Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Είμαι εκείνος που δίνει το χέρι του για βοήθεια ακόμα και εκεί που δεν πρέπει

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Είμαι εκείνος που δίνει το χέρι του για βοήθεια ακόμα και εκεί που δεν πρέπει

Μεγαλώνοντας έμαθα το τεράστιο μάθημα της υπομονής και κυρίως να συγχωρώ τον εαυτό μου, πρόσθεσε ο ηθοποιός

pigmalion-dadakaridis
Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την πορεία του στην υποκριτική, αλλά και τον χαρακτήρα του, με αφορμή την παράσταση που συμμετέχει, με τίτλο «Ηρακλής μαινόμενος».

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» κι αρχικά, ανέφερε: «Έχω την χαρά φέτος να είμαι με μια υπέροχη ομάδα ανθρώπων και είμαι τυχερός, γιατί οι σχέσεις των ανθρώπων είναι ιδιαίτερες. Θαυμάζω τους ανθρώπους που σηκώνονται το πρωί με σθένος και παλεύουν για αυτό που θέλουν να κάνουν. Αναφέρομαι στους εργαζόμενους του τομέα μας, το θαυμάζω γιατί ξέρω πώς είναι και πόσο δύσκολο είναι».

Δείτε το βίντεο:
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1r3usqso60p)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, μίλησε για την ανάγκη του να αντιμετωπίζει τους φόβους του, αλλά και το ρίσκο της αποτυχίας, που φοβούνται όλοι οι ηθοποιοί.

«Χαίρομαι που είμαι πάλι μαθητής και μπορώ να εξελίσσομαι και να μαθαίνω. Έχω σπουδαίους συναδέλφους γύρω μου και με κάνουν να ανυπομονώ για την κάθε μέρα. Έχω την ανάγκη να συγκρούομαι με τους φόβους μου. Από αυτή τη δυσκολία, την ανάγκη να ελπίζεις για κάτι, δημιουργείς μέσα σου ένα μικρό προσωπικό άβατο, το οποίο θέλει να προσπαθήσει. Αν δεν πιστέψεις στον εαυτό σου, δεν θα το κάνει κανείς. Αρχίζεις να ονειρεύεσαι κόσμους, συνεργασίες. Πάντα με τον κίνδυνο και το ρίσκο της αποτυχίας, το οποίο σου δίνει τη δύναμη να πεις ότι ξέρεις από πού θα αρχίσεις», σημείωσε.

Ο ηθοποιός τόνισε αργότερα, πως ο χαρακτήρας του δεν του επιτρέπει να παίρνει τίποτα ως δεδομένο. «Μεγαλώνοντας, δεν παίρνω ως δεδομένο την ζωή, τους ανθρώπους που έχω γύρω μου. Ούτε καν τον ίδιο μου τον εαυτό. Πολλές φορές, ξεχνάμε ότι ζούμε. Ακόμη και δύσκολη να είναι η ζωή σου, είμαι σίγουρος ότι η ζωή ανατρέπει κάποια πράγματα με θεϊκό χέρι και δίνει κάποια χαρά. Ξυπνάω αγχωμένος το πρωί, αλλά έχω προσμονή για τα πράγματα, να είμαι παρών και να ονειρεύομαι καινούριους κόσμους», εξηγεί.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Έχω ανθρώπους που μου δίνουν το χέρι για βοήθεια κι είμαι κι εγώ εκείνος που έχω μάθει να δίνω το χέρι, ακόμα και εκεί που δεν πρέπει. Παλαιοτέρα, ήμουν θυμωμένος, γιατί δεν μπορούσα να διαχειριστώ κάποια πληροφορία που με κέντριζε συναισθηματικά και δεν μπορούσα να δω καθαρά. Μεγαλώνοντας έμαθα το τεράστιο μάθημα της υπομονής και κυρίως να συγχωρώ τον εαυτό μου».


Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα θέματα που έπεσαν σήμερα σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία - Δείτε τις απαντήσεις

Συνελήφθησαν οι γονείς της 29χρονης που την υποχρέωναν να ζει σε ξύλινο κλουβί στην Καλαμάτα


Ο 37χρονος στην Χαλκίδα έσφαξε και λήστεψε την 63χρονη σε 20 λεπτά - Μετά πήγε να παίξει τα χρήματα στον τζόγο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης