Συνατσάκη για το περιστατικό με τον Ψινάκη: Ήταν πολύ σωστή αντίδραση από μεριάς του Στρατή

Συνατσάκη για το περιστατικό με τον Ψινάκη: Ήταν πολύ σωστή αντίδραση από μεριάς του Στρατή

Του είπα «μπράβο, μακάρι να είχα την ψυχραιμία σου», δήλωσε για τον σύντροφό της

synatsaki
Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για το περιστατικό που έλαβε χώρα στο J2US με τον Ηλία Ψινάκη στο τέλος του Απριλίου.

Η Instagrammer τοποθετήθηκε σχετικά με το αρνητικό σχόλιο του μάνατζερ για το πρόσωπό της και την αντίδραση του συντρόφου της, Ίαν Στρατή, σε δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου».

Αρχικά, ανέφερε: «Έχουν λυσσάξει στο J2US να μας βγάλουν παντρεμένους με τον Ίαν. Μία η γυναίκα σου, μία η σύζυγος το άλλο. Είναι εκεί, τον θαυμάζω, τον χαίρομαι και είναι η ευκαιρία να τον βλέπω και σε κάτι διαφορετικό. Δεν τον έχω συνηθίσει να λέει Μητροπάνο για παράδειγμα. Είναι καταπληκτικός, το λέω αντικειμενικά».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1r3f92sz2sx)
Κλείσιμο

Αναφορικά με το επίμαχο περιστατικό στο J2US, η Μαίρη Συνατσάκη σχολίασε: «Όλο αυτό μου άφησε μια αχρείαστη γεύση. Κάτι που δεν θα ήθελα να έχω δοκιμάσει, αφού το πάμε στη γευσιγνωσία, δηλαδή δεν θα ήθελα να το έχω δοκιμάσει, δεν υπήρχε κανένας λόγος. Νομίζω όμως ότι καταλάγιασε, ανήκει στο παρελθόν αυτό, ο καθένας έχει βγάλει τα συμπεράσματά του και προχωράμε, συνεχίζουμε».

Επίσης, η Μαίρη Συνατσάκη ρωτήθηκε σχετικά με την αντίδραση του Ίαν Στρατή στα όσα του είπε ο Ηλίας Ψινάκης. Πάνω σε αυτό, σημείωσε: «Του είπα: "Μπράβο, μακάρι να είχα την ψυχραιμία σου". Έκανε το καλύτερο και επειδή είναι και άνθρωπος που δεν έχει δουλέψει στην τηλεόραση, ή στο κομμάτι της παρουσίασης, η τηλεοπτική του εμπειρία σε αυτό, προσωπικά με εντυπωσίασε. Είπα: "Κοίτα, να δεις! Κοίτα να δεις τι ωραία που το χειρίστηκε!". Το έκλεισε αυτό το πράγμα, δεν το άνοιξε καθόλου, δεν εξέθεσε κανέναν περισσότερο, οπότε για εμένα ήταν πολύ σωστή αντίδραση από μεριάς του και πολύ σωστή η αντίδραση της Πηνελόπης από την άλλη. Γιατί και η Πηνελόπη μίλησε, αλλά την αφορούσε αυτό το πράγμα».

Τέλος, πρόσθεσε: «Δεν είναι να πετάμε την κουβέντα MeToo έτσι, άνθρωποι έχουν πονέσει, έχουν χάσει τις ζωές τους για να παλεύουν σε κάποια πράγματα - δεν αναφέρομαι σε εμένα προφανώς - οπότε έκανε πολύ καλά που εκείνη ξεκαθάρισε κάποια πράγματα, θαύμασα και αυτά τα δικά της 2,5 λεπτά, ούτε καν, μέσα σε 1,5 λεπτό ήταν τόσο περιεκτική και σωστή. Ο καθένας, λοιπόν, αντέδρασε ιδανικά για το πόσο απότομο ήταν αυτό το πράγμα».

Αναλυτικά το περιστατικό

Ένταση επικράτησε στο J2US το Σάββατο 27 Απριλίου, όταν ο Hλίας Ψινάκης εμφανίστηκε ως guest κριτής στη θέση της Δέσποινας Βανδή, καθώς η τραγουδίστρια κάνει περιοδεία στην Αυστραλία.

Αμέσως μετά την εμφάνιση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και του Ίαν Στρατή, τα σχόλια του μάνατζερ για τη σύντροφό του coach, Μαίρη Συνατσάκη, δεν ήταν και τα καλύτερα. Όπως φάνηκε, ο Ηλίας Ψινάκης όχι μόνο δεν συμπαθεί την instagrammer, αλλά το εξέφρασε και δημόσια, εξηγώντας τους λόγους.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0vnpcdmp4rl)

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια της κριτικής στο ζευγάρι του σόου, ο Ηλίας Ψινάκης είπε απευθυνόμενος στον Ίαν Στρατή: «Δεν σας είχα δει ποτέ live μόνο στο ίντερνετ και είστε καταπληκτικός. Μου είστε πάρα πολύ συμπαθής και σας εκτίμησα πάρα πολύ. Είχα αρνητική γνώμη για εσάς γιατί δεν πήγαινα και δεν πάω τη γυναίκα σας βασικά. Για δικούς μου λόγους, μου είχε κάνει κάτι με το metoo. Είστε πραγματικά καταπληκτικός, έμεινα» ανέφερε ο guest κριτής του J2US με τον Ίαν Στρατή να μην δίνει καμία απάντηση και να χαμογελάει.

«Άρα, ούτε και εμένα»
αποκρίθηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου καθώς είναι από τις πρώτες Ελληνίδες που βγήκαν δημόσια και μίλησαν για το #metoo, με τον Ηλία Ψινάκη να της απαντάει πως εκείνη τη συμπαθεί και μάλιστα πάρα πολύ.


Ειδήσεις σήμερα:

Το twitter βάζει φρένο στο πορνογραφικό και βίαιο περιεχόμενο για τους κάτω των 18 - Οι αλλαγές στην πλατφόρμα

Αυτά είναι τα θέματα που έπεσαν σήμερα σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία

Ένα μυστηριώδες χειρόγραφο του «Ξένου» του Καμύ βγαίνει σήμερα στο σφυρί - Η παράξενη ιστορία του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης