Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Ζούμε σε μια κοινωνία φόβου, όταν λειτουργούμε σαν «γίδια», πρέπει να δούμε τι δεν πάει καλά

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Ζούμε σε μια κοινωνία φόβου, όταν λειτουργούμε σαν «γίδια», πρέπει να δούμε τι δεν πάει καλά

Καλλιεργείται ο φόβος και το τι θα πει ο κόσμος, πρόσθεσε ο ηθοποιός

dimitris-gkotsopoulos
Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μίλησε για τα μελλοντικά του σχέδια, αλλά και την αποδοχή του κόσμου.

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αρχικά, ανέφερε: «Δεν έχω καταλήξει ακόμα αν θα κάνω τηλεόραση του χρόνου. Εξαρτάται από την πρόταση, αν με ενδιαφέρει αυτό που θα διαβάσω».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον τελευταίο του ρόλο, στον «Παράδεισο των κυριών». «Τελείωσα τα γυρίσματα την Παρασκευή για τον Παράδεισο, σήμερα θα γίνει το wrap. Καταστρέφονται σκηνικά, παραδίνουμε κοστούμια. Μπήκα στη δεύτερη χρονιά σε έναν δύσκολο ρόλο που είχα μεγάλη αγωνία αν θα τα καταφέρει. Ήταν όλη η ομάδα υπέροχη, οι σκηνοθέτες. Είναι ένα μικρό πένθος. Δεν μπορώ τους αποχαιρετισμούς, φεύγω. Όσους ανθρώπους με αφορούν, θα τους ξαναδώ», ανέφερε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1ra5ofjkswh)
Κλείσιμο

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μίλησε αργότερα, για την σημερινή εποχή, ενώ ανέφερε πως ζούμε σε μια «κοινωνία φόβου».

«Δεν τα βρίσκουμε πάντα με τον εαυτό μας. Καλλιεργείται ο φόβος, η έκφραση. Όταν λειτουργούμε σαν "γίδια", πρέπει λίγο να δούμε τι δεν πάει καλά. Κάτι δεν πάει καλά. Έχω καταλήξει ότι ζούμε σε μια κοινωνία φόβου. Καλλιεργείται ο φόβος και το τι θα πει ο κόσμος. Βλέπεις ότι στη Γαλλία παραλύει όλο το κράτος, όταν συμβαίνει ένα τραγικό συμβάν. Μέσα στη ζωή σου, μην ξεχνάς ότι είσαι κι ένας πολίτης. Στην αρχαιότητα, δεν υπήρχε η λέξη "λαός", αλλά "πολίτης", που σημαίνει ότι έχεις δικαιώματα κι υποχρεώσεις. Η ιστορία πάει πίσω και δεν τη μελετάμε. Βλέπεις ανθρώπους που σε εκπροσωπούν και λες "δεν μπορεί". Πάντα όμως, υπήρχε ο αντίλογος και η τέχνη ερχόταν να αφυπνίσει τον κόσμο», τόνισε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1ranws4nphd)

Τέλος, σχετικά με την αποδοχή του κόσμου, ο ηθοποιός δήλωσε: «Η αλήθεια είναι ότι έναν καλλιτέχνη τον νοιάζει η αποδοχή του κόσμου, όχι μόνο του κόσμου, αλλά και από τον χώρο σου. Όταν καταφέρεις να μη σε νοιάζει η αποδοχή κανενός, αλλά του ίδιου σου του εαυτού, πετάς αυτή τη βαριά πανοπλία».

Κλείνοντας, συμπλήρωσε: «Μετά τις "Μέλισσες" υπήρξε αυτή η μεγάλη αγάπη από τον κόσμο, η αποδοχή όχι μόνο από τον κόσμο, αλλά και από σκηνοθέτες. Κάνεις τις επιλογές σου με γνώμονα αυτό που θες εσύ. Είμαι στη φάση που θέλω να κάνω κωμωδία, επιθεώρηση και με ενδιαφέρει το γέλιο. Αλλιώς θα τρελαθώ, αν σκεφτώ τι βιώνουμε. Έχω φιλοξενήσει δύο φίλους μου στο σπίτι, γιατί τους πέταξαν έξω να το κάνουν airbnb και πληρώνουν 700 ευρώ ενοίκιο».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης