Κέιτ Χάντσον: Θέλει να υποδυθεί τη Στίβι Νικς σε βιογραφική ταινία

Νομίζω ότι για όλα τα κορίτσια που αγαπάμε τη ροκ, η Στίβι είναι απλώς η νούμερο ένα για μας, σχολίασε η ηθοποιός

Η Κέιτ Χάντσον λατρεύει τους Fleetwood Mac και συγκεκριμένα τη Στίβι Νικς, τόσο πολύ που θα ήθελε να υποδυθεί τη ροκ σταρ σε μια υποθετική βιογραφική ταινία.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Rolling Stone, η Αμερικανίδα ηθοποιός επαίνεσε τη Στίβι Νικς και αποκάλυψε ότι σκέφτεται να την ενσαρκώσει ως χαρακτήρα.

«Αλλά η οικογένειά (η μητέρα της, ηθοποιός Γκόλντι Χον και ο πατριός της Κερτ Ράσελ) μου μπορεί να με αποκηρύξει αν είχα ποτέ την ευκαιρία να υποδυθώ τη Στίβι. «Επειδή θα έλεγαν, "μπορούμε να μην ακολουθήσουμε τη μέθοδο (μεθοδική υποκριτική);". Μάλλον θα πήγαινα πολύ μακριά σε αυτόν τον χαρακτήρα» εξήγησε.
«Νομίζω ότι για όλα τα κορίτσια που αγαπάμε τη ροκ, η Στίβι είναι απλώς το νούμερο ένα για μας» συνέχισε η Χάντσον. «Ολόκληρη η εμπειρία της ζωής της και η μουσική. Fleetwood Mac, όλο αυτό το ταξίδι πριν από τη Στίβι έως μετά τη Στίβι; Και η σχέση της με τη Λίντσεϊ; Είναι σαν μια τριλογία. Υπάρχουν τόσα πολλά εκεί. Για μένα, αυτό είναι σαν την απόλυτη ιστορία του rock 'n' roll» ανέφερε.

Επίσης στη λίστα των μουσικών που θα ήθελε η ηθοποιός να υποδυθεί είναι και η Ντάστι Σπρίνγκφιλντ. «Έχει να κάνει με την ενδιαφέρουσα ζωή και το να μπορώ να πω σωστά αυτήν την ιστορία. Νομίζω ότι η Ντάστι Σπρίνγκφιλντ είναι μια πραγματικά ενδιαφέρουσα ιστορία» είπε. «Είναι μια από τις αγαπημένες μου και ήταν πολύ ντροπαλή. Είχε φόβο στη σκηνή. Πραγματικά συναρπαστική γυναίκα. Νομίζω ότι δυσκολεύτηκε να είναι ανοιχτή για τη σεξουαλικότητά της. Θα μπορούσε να είναι μια πολύ δυνατή ταινία» εξήγησε η Κέιτ Χάντσον.

Σε άλλο σημείο της συζήτησης, η ηθοποιός αναφέρθηκε στη δική της εμπειρία με τη μουσική, από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην ταινία «Almost Famous», στο τραγούδι «You're So Vain» στο φιλμ «How to Lose a Guy in 10 Days» μέχρι το πρόσφατο ντεμπούτο άλμπουμ της «Glorious».

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Κύμα αντιδράσεων για το... γράφημα της περιουσίας Κασσελάκη: Η αμηχανία στον ΣΥΡΙΖΑ και ο πόλεμος με ΝΔ

Έστειλαν στο πειθαρχικό νεαρή δικηγόρο από τη Χαλκίδα γιατί ανέβαζε βίντεο στο TikΤok

Απίστευτο βίντεο: Άρπαξε τον σταυρό λουόμενης ενώ τον έγραφε η κάμερα στην παραλία του Αλίμου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr