Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Super Κική: Οι δημοσιογράφοι βλέπουν μία σούπερ τρελή να λέει ότι οι ίδιοι είναι τρελοί

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Super Κική: Οι δημοσιογράφοι βλέπουν μία σούπερ τρελή να λέει ότι οι ίδιοι είναι τρελοί

Παίζει το γνωστό αντισυμβατικότητα, αντισυστημικότητα ντεμέκ στο μέσο που πουλάει την πραμάτειά της και στο κοινό που απευθύνεται, σχολίασε

giannopoulos-kiki
Η Super Κική ξέσπασε κατά των δημοσιογράφων το πρωί της Τρίτης 4 Ιουνίου έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου βρέθηκε για την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που υπέβαλε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου εναντίον της.

Ειδικότερα, η Instagrammer είπε στους ρεπόρτερ ότι «είστε τρελοί» και να «βρουν καμιά κανονική δουλειά».

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» ξέσπασε με τη συμπεριφορά της. Αρχικά, ανέφερε: «Μόνο σας είπε ότι "είστε τρελοί", η σατιρική καλλιτέχνις που τυγχάνει να είναι αυτοκαταστροφική».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1r27nh2uc75)
Κλείσιμο

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορεί να λέμε ότι δεν βαριέσαι, είναι αυτοκαταστροφική και κάνει σάτιρα από τη μία. Ούτε η σάτιρα νομιμοποιεί ούτε ότι είσαι αυτοκαταστροφική νομιμοποιεί τέτοια συμπεριφορά. Και ξαφνικά τα παιδιά που είναι όλη μέρα κάτω από τον ήλιο βλέπουνε μία super τρελή να τους λέει ότι είστε τρελοί».

Σε άλλο σημείο, ο δημοσιογράφος τόνισε: «Παίζει το γνωστό αντισυμβατικότητα, αντισυστημικότητα ντεμέκ στο μέσο που πουλάει την πραμάτειά της και στο κοινό που απευθύνεται. Ο Γιώργος Νταλάρας το είπε με πολιτισμένο τρόπο στους δημοσιογράφους και σίγουρα με 50 χρόνια καριέρας προσπάθησε να δώσει -έστω και με λάθος τρόπο κάποιες φορές- τα φώτα του και τι εννοεί και δεν θα συγκρίνω τον τιτανοτεράστιο Γιώργο Νταλάρα με τη Super Κική, που νομίζει ότι θα πουλήσει "νταλαροποίηση"».

Βρείτε μια κανονική δουλειά, είπε στους ρεπόρτερ η Super Κική

Τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου κατά της Super Κικής εκδικάζονται σήμερα, Τρίτη 4 Ιουνίου στην Ευελπίδων. Αφορμή στάθηκε ένα χιουμοριστικό βίντεο της instagrammer στα social media πριν μήνες, που κατά τον ενάγοντα, αμφισβητεί ότι η σύζυγός του, Ιλάειρα Ζήση είναι έγκυος στο παιδί του.

Ρεπόρτερ από τηλεοπτικές εκπομπές πλησίασαν την instagrammer για δηλώσεις, έξω από την Ευελπίδων και η αντίδρασή της ήταν να τους πει: «Ρε είστε τρελοί; Είστε παλαβοί όλοι;» με μια δημοσιογράφο να απαντά ότι κάνουν τη δουλειά τους. Τότε τους είπε: «Κανονική δουλειά δεν μπορείτε να βρείτε;».

Δείτε το βίντεο του «Super Κατερίνα»
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1r2ety355c1)


Ειδήσεις σήμερα:

Κύμα αντιδράσεων για το... γράφημα της περιουσίας Κασσελάκη: Η αμηχανία στον ΣΥΡΙΖΑ και ο πόλεμος με ΝΔ

Έστειλαν στο πειθαρχικό νεαρή δικηγόρο από τη Χαλκίδα γιατί ανέβαζε βίντεο στο TikΤok

Απίστευτο βίντεο: Άρπαξε τον σταυρό λουόμενης ενώ τον έγραφε η κάμερα στην παραλία του Αλίμου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης