Η συνέντευξη Μαζωνάκη στην Καινούργιου και ο Θάνος και ο Φάνης κατακτούν τα τηλεοπτικά όρη

Η συνέντευξη Μαζωνάκη στην Καινούργιου και ο Θάνος και ο Φάνης κατακτούν τα τηλεοπτικά όρη

Οι μισοί βρίζουν τους άλλους μισούς και ο κόσμος μας βρίζει όλους

TV_mazonakis
Όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια ο ΑΝΤ1, δεν ανακοινώνει ποτέ ακριβή στοιχεία που αφορούν την εκπομπή και την χρονική διάρκεια του συμβολαίου που υπογράφει, οπότε γιατί να το κάνει με τον Γιώργο Λιάγκα. Λιτή η σημερινή επίσημη ανακοίνωση, επιβεβαίωσε αυτό που ήταν ήδη γνωστό στους δημοσιογραφικούς κύκλους αλλά είχε ανακοινωθεί και από την περασμένη Δευτέρα από τον ίδιο τον παρουσιαστή στον «αέρα» της εκπομπής του. Δεν έγινε σαφές το αν θα υπάρχει κι άλλη εκπομπή εκτός από το «Πρωινό» ούτε για πόσα χρόνια έπεσαν υπογραφές. Οσονούπω με μπόλικο ρεπορτάζ όλα θα μαθευτούν.

Θα ακολουθήσει άμεσα δελτίο Τύπου και για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Θάνο Κιούση, ο οποίος είναι τόσο ταλαντούχος, τόσο καλοπροαίρετος, τόσο ευγενής και τόσο επαγγελματίας που πραγματικά ξεχωρίζει. Πόσα μπράβο του αξίζουν.
kiousis-5x5-1

Κλείσιμο
Είναι της μόδας αυτή την περίοδο να ερωτώνται όλοι οι έχοντες άποψη για όλα και κυρίως για τα τηλεοπτικά αν συμφωνούν με το ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει τρεις εκπομπές. Η απάντηση είναι ότι μπορεί και όχι απλά μπορεί, το κάνει και με μεγάλη επιτυχία, όπως και την ραδιοφωνική του το πρωί. Φτάνει πια με την γκρίνια.

Καλά λόγια όμως θα πω, τι έπαθα Θεέ μου!, και για τον Φάνη Λαμπρόπουλο. Αυτός ο άνθρωπος είναι η φωνή της λογικής και της αλήθειας, μπολιασμένη με χιούμορ και αυτοσαρκασμό και ξεχειλίζει από ταλέντο. Πόσο αστείος και άμεσος, πόσο απολαυστικός και ξεκαρδιστικός. Απερίγραπτα πολύ. Μακάρι ο ΣΚΑΪ να τον αξιοποιήσει λίγο παραπάνω.
ΦΑΝΗΣ_ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

Με ένα ποστ στο Instagram πληροφορηθήκαμε ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης θα δώσει συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου. Το επιβεβαιώσαμε, ως οφείλουμε, το ρεπορτάζ, και την άλλη εβδομάδα θα προβληθεί στην «Σούπερ Κατερίνα». Πρόκειται για επιτυχία καθώς είναι το πρόσωπο που όλοι θα ήθελαν και όχι μόνο στην τηλεόραση.

Δεν υπάρχει ακόμη «λευκός καπνός» στις συζητήσεις του ΑΝΤ1 με την Μπέττυ Μαγγίρα. Τα ραντεβού γίνονται, οι απόψεις ανταλλάσσονται, οι γύρω γύρω αναμένουν. Οψόμεθα.
I_LOVE_ΣΟΥ_ΚΟΥ_ΜΕ_ΤΗΝ_ΜΠΕΤΤΥ_ΜΑΓΓΙΡΑ

Ο Παναγιώτης Στάθης έχει εδώ και είκοσι μέρες περίπου συμφωνήσει με το Open για την ενεργοποίηση του «συν ένα» στο συμβόλαιό του με τον σταθμό. Αρα το επιχείρημα «πριν λίγα λεπτά έγινε ανατροπή» που ακούστηκε στον μεσημεριανό «αέρα» μάλλον βρέθηκε σε σακούλα με τυρογαριδάκια, όχι σε ρεπορτάζ. Η πρόταση έγινε αλλά από το ότι απάντησε θετικά μέχρι το αρνήθηκε ευγενικά μεγάλη απόσταση.

Πολλές φορές η φημολογία και τα ανυπόστατα σενάρια που αφορούν την καριέρα ενός ανθρώπου που δουλεύει στην τηλεόραση του κάνουν κακό. Δεν ισχύει το «να ακούγεται το όνομά μου και ας είναι και ψέμα». Εχει δίκιο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που προσπαθεί μέσα από το κείμενό του να διευκρινίσει τι… δεν συμβαίνει και να αποκαταστήσει την αλήθεια. Λίγο να ηρεμήσουμε, παιδιά.

Ας πούμε μια καληνύχτα με ένα ωραίο κουίζ: Ποια παρουσιάστρια βρέθηκε πριν δύο μήνες με τρεις προτάσεις και από χθες με μία με ερωτηματικό;

Ειδήσεις σήμερα:

ΕΛΑΣ: Η στιγμή που η αστυνομία μπαίνει μέσα στις καταλήψεις σε Εξάρχεια και Κυψέλη - Δείτε το βίντεο

McDonald's: Bic Mac τέλος στην ΕΕ - Έχασαν το εμπορικό σήμα μετά από δικαστική μάχη με μικρή ιρλανδική εταιρεία

Σον Μπιν: Πορτιέρης άρπαξε τον ηθοποιό από τον λαιμό επειδή δεν έσβηνε το ηλεκτρονικό τσιγάρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης