Παντρεύεται στην Αθήνα ύστερα από δύο αναβολές η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρα Γλύξμπουργκ

Παντρεύεται στην Αθήνα ύστερα από δύο αναβολές η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρα Γλύξμπουργκ

Είχε ανακοινώσει τον αρραβώνα της τον Νοέμβριο του 2018 - Προγραμμάτιζε αρχικά τον γάμο της τον Μάιο του 2020 στις Σπέτσες

gamos1
Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει στην Ελλάδα η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ, η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας. Θα παντρευτεί τον αγαπημένο της Μάθιου Κουμάρ, Αμερικανό δικηγόρο, στις 28 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι η δεύτερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου προγραμμάτιζε τον γάμο της τον Μάιο του 2020 στις Σπέτσες. Ωστόσο η πανδημία του κορωνοϊού άλλαξε τα σχέδια του ζευγαριού με αποτέλεσμα να αναβάλουν το μυστήριο. 

gamos2
gamos3
gamos4


Κλείσιμο
Η Θεοδώρα είχε ανακοινώσει τον αρραβώνα της τον Νοέμβριο του 2018, με μια φωτογραφία τους με φόντο το εμβληματικό σκηνικό του Tower Bridge στο Λονδίνο.

Στις αρχές του καλοκαιριού του 2023 είχαν στόχο να κάνουν μια τελετή στο Πόρτο Χέλι, όπως ανακοινώθηκε από την επίσημη σελίδα της ελληνικής βασιλικής οικογένειας.

Ωστόσο, ο θάνατος του πατέρα της Θεοδώρας τον Ιανουάριο του 2023, λίγους μήνες πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία του γάμου τους, ανέτρεψε και πάλι τα σχέδιά τους. 

Σήμερα, ύστερα από έξι χρόνια αρραβώνα και πολλά εμπόδια, η Θεοδώρα και ο Μάθιου ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το ερώτημα που ανακύπτει είναι αν η Θεοδώρα θα φορέσει το πρωτότυπο νυφικό της διά χειρός Σίλιας Κριθαριώτη και αν ο μεγαλύτερος αδερφός της, Παύλος, θα τη συνοδεύσει στην εκκλησία στη θέση του πατέρα τους.

Η Θεοδώρα μεγάλωσε και σπούδασε στην Αγγλία, ενώ έζησε μερικά χρόνια στην Καλιφόρνια, όπου γνώρισε τον αγαπημένο της και πλέον ζουν μαζί στο Λος Άντζελες.

Η 39χρονη είναι ηθοποιός και έχει εμφανιστεί στην αμερικανική σαπουνόπερα «Τόλμη και γοητεία».

Ειδήσεις σήμερα:

FTI: Φόβοι για «τσουνάμι» στον ελληνικό τουρισμό από την πτώχευση - Οι οδηγίες του γερμανικού tour operator στα ξενοδοχεία

Αμφίπολη: Νέα μοναδικά αριστουργήματα - Οι πανέμορφες γυναίκες από την ανασκαφή

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Παντρεύτηκε στον Πειραιά - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης