Κατερίνα Καινούργιου: Συνάντησα τον Γιώργο Μαζωνάκη και τον είδα καλύτερα από ποτέ

Κατερίνα Καινούργιου: Συνάντησα τον Γιώργο Μαζωνάκη και τον είδα καλύτερα από ποτέ

Μου είπε πράγματα που δεν έχει πει ποτέ, τόνισε η παρουσιάστρια για τη συνέντευξη που πήρε από τον τραγουδιστή

kainourgiou_mazwnakis1
Η Κατερίνα Καινούργιου συνάντησε την Τετάρτη 5 Ιουνίου τον Γιώργο Μαζωνάκη στο σπίτι του και ανάρτησε στα social media της, μια φωτογραφία τους. Το ίδιο στιγμιότυπο αναδημοσίευσε και ο τραγουδιστής στο Instagram προφίλ του, με τη χιουμοριστική περιγραφή «προσκλητήριο, Γιώργος και Κατερίνα».

mazonakis32


Το πρωί της επομένης, η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» μίλησε για τη συνέντευξη που πήρε από τον τραγουδιστή, τονίζοντας ότι της είπε πράγματα για τη ζωή του, για τα οποία δεν έχει μιλήσει ξανά.

Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1srncqrrqc9)

«Δεν έχει να κάνει με την αδερφή του»
Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθάρισε ότι σκοπός της συνέντευξης, δεν είναι η δικαστική διαμάχη του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδερφή του. Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Δεν έχει να κάνει με το περιστατικό με την αδερφή του. Έχει να μιλήσει πάρα πολλά χρόνια τηλεοπτικά. Από την αρχή της σεζόν έχουμε προσπαθήσει να επικοινωνήσουμε για μια συνέντευξη. Πριν από λίγες ημέρες με πήραν από την Panik και μου είπαν ότι θέλει να μιλήσει μόνο σε εσένα, κάτι που είναι απίστευτα τιμητικό. Μου ζήτησε να συναντηθούμε. Ένας άνθρωπος, με την πορεία του Μαζωνάκη, θέλει πρώτα να κάνει κάποιες κουβέντες. Χθες βρεθήκαμε στο σπίτι του, πέρασα πολύ ωραία. Δεν το πίστευα ότι βρίσκομαι στον ίδιο χώρο μαζί του και προετοιμάζομαι να πάρω συνέντευξη με έναν από τους σπουδαιότερους τραγουδιστές του χώρου. Είναι πολύ ωραίος άνθρωπος με βαθιά πίστη στον Θεό».
mazonakis

«Τον είδα καλύτερα από ποτέ»
Για το τι θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε: «Τις επόμενες ημέρες θα δείτε κάτι που θα σας αρέσει πάρα πολύ. Ήταν πολύ καλά, πιστεύω ότι έχει πληγωθεί από όλο αυτό που έχει γίνει. Είναι διακριτικός και ένας κύριος και προστατεύει το περιβάλλον του. Αυτό που με ενδιέφερε στην κουβέντα, είναι και η προσωπικότητά του. Μου είπε πράγματα για τη ζωή του, πώς έχει μεγαλώσει, πώς σκεφτόταν ως έφηβος, που δεν τα έχει πει ποτέ».

Στο τέλος, ανέφερε ότι: «Επανέρχεται με νέο τραγούδι που μου το έβαλε και βούρκωσα. Είναι ένα βιωματικό τραγούδι που πολλοί θα ταυτιστούν απεριόριστα. Τον είδα καλύτερα από ποτέ».

Ειδήσεις σήμερα:

«Σου παίρνουν και σάλιο;»: Ο δολοφόνος της 63χρονης στη Χαλκίδα ψάρευε την κόρη της

Με τι καιρό θα πάμε στις κάλπες την Κυριακή - Νέο κύμα ζέστης με χαρακτηριστικά καύσωνα από Τρίτη

Πανελλαδικές 2024: Σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης