Θοδωρής Κατσαφάδος για την απομάκρυνσή του από παράσταση: Δεν θέλω να μου συμβεί ποτέ ξανά

Θοδωρής Κατσαφάδος για την απομάκρυνσή του από παράσταση: Δεν θέλω να μου συμβεί ποτέ ξανά

Είναι μία από τις πολύ δυσάρεστες στιγμές στο επαγγελματικό μου πεδίο, περιέγραψε ο ηθοποιός

katsafados
Ο Θοδωρής Κατσαφάδος αναφέρθηκε στο τέλος της συνεργασίας του από τη θεατρική παράσταση, στην οποία συμμετείχε φέτος και στις θετικές αναμνήσεις που συγκρατεί από την πολύχρονη καριέρα του, σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Σχετικά με την παράσταση από την οποία απομακρύνθηκε φέτος, ο ηθοποιός είπε στο περιοδικό «My Tv»: «Δεν θέλω να μιλήσω. Είναι κάτι που έφυγε, τελείωσε, δεν πέρασα καλά. Ομολογώ πως ήταν πολύ δυσάρεστο. Όμως τελείωσε, πάμε παρακάτω, δεν θέλω να συζητάω γι’ αυτό και δεν θέλω καν να το θυμάμαι. Είναι μια πολύ δυσάρεστη ανάμνηση κι έτσι θα παραμείνει στο μυαλό μου. Μια από τις πολύ δυσάρεστες στιγμές στο επαγγελματικό μου πεδίο, που είναι πάνω από 50 χρόνια. Στη ζυγαριά της δουλειάς μου, όμως, είναι πολύ περισσότερες οι υπέροχες συνεργασίες που θα τις αδικήσω αν σκέφτομαι αυτά. Έχω περάσει υπέροχα και έχω μόνο καλά να θυμάμαι. Οπότε το φετινό – και ό,τι άλλο έχει συμβεί στο παρελθόν – το αφήνω, δεν το υπολογίζω, αλλά δεν το ξεχνώ. Και τώρα που το συζητώ στενοχωριέμαι».
20231113115025_6Z3A0064__1_

Κλείσιμο
Για το αν ήταν μία από τις πιο δύσκολες στιγμές στην καριέρα του, ο Θοδωρής Κατσαφάδος απάντησε επιβεβαιώνοντας: «Ναι, ήταν. Ήταν πολύ δυσάρεστο κι ενώ συνέβαιναν όλα αυτά έπρεπε να βρίσκομαι πάνω στη σκηνή και να παίζω με όλο αυτό το τοξικό περιβάλλον μέσα στην ψυχή μου και το μυαλό μου. Δεν θέλω να μου συμβεί ποτέ ξανά. Και πιστεύω πως οι εμπλεκόμενοι σε αυτό ξέρουν καλά το μερίδιο της ευθύνης τους. Άσχετα αν το ομολογούν ή όχι. Ξέρουν τι έκαναν και τι έπρεπε να κάνουν. Δεν περιμένεις από ένα άτομο που έχεις ευεργετήσει στη δουλειά, πριν από χρόνια, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής του, να φτάσει σε σημείο να σε προδίδει με τέτοιο τρόπο. Δεν περίμενα ποτέ να μου συμβεί. Αλλά δεν πειράζει. Πάμε γι’ άλλα».

Όμως, ο ηθοποιός θέλει να θυμάται τις θετικές αναμνήσεις που έχει αποκομίσει από όλα αυτά τα χρόνια δουλειάς. «Στο podcast που κάνω, είχα ένα αφιέρωμα στον Μάνο Κατράκη με σκηνές από τη συνεργασία μας. Και λέω, όταν έχω τέτοιες μνήμες από αυτά τα ιερά τέρατα και αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους, γιατί να μη σκέφτομαι αυτούς που με αγαπάμε, που με σέβονται. Δεν είπα να λένε όλοι ότι είμαι σπουδαίος ηθοποιός, απλά να υπάρχει σεβασμός στον άνθρωπο και μάλιστα οφείλουμε να έχουμε σεβασμό και στην ηλικία ενός ανθρώπου. Και γι’ αυτό λέω πως είμαι ευτυχής που κάνω το "Ναυάγιο" γιατί είναι εξαιρετικοί όλοι. Και οι "17 κλωστές" του Σωτήρη Τσαφούλια ήταν μια ευτυχισμένη συνθήκη», σημείωσε στο τέλος ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

Ειδήσεις σήμερα:

ΕΛΑΣ: Η στιγμή που η αστυνομία μπαίνει μέσα στις καταλήψεις σε Εξάρχεια και Κυψέλη - Δείτε το βίντεο

McDonald's: Bic Mac τέλος στην ΕΕ - Έχασαν το εμπορικό σήμα μετά από δικαστική μάχη με μικρή ιρλανδική εταιρεία

Σον Μπιν: Πορτιέρης άρπαξε τον ηθοποιό από τον λαιμό επειδή δεν έσβηνε το ηλεκτρονικό τσιγάρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης