Survivor 2024: Ο άδοξος ελληνοτουρκικός έρωτας και ο πρώτος τάκος του Γκιουλέκα - Δείτε βίντεο

Survivor 2024: Ο άδοξος ελληνοτουρκικός έρωτας και ο πρώτος τάκος του Γκιουλέκα - Δείτε βίντεο

Οι αντιδράσεις για την υποψηφιότητα της Δώρας, η παρεξήγηση και η μάχη για την 3η ασυλία

MixCollage-05-Jun-2024-03-30-AM-5813
Με τον Γιώργο Γκιουλέκα να βρίσκεται για πρώτη φορά στον τάκο του Survivor 2024 και να πρέπει να τεθεί αντιμέτωπος στην μονομαχία παραμονής με τους Χριστόφορο Ταξίδη και Δώρα Νικολή συνεχίστηκε η 22η εβδομάδα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Απομένει ακόμα μια ασυλία για να συμπληρωθεί η τετράδα των παικτών που θα μονομαχήσουν την Πέμπτη 6/6 για την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (4/6) οι survivors σχολίασαν την υποψηφιότητα της Δώρας Νικολή, με την Κατερίνα Δαλάκα να κρίνει δίκαιη την απόφαση των Μπλε να την ρίξουν στον τάκο και την 2η υποψήφια προς αποχώρηση να δηλώνει έτοιμη για ακόμα μια μονομαχία.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1rfu29s2ugx)

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1rg3sndjqmp)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1rg7iynm8td)


Πάντως αυτό που δεν θέλει η Δώρα είναι να βρεθεί σε μονομαχία απέναντι στην φίλη της Κατερίνα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1rggeo9x701)


Η Δαλάκα παρά τους πόνους της στον ώμο αποφάσισε να αγωνιστεί για την 3η ασυλία, όπως άλλωστε και ο Φάνης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1rgnab34vg1)


Αυτή τη φορά στο στίβο μάχης βρέθηκε και η Τουρκάλα Nefise Karatay, η οποία μετά το μήνυμά αγάπης που έστειλε την Δευτέρα στον Φάνη Μπολέτση, αποφάσισε να του τα πει και από κοντά.

Η νικήτρια του τουρκικού ριάλιτι επιβίωσης το 2023 και ο παίκτης των Μπλε έχουν εμπλακεί ανοιχτά σε ένα ερωτικό ειδύλλιο, ανταλλάσσοντας ατάκες και πονηρά βλέμματα, ενώ δεν λείπουν και τα πειράγματα από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

«Μίλησα με τους δικούς μου στο έπαθλο επικοινωνίας. Τους αρέσει που έχουμε έρθει πιο κοντά με τον Φάνη. Με ρώτησαν αν θα πάω νύφη στην Ελλάδα και είπαν ότι αυτό δεν γίνεται. Τους είπα ότι δεν θα πάω εγώ, εκείνος θα έρθει», είπε αρχικά η Τουρκάλα Survivor.

«Στεναχωριέμαι που εδώ και τρεις μέρες δεν παίζω με τους Έλληνες. Δεν βλέπω τον Φάνη μου. Σήμερα ήρθα εδώ, θέλω να δω τι θα μου πει αν μου μιλήσει. Το μόνο καλό είναι ότι ήρθα να δω τον Φάνη», εξομολογήθηκε η Νεφισέ.

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο Φάνης Μπολέτσης, όταν ο Γιώργος Λιανός του ζήτησε να σχολιάσει και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση γύρω από την Τουρκάλα συμπαίκτριά του στο Survivor.

«Εγώ να ευχηθώ περαστικά. Προφανώς με στενοχωρεί το γεγονός ότι δεν έχω την έγκριση των γονιών της Νεφισέ. Να ‘ναι καλά οι άνθρωποι. Την ευχαριστώ για τη μπαντάνα που μου έστειλε χθες, την έχω μαζί μου. Νομίζω ότι έπεται συνέχεια», απάντησε χαρακτηριστικά ο παίκτης των Μπλε.

«Έχω περιέργεια τι θα μου πει. Δεν ξέρω αν είναι ελεύθερος ή αν είναι παντρεμένος. Θα μου πει και αναλόγως θα πράξω», τόνισε η Νεφισέ κλείνοντας το θέμα προς το παρόν, σε ένα ειδύλλιο που απασχολεί το φετινό Survivor.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1rgvcfouoe9)


Ο Φάνης Μπολέτσης κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος για την 3η ασυλία, ξεκίνησε μαθήματα… ελληνικών, μαθαίνοντας ερωτόλογα στην Τουρκάλα. Η ίδια φάνηκε να ανταποκρίνεται, μαθαίνοντας μεταξύ άλλων τη λέξη «αγάπη μου» και το «είσαι τρομερός».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1rh48n2q6u9)


Στο αγωνιστικό σκέλος, τα πρώτα ματσαρίσματα έφτασαν στο 4-2 υπέρ της μπλε ομάδας με τη βοήθεια των Τούρκων παικτών του Survivor All Star. Ενώ όταν αποχώρησαν από το στίβο το σκορ είχε φτάσει στο 10-5 πάλι υπέρ των μπλε. Από το σημείο αυτό οι Έλληνες παίκτες συνέχισαν μέχρι τον 12 πόντο μόνοι τους.

Οι κόκκινοι δεν άργησαν να μειώσουν τη διαφορά στο 10-7. Αλλά στη συνέχεια η Δώρα κι ο Φάνης ανέλαβαν να τελειώσουν τον αγώνα και να φέρουν τη νίκη στη μπλε ομάδα με τελικό σκορ 12-7, κάνοντας το 2-1 στις ασυλίες αυτής της εβδομάδας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1ric9qou53d)


Μετά το τέλος του αγώνα η Νεφισέ έδειξε να έχει παρεξηγηθεί με τον Φάνη και αποφάσισε να αλλάξει ομάδα. Ο παίκτης των Μπλε προσπάθησε να της εξηγήσει ότι δεν είπε ποτέ ότι του αποσπάει την προσοχή και ζήτησε συγγνώμη για την παρεξήγηση, όμως η Τουρκάλα ήταν ανένδοτη και έτσι το ειδύλλιο τους έληξε άδοξα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1ri9q2d12gx)


Στο συμβούλιο του νησιού ο άδοξος έρωτας Νεφισέ και Φάνη έγινε θέμα συζήτησης, με τον παίκτη των Μπλε να εξηγεί τι συνέβη και τον Χριστόφορο Ταξίδι να αποκαλύπτει πως πήγε να δημιουργήσει... διπλωματικό επεισόδιο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1rjbsz4ii3t)


Το άλλο θέμα που συζητήθηκε ήταν το αγωνιστικό με τον Γιώργο Λιανό να χαρακτηρίζει τους παίκτες της κόκκινης ομάδας εξαιρετικά στριμωγμένους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1rj1vtbi5ix)


Στην ψηφοφορία που ακολούθησε ο Γιώργος Γκιουλέκας ήταν ο επόμενος υποψήφιος μονομάχος για αποχώρηση. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο παίκτης της κόκκινης ομάδας του Survivor 2024 βγαίνει στον τάκο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1rju3fh4sch)


«Δεν κάναμε καμία συζήτηση με τα παιδιά, ήμουν 50-50. Δεν ήξερα πώς θα κινηθεί ο Χριστόφορος μετά και τον τραυματισμό της Κατερίνας. Καταλαβαίνω όμως την απόφασή του από όλες τις πλευρές», ανέφερε ο Γιώργος Γκιουλέκας μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1rjts2mq1pd)




Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα θέματα που έπεσαν σήμερα σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία - Δείτε τις απαντήσεις

Συνελήφθησαν οι γονείς της 29χρονης που την υποχρέωναν να ζει σε ξύλινο κλουβί στην Καλαμάτα


Ο 37χρονος στην Χαλκίδα έσφαξε και λήστεψε την 63χρονη σε 20 λεπτά - Μετά πήγε να παίξει τα χρήματα στον τζόγο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης