Μάριος Φραγκούλης για τον θάνατο της μητέρας του: Ένιωθα σαν να χάνω μέρος της καρδιάς μου

Όσα είπε για την καριέρα του στη μουσική και τα παιδικά του χρόνια

Ο Μάριος Φραγκούλης μίλησε για τα 35 χρόνια καριέρας, τα παιδικά του χρόνια, αλλά και την απώλεια της μητέρας του, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Ελένη».

Αρχικά, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι πρέπει να παραμένει συγκεντρωμένος και σε καλή κατάσταση για να συνεχίσει να αποδίδει σε υψηλό επίπεδο: «Για να παραμείνεις στην κορυφή χρειάζεται να επαναπροσδιορίζεις το ταλέντο σου και να μη σταματάς το ψάξιμο. Πρέπει να προσέχουμε τους εαυτούς μας, να είμαστε σε καλή φόρμα πάντα, να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο κοινό που έρχεται να μας δει, την όμορφή μας φωνή και το καθαρό μυαλό μας».

Επίσης, ομολόγησε ότι πηγαίνει σε ψυχολόγο για τη διασφάλιση της ψυχικής του υγείας: «Για τον ψυχικό μου κόσμο πηγαίνω σε ψυχολόγο και μιλάω για όσα δεν τολμώ κάποιες φορές να μιλήσω με όλο τον κόσμου, ούτε και με τους καλύτερούς μου φίλους καμιά φορά. Πηγαίνω στο σπίτι μου στην Αίγινα εδώ και 18 χρόνια, είναι το ησυχαστήριό μου εκεί γιατί δεν ακούγεται τίποτα».

Δείτε το βίντεο

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια: «Ξέρω ποιος είμαι, είμαι πολύ σίγουρος για το ταλέντο που μου έχει δώσει η φύση και ο Θεός. Οι γονείς μου με μεγάλωσαν να είμαι χαμηλών τόνων. Ας έρθει ο κόσμος στην παράσταση και θα καταλάβει ποιος είμαι. Πιο μικρός έβγαινα, πήγαινα σε πάρτι και έβγαζα πολλές φωτογραφίες, ίσως ξοδευόμουν σε λάθος στιγμές. Αλλά όλα αυτά είναι μέρος της νεότητας. Από τον Μάριο ως παιδί κρατάω την αγνότητα και τη ζωηράδα. Σαν μικρό παιδί χρησιμοποιούσα τη φωνή μου και το θέατρο για να με αγαπήσουν. Στις παραστάσεις του σχολείου έπρεπε οπωσδήποτε να παίζω τον πρωταγωνιστικό ρόλο».

Για τη σημαντική απώλεια της μητέρας του, σημείωσε: «Ήταν πολύ δύσκολη για μένα η απώλεια της μητέρας μου. Πληγώθηκα πάρα πολύ κι ένιωσα σαν να χάνω μέρος της καρδιάς μου. Το ίδιο και με τον πατέρα μου».

Τέλος, ο Μάριος Φραγκούλης τόνισε τη σχέση που έχει με το κοινό: «Όταν είμαι στην παράσταση είμαι ο Μάριος Φραγκούλης, αλλά όταν βγαίνω από αυτήν είμαι ο Μάριος που αγαπάνε οι φίλοι του, που θα βγούμε να φάμε, να πιούμε. Για εμένα, υπάρχει ένα σταθερό κοινό που με ακολουθεί εδώ και πολλά χρόνια γιατί ξέρει ότι δεν θα το προδώσω, ξέρει ότι δεν θα το προδώσω και ότι δεν θα δει κάτι μέτριο».

Ειδήσεις σήμερα:

Σύμη: Χάθηκε ο παρουσιαστής του BBC Μάικλ Μόσλεϊ - Επέστρεφε στο σπίτι του από παραλία και χάθηκαν τα ίχνη του

Τάσος Μπιρσίμ: Ο μάγος των συγκεντρώσεων του Ανδρέα Παπανδρέου δεν είναι πια εδώ

ΕΟΔΥ: Έξαρση κοκκύτη στην Ελλάδα, 230 κρούσματα έως τον Μάιο από μόλις 9 πέρυσι - Ποιοι πρέπει να εμβολιαστούν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr