Τραϊάνα Ανανία για Κόκοτα: Είχε πάρα πολύ άγχος, του έλεγα «Δημήτρη δεν θα αντέξεις»

Τραϊάνα Ανανία για Κόκοτα: Είχε πάρα πολύ άγχος, του έλεγα «Δημήτρη δεν θα αντέξεις»

Του έλεγα «σε παρακαλώ γράψ' τα όλα εκεί που πρέπει, σε ικετεύω»  πάρα πολύ φορτωμένος άνθρωπος, πρόσθεσε η Τραϊάνα Ανανία

traiana8
Η Τραϊάνα Ανανία μίλησε για τον Δημήτρη Κόκοτα και τη μέρα που ο τραγουδιστής υπέστη έμφραγμα, στις πρόβες του J2US, όπου συμμετείχαν μαζί.

Η ηθοποιός τόνισε στο «Καλύτερα Αργά» ότι έβλεπε το ταίρι της στο μουσικό σόου να καταρρέει, καθώς είχε όπως είπε, πολύ άγχος συσσωρευμένο. Μάλιστα η Τραϊάνα Ανανία ανέφερε, ότι τη στιγμή που ο Δημήτρης Κόκοτας υπέστη το εγκεφαλικό, η ίδια πήρε την άδειά του να τον ανακουφίσει με πρακτική ρέικι, που γνωρίζει.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1sgkbidyy49)

Κλείσιμο
Πιο συγκεκριμένα, η Τραϊάνα Ανανία σχολίασε:

«Θα πω κάτι πάρα πολύ υπεύθυνα γιατί ο Δημήτρης θα γυρίσει και μπορεί να δει την εκπομπή. Πάει καλύτερα. Επειδή ήμουν πολύ κοντά και δεν είχα αυτοκίνητο και πηγαινοερχόμασταν μαζί σε όλες πρόβες. Τον έβλεπα πόσο άγχος είχε συνέχεια, και του έλεγα "Δημήτρη δεν θα αντέξει ο οργανισμός σου σε παρακαλώ γράψ' τα όλα εκεί που πρέπει, σε ικετεύω, σε βλέπω και δεν θα αντέξεις". Και το είδα να γίνεται μπροστά μου αυτό που φοβόμουν πάρα πολύ για τον Δημήτρη γιατί το φοβόμουν, το έβλεπα. Πάρα πολύ φορτωμένος άνθρωπος».

Τέλος, για τη μέρα που ο τραγουδιστής κατέρρευσε στις πρόβες, η ηθοποιός περιέγραψε:

«Ήμουν μαζί του στην πρόβα μας και επειδή έχω βαθμό στο ρέικι και μπορώ να κάνω θεραπεία, μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ τους έβγαλα όλους έξω και άρχισε να του κάνω θεραπεία. Είχε τις αισθήσεις του. Έβλεπα όλο αυτό το συσσωρευμένο άγχος που έχει μέσα του, να θέλει να βρει αδιέξοδο και να μην μπορεί. Μπορούσε ελάχιστα να μιλήσει, μου έδινε την άδεια να κάνω αυτή την πρακτική μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ. Τον βοήθησε γιατί του μείωνα τον φόβο».

Αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, είπε στο «Πρωινό» ότι ο τραγουδιστής έχει εξέλθει πια από τη ΜΕΘ και πλέον βρίσκεται στη ΜΑΦ, τη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Ο Δημήτρης Κόκοτας από προχθές μεταφέρθηκε στη ΜΑΦ. Η κλινική κατάσταση παραμένει σταθερή και πλέον έχει περισσότερες ώρες επισκεπτήριο. Χρειάζεται χρόνο, η ιατρική ομάδα είναι κοντά του, οι εξετάσεις και ο έλεγχος θα συνεχίσουν να γίνονται… Θέλει χρόνο».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1mth93e8jxd)


Ειδήσεις σήμερα:

«Σου παίρνουν και σάλιο;»: Ο δολοφόνος της 63χρονης στη Χαλκίδα ψάρευε την κόρη της

Πανελλαδικές 2024: Σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ

Αστάθεια και βοριάδες σήμερα - Με τι καιρό θα πάμε στις κάλπες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης