Έξαλλη η Super Κική με Μαυρικίου: Αντί να βάλεις το κεφάλι σου μέσα σε μια τρύπα να κρυφτείς από την ντροπή σου, το συνεχίζεις

Έξαλλη η Super Κική με Μαυρικίου: Αντί να βάλεις το κεφάλι σου μέσα σε μια τρύπα να κρυφτείς από την ντροπή σου, το συνεχίζεις

Βγαίνεις και παλεύεις να κυλήσει δάκρυ στην τηλεόραση, πρόσθεσε ενώ τα έβαλε και με τις πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές

super_kiki_3
Η Super Κική, μέσα από νέο βίντεο στο TikTok, σχολίασε τόσο την κόντρα της με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου η οποία έφτασε μέχρι τις δικαστικές αίθουσες, όσο και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η συμπεριφορά της προς τους δημοσιογράφους έξω από τα δικαστήρια.

Τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε εναντίον της ο μουσικοσυνθέτης απορρίφθηκαν, όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη 5 Ιουνίου.

Η Instagrammer περιέγραψε την αρχική στάση της απέναντι στον Μαυρίκιο Μαυρικίου και το πώς ξεκίνησε η αντιπαράθεσή τους.

Ξεκινώντας, είπε: «Δεν είχα σκοπό να βγω να μιλήσω αλλά το κάνω στο TikΤoκ γιατί δεν θέλω να λερώσω το προφίλ μου στο Instagram. Η γκριμάτσα αυτή ήταν γιατί βγαίνει και το λέει σαν πεταλουδίτσα. Είναι πιο μητέρα και από την μητέρα. Είναι γελοίο. Μπορείτε να πάτε στο αρχικό βίντεο και να δείτε πόσοι το πήρανε και πόσοι κωμικοί το κάνανε "συρραφή"».

Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο
Επίσης, υποστήριξε ότι η ίδια δεν είχε κάποιο θέμα μαζί του: «Ποτέ δεν είχα κάτι προσωπικό με τον συγκεκριμένο. Πρώτον γιατί δεν τον ξέρω και δεύτερον γιατί το κάνω αυτό εδώ και έξι χρόνια (…) Με τον συγκεκριμένο δεν έχω κανένα θέμα, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, μη σας πω ότι μου ήταν και συμπαθής ανά καιρούς. Δεν ξέρω αν τον πείραξε γιατί έχει πάρα πολλά σχόλια, αν πατήσεις το όνομά του (σ.σ. στο διαδίκτυο) δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην τον σχολιάζει».

Συγχρόνως, ισχυρίστηκε ότι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου κυνηγούσε τη δημοσιότητα εν μέσω αυτής της υπόθεσης: «Βλέπει αυτός το βίντεο που κάνω εγώ και σου λέει: “Εδώ είμαστε παιδιά, τώρα γίναμε”. Αυτός δεν έχει καλύτερο από το να βγαίνει στα πρωινάδικα γιατί σε άλλους αρέσει, εμένα αρέσει πάρα πολύ να κάνω ηλιοθεραπεία. Σε άλλος αρέσει να πηγαίνουν από πρωινάδικο σε πρωινάδικο και να χορεύουν σε talent show».

«Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τον παίρνετε σε ένα πάνελ να ηρεμήσει, γιατί μόνο έτσι θα ηρεμήσει», είπε σε άλλο σημείο η Super Κική.

Το βίντεό της κατά των δημοσιογράφων και παρουσιαστών

Στη συνέχεια, η Super Κική έκανε ένα ακόμη βίντεο στο TikTok κατά των παρουσιαστών και δημοσιογράφων, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι δεν την ενημέρωσαν ότι ήταν live η μετάδοση όταν προσπάθησαν να της πάρουν δηλώσεις έξω από τα δικαστήρια. Επίσης, ισχυρίστηκε ότι οι εκπομπές διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις για την ίδια.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε τους παρουσιαστές των ψυχαγωγικών εκπομπών: «Όλοι οι παρουσιαστές ήταν μαζί του με το μέρος του γιατί πού θα βρούνε να πατήσουν; Γιατί δεν έχουν καλύτερο από το να εμφανιστεί ένα θέμα δικό μου να το δουν και να πούνε: “Πάμε να της λιώσουμε τώρα το κεφάλι” γιατί πουλάει αυτό και επίσης πάρα πολύ καλά κάνουνε.

Επειδή τυγχάνει να τους γνωρίζω σχεδόν όλους από κοντά, μπορεί να με πείτε υπερβολική αλλά το 90% των ανθρώπων αυτών δεν νιώθουν τίποτα, δεν καταλαβαίνουν, δεν ακούνε, δεν μπορούν να νιώσουν, ασχέτως αν υπάρχει ένας λόγος που μπορεί να δακρύσουν. Δεν είναι καλά οι άνθρωποι αυτοί, έχει μπει τόσο μέσα τους το γυαλί που δεν μπορούν να καταλάβουν. Σου λέει, όποιον πάρει ο χάρος».

Δείτε το βίντεο
Επιπλέον, αποκάλυψε ότι τη διεκδικούν συνεχώς: «Εμένα με παίρνουν οι παρουσιαστές και οι δημοσιογράφοι και κράζουν τον Μαυρίκιο. Έλα όμως εγώ που δεν συνεργάζομαι μαζί τους για να βγαίνω στα πρωινάδικα, οπότε σου λέει αφού δεν μας συμφέρει αυτή που δεν βγαίνει όλη μέρα να ξεκατινιάζεται άρα θα πάρουμε το άλλο μέρος. Έριξα πολύ νερό στο κρασί μου, τώρα θα τον φτιάξω. Μου απάντησε να βγω τηλεοπτικά μέσω skype να τα πούμε σε τηλεοπτική εκπομπή. Θέλει να γίνει ξεκατίνιασμα δημόσιο για να νιώσει αυτός καλύτερα».

Δείτε το βίντεο που η Super Κική τα «βάζει» με τους δημοσιογράφους
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1r2ety355c1)

Σχετικά με την προσέγγιση που δέχεται καθημερινά να μιλήσει στις πρωινές εκπομπές, η Instagrammer σημείωσε: «Τους θεωρώ τρελούς, έχουν μπει σε έναν ρόλο πανικού Είναι τρελοί οι άνθρωποι αυτοί. Αν τους ηχογραφήσω πώς μου μιλάνε στο τηλέφωνο όταν με παίρνουν και πώς μου μιλάνε μπροστά στην κάμερα, όχι απλά τρελοί είναι, αλλά είναι για δέσιμο κανονικά όλοι. Του χαπιού. Αυτό δημοσιογραφία δεν είναι…»

Αναφορικά με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, επισήμανε: «Αντί να βάλεις το κεφάλι σου μέσα σε μια τρύπα να κρυφτείς από την ντροπή σου, συνεχίζεις βρε καρμήρογλου και βγαίνεις και κλαίγεσαι και παλεύεις να κυλήσει δάκρυ στην τηλεόραση. Ντροπή σε όλους σας».

Κλείνοντας το βίντεό της, μοιράστηκε το μήνυμά της κατά των παρουσιαστών και δημοσιογράφων: «Με όσους έχουν πάρει το φτυάρι και σκάβουν, να ξέρετε θα ασχοληθώ με τον καθένα προσωπικά και θα σας πάρει όλους… και εσένα προσωπικά για το ξεφτιλίκι που έχω φάει(…) Ο κόσμος ξέρει τι σκουπιδαριά είστε, ξέρει τι κάδοι και εμετοί είστε και τα κάνετε για τα λεφτά».

Το παρασκήνιο πίσω από τα ασφαλιστικά μέτρα που κατατέθηκαν
Πριν από λίγους μήνες, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση αποκάλυψαν το φύλο του μωρού που περιμένουν. Το ζευγάρι μέσα από ένα πάρτι ανακάλυψε μαζί με τους καλεσμένους στο πάρτι που διοργάνωσαν, ότι θα αποκτήσει κόρη.

Από το πάρτι αναρτήθηκαν πολλά βίντεο στα social media και η Super Κική έκανε μια σχετική ανάρτηση στο TikTok, χιουμοριστικού, ωστόσο, περιεχομένου. Η instagrammer ανέβασε ένα κλιπ με τους δυο μέλλοντες γονείς να μαντεύουν, το φύλο του μωρού, λίγο πριν το μάθουν. Το βίντεό της όμως, ενόχλησε τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, ο οποίος το βρήκε προσβλητικό προς τον ίδιο και τη σύζυγό του.

Το επίμαχο βίντεο

Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα
Όπως έγινε γνωστό, το πρωί της Τετάρτης 5 Ιουνίου τα ασφαλιστικά μέτρα του Μαυρίκιου Μαυρικίου κατά της Super Κικής απορρίφθηκαν, με τον ενάγοντα να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του με τη δικαστική απόφαση.


Ειδήσεις σήμερα:

ΕΛΑΣ: Η στιγμή που η αστυνομία μπαίνει μέσα στις καταλήψεις σε Εξάρχεια και Κυψέλη - Δείτε το βίντεο

McDonald's: Bic Mac τέλος στην ΕΕ - Έχασαν το εμπορικό σήμα μετά από δικαστική μάχη με μικρή ιρλανδική εταιρεία

Σον Μπιν: Πορτιέρης άρπαξε τον ηθοποιό από τον λαιμό επειδή δεν έσβηνε το ηλεκτρονικό τσιγάρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης