Ανακοινώθηκε το νέο πρότζεκτ του Ντέιβιντ Λιντς

Ο διάσημος σκηνοθέτης επανενώνεται με την τραγουδίστρια και ηθοποιό, Κρίσταμπελ

Ανακοινώθηκε το νέο πρότζεκτ του Ντέιβιντ Λιντς, το οποίο θα επανενώσει τον σκηνοθέτη με την τραγουδίστρια και ηθοποιό Κρίσταμπελ, η οποία πρωταγωνίστησε ως πράκτορας του FBI, Τάμι Πρέτον, στο «Twin Peaks: The Return».

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του Memorial Day, ο Λιντς προανήγγειλε κρυφά κάτι νέο που το κοινό θα «δει και θα ακούσει στις 5 Ιουνίου».

Και όχι, το πρότζεκτ δεν είναι η αναγέννηση της προγραμματισμένης μετά το «Twin Peaks» σειράς του, «Unrecorded Night», που ακυρώθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Είναι ένα άλμπουμ με την Κρίσταμπελ, το «Cellophane Memories», που θα κυκλοφορήσει στις 2 Αυγούστου από την Sacred Bone records. Και μαζί με την ανακοίνωση της Τετάρτης 5 Ιουνίου, η εταιρεία μοιράστηκε και ένα νέο βίντεο για το «Sublime Eternal Love», με τη συμμετοχή της Κρίσταμπελ και σε σκηνοθεσία του Λιντς.

Ο Λιντς και η Κρίσταμπελ συνεργάστηκαν για πρώτη φορά στην ταινία του 2007 «Inland Empire». Αφού η Κρίσταμπελ συνέβαλε στο soundtrack εκείνου του δίσκου, ο Λιντς δούλεψε πάνω στο πρώτο άλμπουμ της «This Train» και το επόμενο EP «Somewhere in the Nowhere» πριν την επιλέξει για την τρίτη σεζόν του «Twin Peaks» ως μία από τους πράκτορες που ηγούνται της έρευνας για την εξαφάνιση και την επιστροφή του ειδικού πράκτορα Ντέιλ Κούπερ, του εδώ και καιρό αγνοούμενου συναδέλφου της.
Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου, η προέλευση του άλμπουμ «προέρχεται από ένα όραμα που βίωσε ο Ντέιβιντ κατά τη διάρκεια ενός νυχτερινού περιπάτου μέσα σε ένα δάσος με ψηλά δέντρα, πάνω από τις κορυφές των οποίων είδε ένα έντονο φως. Όπως το θυμάται, το φως έγινε η χροιά της φωνής της Κρίσταμπελ και του αποκάλυψε ένα μυστικό».

Το «Twin Peaks: The Return» ήταν το τελευταίο τηλεοπτικό ή κινηματογραφικό έργο του Λιντς. Πρόσφατα μίλησε για μια ταινία κινουμένων σχεδίων που είχε γράψει μαζί με την Καρολάιν Τόμσον («Ο εφιάλτης πριν από τα Χριστούγεννα»), την οποία το Netflix απέρριψε. «Δεν έχω κάνει ποτέ μου ένα απλό animation, αλλά με τους υπολογιστές σήμερα είναι δυνατόν να κάνεις μερικά θεαματικά πράγματα», δήλωσε ο Λιντς στο Deadline.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Προσωπικός Αριθμός έρχεται τέλος καλοκαιριού - Πώς θα τον επιλέγουμε μόνοι μας

Επιστολική ψήφος - Ευρωεκλογές: Δείτε φωτογραφίες από το κέντρο διαλογής στο Περιστέρι

ΕΛΑΣ: Το βίντεο από την επιχείρηση εκκένωσης των κατειλημμένων κτηρίων σε Εξάρχεια και Κυψέλη - Βρήκαν κοντάρια και κράνη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr