Κώστας Δόξας για την πρώην σύζυγό του: Έχουμε πολλά δικαστήρια μπροστά μας

Το πιο σημαντικό είναι κάθε εβδομάδα να βλέπω το παιδί μου, πρόσθεσε

Το διαζύγιο του Κώστα Δόξα και της Μαρίας Δεληθανάση έχει εκδοθεί, αλλά το πρώην ζευγάρι μένει να λύσει κι άλλες διαφορές του, δικαστικά. 

Η Μαρία Δεληθανάση είχε κατηγορήσει τον τραγουδιστή για ξυλοδαρμό και εκείνος με τη σειρά του, απάντησε με αγωγή εναντίον της για συκοφαντική δυσφήμιση.


Ο Κώστας Δόξας μίλησε την εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» την Τρίτη 4 Ιουνίου σχετικά με τις εκκρεμότητες που έχει με την πρώην σύζυγό του. Ο ίδιος σχολίασε ότι το διαζύγιο είχε βγει εδώ και 10 μήνες, ενώ επισήμανε ότι το πιο σημαντικό για εκείνον, είναι να μπορεί να βλέπει το παιδί του κάθε εβδομάδα.

Δείτε το βίντεο

Πιο αναλυτικά, ο Κώστας Δόξας ανέφερε ότι ακολουθούν ποινικά δικαστήρια, μέσα από τα οποία θα φανεί η αλήθεια, όπως τόνισε. «Σε ό,τι αφορά στην έκδοση του διαζυγίου μου, έχει ολοκληρωθεί εδώ και δέκα μήνες η διαδικασία, έχει περάσει αρκετός καιρός είναι η αλήθεια. Γενικότερα όσον αφορά στις αγωγές τα δικαστήρια προχωράνε σχετικά αργά αλλά είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος με τις αποφάσεις» είπε αρχικά.
Ο Κώστας Δόξας με τη Μαρία Δεληθανάση τον Νοέμβριο του 2015 / NDPPHOTO
Στην πορεία, ο τραγουδιστής ανέφερε: «Έχουμε πολλά δικαστήρια μπροστά μας βέβαια, μιλάω για τα ποινικά δικαστήρια που παίρνουν αναβολή συνεχώς. Η πορεία των πραγμάτων και των δικαστηρίων θα καταδείξει και την αλήθεια αλλά αυτό που εγώ θεωρώ το πιο σημαντικό και προσπαθώ να κάνω, είναι κάθε εβδομάδα να βλέπω το παιδί μου, να είμαι μαζί του και να κάνουμε και μαζί δραστηριότητες προκειμένου να συνεχίσει να κάνει μια ισορροπημένη και όμορφη ζωή γιατί το παιδί μου είναι τα πάντα για εμένα. Οι υπόλοιπες εξελίξεις αφορούν στα δικαστήρια, ανήκουν και θα ανήκουν αποκλειστικά στις δικαστικές αίθουσες. Ό,τι ακουστεί πρέπει να ακουστεί μόνο εντός αυτών των αιθουσών».



Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα θέματα που έπεσαν σήμερα σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία - Δείτε τις απαντήσεις

Συνελήφθησαν οι γονείς της 29χρονης που την υποχρέωναν να ζει σε ξύλινο κλουβί στην Καλαμάτα


Ο 37χρονος στην Χαλκίδα έσφαξε και λήστεψε την 63χρονη σε 20 λεπτά - Μετά πήγε να παίξει τα χρήματα στον τζόγο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr