Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ερχόμενος στην Ελλάδα από την Κύπρο δεν περίμενα ούτε τα μισά από όσα έχω κάνει

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ερχόμενος στην Ελλάδα από την Κύπρο δεν περίμενα ούτε τα μισά από όσα έχω κάνει

Κρατούσα πολύ μικρό καλάθι, αλλά δεν ήξερα και το εύρος της δυνητικής επιτυχίας, συμπλήρωσε ο τραγουδιστής

xatzigiannis_2
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε για την καριέρα του στη μουσική, την παύση που χρειάστηκε να κάνει για ένα διάστημα και την επιτυχία που βρήκε στην Ελλάδα.

Ο τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» την Πέμπτη 6 Ιουνίου.

Αρχικά, δήλωσε για την επιτυχημένη του πορεία: «Οι στόχοι δεν σταματούν. Ομολογώ ότι ερχόμενος από την Κύπρο στην Ελλάδα δεν περίμενα ούτε τα μισά από όσα έχω κάνει. Κρατούσα πολύ μικρό καλάθι, αλλά δεν ήξερα και το εύρος της δυνητικής επιτυχίας. Νιώθω χορτασμένος, νιώθω και ότι δεν έχει κορεστεί η μουσική μου ενέργεια».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1sx1lsdxqvd)
Κλείσιμο

Επιπλέον, σχετικά με το διάλειμμα που έκανε για μερικά χρόνια, ο τραγουδιστής σχολίασε: «Είναι απαραίτητη η παύση. Βέβαια, εγώ την παύση μου την έκανα για 4-5 χρόνια και γύρισα πιο ανανεωμένος και πιο ορεξάτος στη δισκογραφία και στη μουσική πριν 2-3 χρόνια. Είμαι αρκετά λογικός με τον εαυτό μου. Αν νιώθω ότι έχω κουραστεί εγώ, σημαίνει ότι έχει κουραστεί κι αυτός που με ακούει, άρα είναι καλό να σταματήσεις και να ξαναγυρίσεις. Αυτοί είναι οι κύκλοι που γίνονται στη μουσική και στους καλλιτέχνες».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν έβαλε σε προτεραιότητα τη δουλειά του πάνω από την προσωπική του ζωή, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανέφερε: «Νομίζω ότι επένδυσα πολύ περισσσότερα στη δουλειά μου. Το έκανα χωρίς να το σκεφτώ, έκανα και αρκετά λάθη, αγνόησα αρκετές φορές σημάδι και πράγματα και παίρνω το μέρος της ευθύνης που μου αναλογεί. Γιατί η μουσική ήταν και είναι φύση και στάση μου. Καμία αγάπη δεν μπορεί να ξεπεράσει τη μουσική, γιατί η η μουσική με γέννησε».

Ειδήσεις σήμερα:

Η ιστορία του σπιτιού Κασσελάκη στις Σπέτσες- Πώς έφτασε στα χέρια του μετά από δύο πλειστηριασμούς και μία άκυρη γονική παροχή

Δείτε τα θέματα και τις απαντήσεις σε Πληροφορική, Λατινικά και Χημεία

Σε κακή κατάσταση ο Ερρίκος Πετιλόν: Έχω κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και το σκέφτομαι ξανά, είμαι χάλια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης