Survivor 2024: Αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια ο Σταμάτης Ταλαδιανός - Δείτε βίντεο

Survivor 2024: Αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια ο Σταμάτης Ταλαδιανός - Δείτε βίντεο

Τα σχόλια των τεσσάρων υποψήφιων μονομάχων για τον αγώνα, η μάχη για την παραμονή και το ποσό που θα λάβει ο ηττημένος

MixCollage-07-Jun-2024-12-52-AM-9297
Ο Σταμάτης Ταλαδιανός είναι ο παίκτης που δεν τα κατάφερε στην τελική μονομαχία παραμονής και αποχώρησε μετά από 22 εβδομάδες στο Survivor 2024. Ο 33χρονος παίκτης των Μπλε ηττήθηκε από τον Χριστόφορο Ταξίδη με 5-4 για μία μπάλα στον τελικό στόχο και με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Το επεισόδιο της Πέμπτης (6/6) δεν είχε αγώνα επάθλου και έτσι οι τέσσερις μονομάχοι είχαν τον χρόνο να ξεκουραστούν και να σχολιάσουν την υποψηφιότητά τους.

Ο Σταμάτης Ταλαδιανός θυμήθηκε τους 5 μήνες που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και έκανε έναν μίνι απολογισμό. «Εδώ μέσα δεν μπορείς να αποφύγεις καταστάσεις, δεν μπορείς να ηρεμήσεις», ανέφερε μεταξύ άλλων ο παίκτης των Μπλε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1t5joerq1g1)
Κλείσιμο


Ο «πρωτάρης» στις μονομαχίες Γιώργος Γκιουλέκας δήλωσε ανυπόμονος για τον αγώνα, ωστόσο όπως σημείωσε αν και είναι γεμάτος που έφτασε μέχρι εδώ, θα ξενερώσει αν θα φύγει 7ος.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1t5mtub5sc1)


Από την πλευρά του ο συμπαίκτης του στους Κόκκινους Χριστόφορος Ταξίδης έχει χάσει το μέτρημα από τις φορές που βρέθηκε σε μονομαχία. Ο 23χρονος δήλωσε πως θα έχει ένα αβαντάζ ψυχολογικό αν παίξει κόντρα στον Σταμάτη ή Δώρα, σε αντίθεση με τον Γιώργου που είναι παίκτης τελικού.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1t5toevftu1)


Σε αντίθεση με τους τρεις άνδρες μονομάχους ή μοναδική γυναίκα που θα βρισκόταν στην αρένα, η Δώρα Νικολή, έδειξε την πιο ευαίσθητη της πλευρά. Αφορμή γι’ αυτό το νέο συναισθηματικό ξέσπασμα της παίκτριας της μπλε ομάδας του ριάλιτι επιβίωσης στάθηκε η απουσία των παιδιών της και η επερχόμενη ολοκλήρωση του παιχνιδιού.

«Ξέρω πολύ καλά τις δυνατότητες μου, πόσο δυνατή είμαι και ότι μπορώ να φτάσω ως την τετράδα ή ίσως και στην δυάδα. Αυτό που με δυσκολεύει περισσότερο σε αυτό το παιχνίδι είναι ο κώδικας επικοινωνίας μεταξύ των υπολοίπων γιατί, καλώς ή κακώς, όταν υπάρχει διαφορά γενεών, όπως λέμε… εκεί που είναι ήμουνα και εδώ που είμαι θα έρθουν όλοι. Οπότε δεν μπορούν να καταλάβουν ούτε τον τρόπο σκέψης μου ούτε των τρόπο ομιλίας μου. Από χωριό εγώ, από πόλη τα παιδιά τα περισσότερα. Δεν με δυσκόλεψε τίποτα όσον αφορά τη λέξη Survivor. Το πιο δύσκολο πράγμα είναι αυτό, η επικοινωνία και το να λείπεις μακριά από τους δικούς σου ανθρώπους. Είμαι όμως ένας άνθρωπος που δεν τα παρατάω ποτέ. Ακόμα και να υπήρχαν στιγμές που μπορεί να μην άντεχα άλλο, να ήθελα να φύγω, να μου λείπουν τα παιδιά και ο άντρας μου. Για μια μάνα, που αφήνει εκεί έξω μια ολόκληρη οικογένεια, είναι δύσκολο», ανέφερε η 46χρονη καθηγήτρια Αγγλικών και συνέχισε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1t5f1cy8czl)


«Είναι δύσκολο να είσαι μακριά, να ξέρεις ότι τόσα χρόνια βασίζονται σε σένα και να φεύγω να έρχομαι εδώ σε ένα παιχνίδι που το ονειρεύομαι εδώ και 24 χρόνια που πρωτοβγήκε στην τηλεόραση. Βρέθηκα εδώ και δεν ήθελα ποτέ να τα παρατήσω. Ποτέ δεν θα πω με 100% σιγουριά ότι θα πάω και θα σκίσω ή θα κερδίσω σίγουρα, πάω πάντα με χαμηλά το κεφάλι και κρατώντας μικρό καλάθι γιατί δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται αλλά πάντα με θετική σκέψη ότι μπαίνω για να κερδίσω. Ακόμα όμως και να μην τα καταφέρω, νομίζω ότι μέχρι εδώ που έχω φτάσει δύσκολα φτάνει κανείς και ιδίως κάποιος που είναι στην ηλικία και στη θέση μου» συμπλήρωσε ακόμα η παίκτρια της μπλε ομάδας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1t5xdwooda9)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1t646cnw4gp)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1t6j2fe3eg9)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1t6l84hke8p)


Δώρα Νικολή, Χριστόφορος Ταξίδης, Σταμάτης Ταλαδιανός και Γιώργος Γκιουλέκας συναντήθηκαν στον στίβο μάχης για να αγωνιστούν για την παραμονή τους με τον Γιώργο Λιανό να τους υπενθυμίζει πως ο για πρώτη φορά ο τελικός στόχος θα ήταν διπλός, όπως συμβαίνει και στις μονομαχίες του τουρκικού Survivor All Star. «Κάθε νίκη σας φέρνει πιο κοντά στην τετράδα του τελικού και στο έπαθλο των 100.000 ευρώ» ανέφερε ο παρουσιαστής του Survivor και προχώρησε στην κλήρωση των ζευγαριών και των στόχων.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1t6odjwoa0p)


Στο πρώτο ζευγάρι, αυτό του Γιώργου Γκιουλέκα με τον Σταμάτη Ταλαδιανό, ο παίκτης των Κόκκινων έφτασε πρώτος στις 5 νίκες και επέστρεψε ασφαλής στον πάγκο της ομάδας του, αφήνοντας πίσω του τον παίκτη των Μπλε μέσα στα νεύρα να περιμένει τον ηττημένο από το άλλο ζευγάρι των μονομάχων.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1t7k2m5w4zl)


Η Δώρα Νικολή με τις επόμενες 5 νίκες στον στίβο των μονομαχιών εξασφάλισε για ακόμα μια εβδομάδα την παραμονή της και έστειλε τον Χριστόφορο Ταξίδη στον τελικό με τον Σταμάτη Ταλαδιανό.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1t7t8qak1ah)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1t7vzh5lps9)


Την ύστατη μάχη κλήθηκαν να δώσουν, ο Σταμάτης Ταλαδιανός και ο Χριστόφορος Ταξίδης σε έναν νέο κύκλο αναμετρήσεων που θα έπρεπε κάποιος να φτάσει στις πέντε νίκες. 4 – 3 έγραψε κάποια στιγμή ο πίνακας του σκορ, υπέρ του παίκτη της κόκκινης ομάδας, για να… ισοφαρίσει στην επόμενη μάχη ο Σταμάτης Ταλαδιανός.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1t8q0zjmzax)


Με το σκορ ισόπαλο, ωστόσο, ο Χριστόφορος Ταξίδης κατόρθωσε να πάρει μια ακόμα νίκη ρίχνοντας εκτός παιχνιδιού τον αντίπαλο του για μια μπάλα στον τελικό στόχο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1t883gv4jgx)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1t8rs32l3v5)


«Έχω είμαι κάπως περίεργα στα συναισθήματα. Αρχικά είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να βρεθώ ανάμεσα σε όλους εσάς και να ζήσω όλο αυτό που λέγεται Survivor. Το έζησα στο 100%. Συγκινούμαι πάρα πολύ γιατί πάλεψα πάρα πολύ για να φτάσω μέχρι εδώ και πέρασα διάφορα μέσα στο παιχνίδι» δήλωσε αρχικά δακρυσμένος, ο Σταμάτης Ταλαδιανός.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1t8uxv6ag3l)


«Έφτασα μέχρι εδώ και δεν το περίμενα. Θα ή και για κάποιο λόγο πίστευα ότι αν είναι να φύγω θα έφευγα σήμερα. Θα ήθελα στον τελικό να δω αυτά τα δύο παιδιά που είναι δίπλα μου. Ο Ντάνιελ είναι πραγματικά αδερφός. Και τον Φάνη που η σχέση μας πέρασε πραγματικά η σχέση μας έχει περάσει από τα ψηλά στα χαμηλά, τρικυμίες φουρτούνες, τα πάντα...», ανέφερε για τους συμπαίκτες του πριν αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο μετά από 22 συνολικά εβδομάδες παραμονής στο ριάλιτι, με τα χρώματα της μπλε ομάδας. Επιστρέφει στην Ελλάδα με αμοιβή 22.000 ευρώ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1t90zmi1c4h)




Ειδήσεις σήμερα:

Σύμη: Χάθηκε ο παρουσιαστής του BBC Μάικλ Μόσλεϊ - Επέστρεφε στο σπίτι του από παραλία και χάθηκαν τα ίχνη του

Τάσος Μπιρσίμ: Ο μάγος των συγκεντρώσεων του Ανδρέα Παπανδρέου δεν είναι πια εδώ

ΕΟΔΥ: Έξαρση κοκκύτη στην Ελλάδα, 230 κρούσματα έως τον Μάιο από μόλις 9 πέρυσι - Ποιοι πρέπει να εμβολιαστούν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης