Δημήτρης Μακαλιάς για Δημήτρη Παπανώτα: Δεν συμφωνούμε καθόλου, είδα ότι δεν υπάρχει μετατόπιση

Στη συγκεκριμένη περίπτωση βρήκαμε έναν κοινό δρόμο, εγώ δεν μιλάω πια γι’ αυτόν, σχολίασε

Ο Δημήτρης Μακαλιάς αναφέρθηκε στην πρόσφατη αντιπαράθεση που είχε με τον Δημήτρη Παπανώτα και στον τρόπο που την αντιμέτωπισε. 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Δημήτρης Παπανώτας χαρακτήρισε τον Δημήτρη Μακαλιά «αλεξιπτωτιστή» στον χώρο της τηλεόρασης και ότι έχει «Mr Bean χιούμορ». Επίσης, αιχμηρά σχόλια είχε κάνει και κατά της Μπέττυς Μαγγίρα, η οποία συνεργάζεται με τον Δημήτρη Μακαλιά σε τηλεοπτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου.

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο «Στούντιο 4», όπου αρχικά μίλησε για την κούραση που δημιουργεί συχνά η δημοσιότητα και το κυνήγι των τηλεοπτικών καμερών.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Κάποια στιγμή με κούρασε και η αλήθεια είναι πως φέτος βρέθηκα για πρώτη φορά αντιμέτωπος με το να έχω μια κάμερα έξω από το θέατρο τόσο τακτικά. Κυρίως έγινε με ένα, δυο, τρία περιστατικά πολύ απλά. Όπως με τον κ. Παπανώτα που έρχονταν οι κάμερες κάθε βράδυ έξω από το θέατρο ενώ είχα ήδη απαντήσει την προηγούμενη μέρα, την άλλη ημέρα έρχονταν πάλι με την ίδια ερώτηση».


Στη συνέχεια, περιέγραψε πώς προσπάθησε να διαχειριστεί τους δημοσιογράφους που τον ρωτούσαν σχετικά με τον Δημήτρη Παπανώτα: «Επειδή είμαι άνθρωπος που θέλω να απαντάω, σέβομαι πάρα πολύ τους δημοσιογράφους, δεν μπορώ να περνάω και να κάνω "γεια σας" και να φεύγω. Δεν μου είναι ευχάριστο να διώχνω από το πεδίο μου έναν άνθρωπο που έχει έρθει να κάνει τη δουλειά του και θέλει κάτι να με ρωτήσει. Οπότε απαντάω. Λάθος πια, το βλέπω, τους λέω από πριν: "Σας παρακαλώ, δεν θέλω να σχολιάσω κάτι". Με κούρασε, γιατί έχασα την ουσία και αυτό που ήθελα να πω».

Επίσης, πρόσθεσε: «Νομίζω πως έχασαν όλες οι πλευρές σε όλα τα θέματα που αναλύσαμε. Στο τέλος ανακυκλώνεις το ίδιο και το ίδιο και μένουν στο τέλος λεξούλες. Πυροτεχνήματα, μικροί τίτλοι που δεν έχουν την ουσία των πραγμάτων και είναι από αυτές τις ειδήσεις που πεθαίνουν περίπου σε 3-4 λεπτά».

Έπειτα, ο Δημήτρης Μακαλιάς μοιράστηκε τη συμβουλή που είχε δεχτεί από τον Κώστα Βουτσά αναφορικά με τη δημοσιότητα: «Υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει η δημοσιότητα και ας είναι εφήμερη, μπορεί να είναι για λίγα λεπτά, μπορεί να είναι για λίγες ημέρες, μπορεί το ένα να φέρει το άλλο. Ο Κώστας Βουτσάς μου το έλεγε παλιά στο θέατρο: "Να σ' αρέσει πάντα να απασχολείς, να ασχολείται ο κόσμος μαζί σου, ακόμα και αν δεν είναι μόνο για τη δουλειά σου, κάνε και κάτι, έναν γάμο, μια βάφτιση, να απασχολείς για να μην σε ξεχάσουν". Το πίστευε και όντως μέσα σε όλα αυτά έχει μια ουσία, ότι ο κόσμος πρέπει να σε θυμάται που και που και ίσως κάποιοι να το κάνουν και αυτό Ευαγγέλιο».


Σε άλλο σημείο, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι μίλησε με τον Δημήτρη Παπανώτα, αλλά ότι δεν υπήρξε κάποια συμφωνία απόψεων: «Με τον Δημήτρη Παπανώτα έχουμε ανταλλάξει μηνύματα, είδαμε ότι δεν συμφωνούμε καθόλου και εγώ σταμάτησα να σχολιάζω. Ανταλλάξαμε μηνύματα την πρώτη φορά. Εννοείται ότι μιλήσαμε, αλλά δεν συνεχίσαμε την κουβέντα, γιατί είδα ότι δεν υπάρχει μετατόπιση. Καλά, δεν θα παλέψω να αλλάξω και όλο τον κόσμο και δεν χρειάζεται. Στη συγκεκριμένη περίπτωση βρήκαμε έναν κοινό δρόμο. Ορίστε στη συγκεκριμένη περίπτωση, εγώ δεν μιλάω πια γι’ αυτόν».

Τέλος, ο Δημήτρης Μακαλιάς κατέληξε: «Δεν με απασχολεί καθόλου. Εννοείται να είναι καλά και υγιής. Εγώ θέλω πάρα πολύ το χιούμορ στη ζωή μου. Θέλω χαμόγελο και ακόμα και όταν έχουμε μια αντιπαράθεση, θέλω μετά να γελάσουμε, ας πούμε να ξαναβρεθούμε σε δέκα μέρες και να είμαστε καλά. Όταν βλέπω ότι δεν μπορεί να συμβεί αυτό, το αφήνω στην άκρη. Οι άνθρωποι στην τηλεόραση παίρνουμε πολύ πιο σοβαρά κάποια πράγματα. Ο κόσμος εκεί έξω πιστεύω γελάει με όλα αυτά».

Ειδήσεις σήμερα:

Τάσος Μπιρσίμ: Ο μάγος των συγκεντρώσεων του Ανδρέα Παπανδρέου δεν είναι πια εδώ

Έξαρση κοκκύτη στην Ελλάδα, 230 κρούσματα έως τον Μάιο από μόλις 9 πέρυσι - Ποιοι πρέπει να εμβολιαστούν

Χάθηκε στη Σύμη ο παρουσιαστής του BBC Μάικλ Μόσλεϊ - Επέστρεφε στο σπίτι του από παραλία και χάθηκαν τα ίχνη του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr