης ύψωσε συγκινημένος τη γροθιά του, δείχνοντας τη φράση που είχε τυπωμένη στην μπλούζα του κι ευχαριστούσε τους δημοσιογράφους, για τη στήριξή τους.

Δείτε το βίντεο
Δημήτρης Σταρόβας: Η πρώτη εικόνα μέσα από το νοσοκομείο πριν από το εξιτήριο



Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα θέματα που έπεσαν σήμερα σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία - Δείτε τις απαντήσεις

Συνελήφθησαν οι γονείς της 29χρονης που την υποχρέωναν να ζει σε ξύλινο κλουβί στην Καλαμάτα


Ο 37χρονος στην Χαλκίδα έσφαξε και λήστεψε την 63χρονη σε 20 λεπτά - Μετά πήγε να παίξει τα χρήματα στον τζόγο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης