Ολίβια Μαν για τη διπλή μαστεκτομή: Κοίταξα το στήθος μου κι έκλαψα όπως δεν έχω κλάψει ποτέ στη ζωή μου

Ήμουν συντετριμμένη, δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου, πρόσθεσε η ηθοποιός

Η Ολίβια Μαν εξέφρασε τα συναισθήματα που είχε, όταν υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή, μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο.

Η ηθοποιός μίλησε στο podcast «SheMD» και αρχικά, δήλωσε: «Έκλαιγα για μία εβδομάδα μετά, γιατί ήταν η πρώτη φορά που είδα το στήθος μου».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ήμουν μόνη μου στο μπάνιο, κοίταξα το στήθος μου κι έκλαψα με έναν τρόπο, που νομίζω ότι δεν έχω κλάψει ποτέ στη ζωή μου. Ήμουν συντετριμμένη, δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου».

Εξήγησε επιπλέον, πως οι γιατροί τη συμβούλευσαν να τοποθετήσει μεγαλύτερα εμφυτεύματα, καθώς αφαιρέθηκε μεγάλο τμήμα του ιστού της.

«Δεν ήθελα να έχω μεγάλο στήθος. Σκεφτόμουν "εδώ είμαι". Το μόνο που με νοιάζει είναι ότι είμαι ζωντανή κι είμαι εδώ για το μωρό μου. Αλλά αν απλά το αφήσω πίσω και δεν πω ποτέ στον κόσμο ότι είχα καρκίνο, θα με κοιτάξουν απλά και θα πουν "πωπω, τι κακή δουλειά που έκανε στο στήθος της, κοίτα την"», ανέφερε.

Τον Μάρτιο, η Ολίβια Μαν ανακοίνωσε ότι υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή, αφού διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού τον Απρίλιο του 2023.

Μιλώντας στη Vogue τον προηγούμενο μήνα, η ηθοποιός είπε ότι έχει υποβληθεί επίσης, και σε ωοθηκεκτομή και υστερεκτομή.

«Αφαίρεσα τη μήτρα, τις σάλπιγγες και τις ωοθήκες», είπε. Σύμφωνα με την ίδια αυτή ήταν η «καλύτερη απόφαση» που πήρε, καθώς ένας από τους γιατρούς της εξήγησε ότι θα πρέπει να σταματήσει η παραγωγή οιστρογόνων προκειμένου να περιοριστεί η δυνατότητα επιστροφής του καρκίνου.

«Ήταν μια σημαντική απόφαση, αλλά ήταν η καλύτερη για μένα γιατί έπρεπε να είμαι παρούσα για την οικογένειά μου» πρόσθεσε η 43χρονη ηθοποιός.

«Οι φίλοι μου προσπάθησαν να μου ανυψώσουν το ηθικό λέγοντάς μου ότι "ο Μάλκολμ δεν θα το θυμάται αυτό, μην ανησυχείς". Αλλά εγώ συνέχισα να το έχω στο μυαλό μου: "θα το θυμάμαι αυτό, θα μου λείψουν όλα αυτά". Είναι η παιδική του ηλικία αλλά είναι και η μητρότητά μου και δεν θέλω να χάσω όλα αυτα τα πράγματα αν δεν πρέπει"» πρόσθεσε.

Στην ίδια συνέντευξη η Μαν αποκάλυψε, επίσης, ότι προχώρησε για τρίτη φορά σε κατάψυξη των ωαρίων της κάτι που είχε ήδη επαναλάβει σε ηλικία 33 και 39 ετών «ελπίζοντας ότι ήταν ένας καλός μήνας».



Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα θέματα που έπεσαν σήμερα σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία - Δείτε τις απαντήσεις

Συνελήφθησαν οι γονείς της 29χρονης που την υποχρέωναν να ζει σε ξύλινο κλουβί στην Καλαμάτα


Ο 37χρονος στην Χαλκίδα έσφαξε και λήστεψε την 63χρονη σε 20 λεπτά - Μετά πήγε να παίξει τα χρήματα στον τζόγο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr