Σον Μπιν: Πορτιέρης άρπαξε τον ηθοποιό από τον λαιμό επειδή δεν έσβηνε το ηλεκτρονικό τσιγάρο

Σον Μπιν: Πορτιέρης άρπαξε τον ηθοποιό από τον λαιμό επειδή δεν έσβηνε το ηλεκτρονικό τσιγάρο

Τον πέταξαν έξω από το μπαρ - Το προσωπικό έκανε συνέχεια παρατηρήσεις στον ηθοποιό του Game of Thrones, αλλά εκείνος συνέχιζε να ατμίζει - Φερόταν σαν μαλ..., λέει μάρτυρας

sean_bean_ksylo_xr
Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει βίντεο με τον Σον Μπιν να έχει εμπλακεί σε άγριο καβγά, με πορτιέρη μπαρ στο Λίβερπουλ.

Ο πρωταγωνιστής του Game of Thrones εθεάθη να παίζει ξύλο με τον φύλακα, ο οποίος του έκανε επανειλημμένα παρατήρηση να μην χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό τσιγάρο του εντός του μαγαζιού.

Ο Μπιν δεν συμμορφώθηκε, αρνήθηκε να βγει έξω και ο καβγάς κλιμακώθηκε. Σε βίντεο θαμώνα που δημοσίευσε η Daily Mail, ο άντρας φαίνεται να έχει πιάσει από τον λαιμό τον διάσημο ηθοποιό.

Δείτε το βίντεο που κυκλοφόρησε στην Daily Mail
Κλείσιμο


«Φερόταν σαν μα...» είπε θαμώνας
Σύμφωνα με μάρτυρες που μίλησαν στην Daily Mail, άντρες από το προσωπικό του μπαρ χρειάστηκε να ακινητοποιήσουν τον 65χρονο στο έδαφος και να τον απομακρύνουν με τη βία. Οι ίδιες πηγές επισήμαναν πολλές φορές, ότι ο Μπιν αγνόησε τα αιτήματα των εργαζομένων να σταματήσει να ατμίζει. 

«Έμεινα πραγματικά έκπληκτος όταν κοίταξα για πρώτη φορά και τον είδα να κάθεται εκεί» είπε άνθρωπος που διασκέδαζε με την παρέα του στο ίδιο μαγαζί και πρόσθεσε: «'Όταν ο πορτιέρης πήγε κοντά του, νόμιζα ότι ήταν για μια φωτογραφία, αλλά στην πραγματικότητα ζητούσε από τον Σον να σταματήσει να ατμίζει στο μπαρ. Ο Σον συνέχισε να λέει ότι μπορούσε να κάνει ό,τι ήθελε. Για να είμαι ειλικρινής, φερόταν σαν μαλ...ς. Οι πορτιέρηδες έκαναν απλώς αυτό που κάνουν για όλους τους άλλους - και αυτό είναι δίκαιο».

Αφού έφυγε από το μπαρ για να ατμίσει την πρώτη φορά, ο Μπιν μπήκε πάλι μέσα και συνέχισε να χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό του τσιγάρο.

«Του ζήτησαν να φύγει, αλλά δεν ήθελε. Απλά κρατιόταν από την καρέκλα του. Ήμουν τόσο σοκαρισμένος από τον καυγά που δεν μπορούσα να κουνηθώ - το σαγόνι μου έπεσε στο πάτωμα. Στενοχωρήθηκα πραγματικά που φαινόταν πως αισθάνεται ότι μπορούσε να κάνει ό,τι ήθελε» πρόσθεσε θαμώνας του μπαρ.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Προσωπικός Αριθμός έρχεται τέλος καλοκαιριού - Πώς θα τον επιλέγουμε μόνοι μας

Ισπανός πατέρας επιτέθηκε σε κωμικό on stage επειδή έκανε σεξουαλικό αστείο για τον 3 μηνών γιο του - Δείτε βίντεο

Βίντεο: Οι χοροί της Ιωάννας Τούνη στη Μύκονο με ένα αποκαλυπτικό σύνολο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης