Βάνα Μπάρμπα για Στράτο Τζώρτζογλου: Όταν είχε κατάθλιψη είχα ανησυχήσει πάρα πολύ, ήταν άλλο πρόσωπο

Βάνα Μπάρμπα για Στράτο Τζώρτζογλου: Όταν είχε κατάθλιψη είχα ανησυχήσει πάρα πολύ, ήταν άλλο πρόσωπο

Κάποια στιγμή θορυβηθήκαμε όλοι και τρέξαμε μαζί του, σχολίασε

banastratos
Κατά τη διάρκεια μιας εξόδου της, η Βάνα Μπάρμπα κλήθηκε από τους ρεπόρτερ να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις του Στράτου Τζώρτζογλου για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε ο ηθοποιός, όταν είχε κατάθλιψη.

«Όλοι περνάμε δύσκολα, είναι η εποχή σκληρή και γι' αυτό εγώ αποφάσισα να ασχοληθώ με το κομμάτι της ψυχικής υγείας. Το ήξερα για τον Στράτο. Πέραν του ότι η δουλειά μας έχει ενώσει, είναι και ο αγαπημένος μου και στις δύσκολες στιγμές ήμασταν πάντα μαζί. Ίσως να είναι και ο καλύτερός μου φίλος μέσα από τον χώρο» ανέφερε αρχικά.

Δείτε το βίντεο του «Happy Day»
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1sol2mdhsi9)

Στην πορεία, η ηθοποιός τόνισε ότι ο Στράτος Τζώρτζογλου «ήταν άλλο πρόσωπο» όταν δεν είχε ακόμη ζητήσει βοήθεια για να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη. «Τότε, πηγαίναμε κάπου και δεν έβγαζε λέξη. Κάποια στιγμή θορυβηθήκαμε όλοι και καταλάβαμε και τρέξαμε μαζί του. Κι εγώ το πέρασα με τη μητέρα μου και ο Στράτος ήταν μαζί μου. Η αγάπη τα λύνει όλα, αρκεί να το ξέρουμε και να μην φοβηθούμε να ζητήσουμε βοήθεια. Ανησύχησα πάρα πολύ, δεν ήταν καλά, ήταν άλλο πρόσωπο» δήλωσε.

Τι είχε πει ο Στράτος Τζώρτζογλου
Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» τη Δευτέρα 3 Ιουνίου και είπε συγκεκριμένα: «Έχω περάσει σοβαρή κατάθλιψη και χρειάστηκε να πάρω αγωγή. Πέρασα δύο χρόνια με αρκετά σοβαρή κατάθλιψη. Η μητέρα μου “έφυγε” λίγο πριν μπω στη Φάρμα και ένας από τους λόγους που μπήκα στη "Φάρμα" ήταν για να το ξεπεράσω και να ξεφύγει το μυαλό μου. Ακριβώς μετά τη "Φάρμα" άρχισα να παθαίνω κατάθλιψη. Όχι λόγω της "Φάρμας", απλώς χρειάστηκε η αποδοχή να γίνει μέσα από τα σκοτάδια. Πέρασα μια βαθιά νύχτα, η οποία όμως με βοήθησε να δω λαμπρότερα το παρόν, το τι έχω στη ζωή μου και το πόσο όμορφη είναι η ζωή».
Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1q72qeal8fd)



Ειδήσεις σήμερα:

«Σου παίρνουν και σάλιο;»: Ο δολοφόνος της 63χρονης στη Χαλκίδα ψάρευε την κόρη της

Με τι καιρό θα πάμε στις κάλπες την Κυριακή - Νέο κύμα ζέστης με χαρακτηριστικά καύσωνα από Τρίτη

Πανελλαδικές 2024: Σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης